رییس کل دادگستری استان تهران در مورد پرونده «محمدجواد لاریجانی» توضیحاتی ارائه کرد و از تشکیل پرونده قضایی برای برادر رییس قوه قضاییه خبر داد. به گزارش ایسنا سیدعلیرضا آوایی در حاشیه مراسم جشن حمایت از خانواده های نیازمند زندانیان که شامگاه یکشنبه 8 مرداد در مجتمع فرهنگی دشت بهشت برگزار شد، در جمع خبرنگاران و در رابطه با مسوولیت پیگیری پرونده «محمدجواد لاریجانی» گفت: چند ماه قبل ریاست محترم قوه قضاییه با من صحبت کردند و گفتند «چنین پرونده یی وجود دارد.
تقاضای موکد من از شما این است که پیگیری کنید تا این پرونده به سرعت رسیدگی شود». وی ادامه داد: رییس قوه قضاییه تاکید کردند که مطلقا ملاحظه هیچ کدام از ما را نکنید و این برای خود من هم جالب بود زیرا یک تعارف نبود بلکه یک تاکید صادقانه بود. رییس کل دادگستری استان تهران افزود: صحبت رییس قوه قضاییه این بود که مثلااگر کسی از بستگان من یا برادر من احیانا پرونده یی دارد، چرا باید حیثیت همه و مسوولان نظام زیر سوال برود برای اینکه چند هکتار زمین گرفته شده یا نشده است. لذا من بلافاصله یکی دو روز بعد از این موضوع، رییس دادگاه جوادآباد را دعوت کردم و پیام و مطالبه رییس قوه قضاییه را نیز به او گفتم و حدود شش بار هم با ایشان تماس گرفتم.
آوایی تصریح کرد: این پرونده مراحل قانونی خود را طی کرده، ارجاع شده و دارد کارهایش انجام می شود و من به رییس دادگاه جوادآباد اصرار داشتم که کار را سریع تر انجام دهد و حتی امروز بنا بود بیاید تا گزارشی از اقداماتی که تاکنون در مورد این پرونده انجام شده، خدمت رییس قوه قضاییه ارائه داده شود. منتها امروز به علت بیماری آیت الله آملی لاریجانی این جلسه کنسل شد و احتمالابه هفته آینده موکول می شود. وی تاکید کرد: روند رسیدگی به این پرونده، روندی قانونی و منطقی است منتها این پرونده نیاز به کارشناسی و زمان دارد و همان طور که می دانید، من علاقه مندم که در یک فضای کاملاحرفه یی و نه جنجالی مانند بقیه پرونده ها به آن رسیدگی شود و مطالبه رییس قوه قضاییه هم همین است.
رییس کل دادگستری استان تهران در مورد سوءقرار منع تعقیبی که قبلادر این پرونده صادر شده است نیز گفت: ظاهرا نامه یی از وزارت جهاد کشاورزی آمده بود که مجوزی داده بود. در این پرونده قرار منع تعقیبی صادر شده بود منتها مجددا با شکایتی که منابع طبیعی مطرح کرده است، قرار شده یک رسیدگی شفاف صورت بگیرد و در این مورد تصمیم گرفته شود. آوایی اظهار کرد: امیدوارم سرعتی به تناسب این پرونده وجود داشته باشد و رسیدگی قضایی دقیقی روی این پرونده انجام شود چون واقعا این پرونده ارزش آن را ندارد که حیثیت مسوولان نظام به خاطر اینکه یکی از بستگان شان در معرض چنین مساله یی قرار گرفته است، زیر سوال برود.