تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۶:۳۳  ، 
کد خبر : ۲۶۹۶۳۵

اخبار ویژه روزنامه های شنبه 29 شهریور


*کیهان

بدل رادیو اسرائیل دولت را به رادیکالیزم تشویق کرد!

بدل رادیو اسرائیل در مجلس ششم می‌گوید روحانی باید در مسائلی نظیر استیضاح وزیر علوم قاطعیت به خرج دهد و بایستد.

احمد شیرزاد با اشاره به استیضاح و برکناری فرجی‌دانا گفت دولت باید روی برنامه خویش بایستد و اصرار بورزد. آقای روحانی باید با قاطعیت و صراحت صحبت کند.

وی همچنین گفت اینکه فعالان در مورد مسائل 88 تن به سکوت داده‌اند فقط برای این بوده که امور جامعه بگذرد.

یادآور می‌شود اظهارات شیرزاد در مجلس ششم و در آغاز اتهام‌پراکنی آمریکا علیه برنامه هسته‌ای ایران با شگفتی ناظران مواجه شد و حتی کروبی رئیس مجلس ششم اعلام کرد که شیرزاد مانند رادیو اسرائیل سخن می‌گوید. شیرزاد مدعی شده بود ایران 19 سال درباره برنامه هسته‌ای به دنیا دروغ گفته و اکنون دم خروس بیرون افتاده است. این اظهارات مقارن با تحرکات مزدوران سازمان تروریستی منافقین بود که با اجرای پروژه مشترک سیا و موساد مدعی شده بودند ایران در حال تولید بمب اتمی است! 12 سال پس از آغاز این جنجال دست آمریکا و غرب در اتهام‌پراکنی خالی‌تر از همیشه است.

در عین حال درباره بخش دیگری از اظهارات شیرزاد (از اعضای فراکسیون مشارکت در مجلس ششم) باید خاطر نشان کرد که اولا فراکسیون مشارکت در آن زمان با وزارت فرجی‌دانا مخالفت کرد چرا که فراکسیون حامی استعفای اعتراضی وزیر علوم وقت (معین) و سناریوی تهدید به خروج از حاکمیت بود. ثانیا همین ژست قاطعیت و جلف‌بازی‌هایی نظیر استعفا و تهدید به خروج از حاکمیت، عملا به اخراج از حاکمیت با رأی مردم منجر شد به نحوی که افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی در سلسله انتخابات‌های مجلس هفتم تا نهم، ریاست‌جمهوری نهم و دهم و یازدهم و دوره‌های دوم تا چهارم شورای شهر (حد فاصل سال‌های 82 تا 92) با شکست‌های زنجیره‌ای مواجه شوند؛ به نحوی که در آخرین انتخابات (ریاست‌جمهوری 92) افراطیون مجبور شدند ابتدا عارف را اصلاح‌طلبی بدلی بنامند و سپس - با ارزیابی رأی 8 درصدی وی- از او بخواهند که کنار رود و از آقای روحانی حمایت کنند که به تصریح محمدعلی نجفی از مشاوران خاتمی جزو 4 نامزد اصلاح‌طلبان نبود.
با این اوصاف دعوت افراطیون به قاطعیت (بخوانید لجبازی و قانون‌شکنی)، هل دادن دولت به چاهی است که خود قبلا در آن افتاده‌اند.

«نه» ایران به آمریکا کنفرانس پاریس را نابود کرد

رسانه‌های منطقه و جهان معتقدند ایران غایب حاضر در مبارزه با داعش است و ائتلاف ادعایی آمریکا علیه داعش بدون حضور ایران فاقد اعتبار و ارزش است.

در همین زمینه پایگاه خبری اخبار الیوم ضمن تحلیلی تصریح کرد: هرچند به نظر نمی‌رسد در جنگ مدنظر آمریکا و متحدانش با تروریست‌های داعش شرکت کند، اما غایب حاضر در این عرصه محسوب می‌شود. «جان کری» وزیر خارجه آمریکا در پایان دیدارش از آنکارا دعوت از ایران را برای شرکت در کنفرانس پاریس به منظور بررسی راههای مقابله با داعش بعید دانست و گفت که تهران به خاطر حمایت از نظام بشار اسد در حقیقت حامی آن است و در نتیجه دعوت از ایران توجیه منطقی ندارد.

اخبارالیوم ادامه داد: تهران به خوبی می‌داند که آمریکا در پی از میان برداشتن داعش نیست.

ایران می‌داند که آمریکا برنامه‌های ویژه‌ای دارد، داعش مترسک آن برای اجرای برنامه‌هایش است.

اخبارالیوم با اشاره به نفوذ بی‌نظیر ایران در عراق نوشت: ایران عملا و در واقع با تمام قدرت در جنگ با داعش حضور دارد و در این زمینه فعال است. ایران از زمان سلطه داعش بر چند شهر بزرگ عراق در 10 ژوئن گذشته، با تمامی توان از دولت عراق حمایت کرد. نفوذ فراوان ایران در عراق فراتر از چیزی است که برخی تصور می‌کنند و همین نفوذ، زمینه را برای تهران فراهم می‌کند که هرگونه خلا ناشی از اثرگذاری حملات آمریکا بر داعشی‌ها را پر کند.

اخبارالیوم تصریح می‌کند: راضی کردن ایران احتمالا چندان آسان نخواهد بود، زیرا ایران بازیگر باهوشی است و چگونگی بهره‌برداری از فرصت‌ها را برای تحقق اهدافش به خوبی می‌داند. در این نقطه است که منافع ایران و آمریکا به گونه‌ای تفکیک‌ناپذیر همپوشانی پیدا می‌کند. ایران نمی‌خواهد بدون این که سهمی برایش در نظر گرفته شود، در را کاملا به روی آمریکا باز کند و امکان مانور در منطقه به او بدهد.

در همین حال روزنامه واشنگتن‌پست ضمن تحلیلی خاطر نشان کرد: ایران در چشم‌انداز موفقیت کنفرانس پاریس، نقش نابودکننده و تباه کننده را ایفا کرد و به آمریکا نه گفت.

وبسایت شبکه الجزیره نیز در تحلیل مشابهی خاطر نشان کرد: جنگ با داعش بدون حضور در ایران، هیچ شانسی برای موفقیت ندارد و اگر اوباما  تصور می‌کند بدون کمک ایران می‌تواند به موفقیتی دست یابد سخت در اشتباه است.

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نیز معتقد است: ایران ظاهرا در جریان مبارزه با «داعش» ائتلاف خاص خود را دارد و ترجیح می‌دهد در هیچ باشگاهی که عضو موسس آن نباشد و بالاخص «شیطان بزرگ» نقش تعیین‌کننده آن را داشته باشد، عضو نشود.

در تفسیر نیویورک تایمز نوشته «مایکل آر. گوردون» و «توماس اردبرینک» با موضوع تشکیل جبهه‌ای بین‌المللی علیه گروه تروریستی «داعش» آمده است: آیت‌الله «علی خامنه‌ای» رهبر عالی ایران  اظهار داشت: «ما در ایام بستری بودن در بیمارستان یک تفریح هم داشتیم و آن شنیدن سخنان و گفته‌های آمریکایی‌ها در مورد مبارزه‌شان با داعش بود. چنین مواضعی پوچ و توخالی است.

این روزنامه افزود: افزون بر آیت‌الله خامنه‌ای، گروه «کتائب الحق» که یک گروه شبه نظامی شیعه است با صدور بیانیه‌ای آمریکا را خطاب حمله قرار داد و اعلام کرد «ما تحت هیچ شرایطی هرچه باشد، دوشادوش سربازان آمریکایی مبارزه نخواهیم کرد».

روزنامه العرب نیز در تحلیلی تصریح کرد: کنفرانس و پیمان پاریس برای مبارزه با داعش بدون ایران معنا ندارد.

لوبلاگ: اوباما به ایران ثابت کرد آمریکا قابل اعتماد نیست

«دولت اوباما با متهم کردن ایران همان اشتباهی را مرتکب شد که دولت بوش مرتکب شده بود».

وب‌سایت آمریکایی لوبلاگ با انتشار این تحلیل نوشت: وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد ایران از لیست 40 کشوری که باراک اوباما برای مبارزه با داعش اعلام کرد، خارج شده است. جان کری در آنکارا گفت ایران برای شرکت در این کنفرانس مناسب نیست و مدعی شد که این کشور حامی تروریسم در نقاط مختلف می‌باشد. جای تعجب نیست که بعضی از ایرانی‌ها از این اظهارات صریح، خوشحال شده‌اند. حتی مرضیه افخم سخنگوی وزارت خارجه - در سخنانی گفت «شک و تردیدهای بسیاری درباره نیت مبارزه با تروریسم و ریشه‌های آن وجود دارد» وی بدون توضیحی گفت «بعضی از کشورهای عضو ائتلاف کشورهایی هستند که جزء حامیان مالی و نظامی تروریست‌ها در عراق و سوریه می‌باشند»

لوبلاگ می‌نویسد: برخلاف سیاست‌مداران آمریکایی، مردم و سیاست‌مداران ایران حافظه بسیار خوبی دارند. سالگرد حادثه 11 سپتامبر به ما یادآور می‌شود تا یاد و خاطره کشته شدگان این حادثه و این که چگونه ایالات متحده 13 سال پیش وارد جنگ با افراط‌گرایی دینی شد را، فراموش نکنیم. این در حالی است که این مسئله چهار سال پیشتر برای ایرانی‌ها رخ داده بود. طالبان از سال 1998 مورد توجه جهانیان قرار گرفت، یعنی زمانی که مبارزینش توانستند حملات ویران‌گری به شمال افغانستان انجام دهند.

همانند گروه داعش که ماه گذشته توانست نیروهای پیشمرگ کرد را به 40 کیلومتری اربیل عقب براند، نیروهای سازمان یافته و مسلح‌تر طالبان در حال مبارزه با نیروهای مورد حمایت ایران و ازبکستان بودند. در 8 آگوست، مزار شریف، چهارمین شهر بزرگ افغانستان که در 100 کیلومتری مرز ازبکستان قرار دارد، سقوط کرد. شبه نظامیان بومی، طالبان و متحدینش حدود 200 نفر از قوم هزاره را قتل عام کردند. براساس گزارش دیده‌بان حقوق بشر، این حادثه یکی از بدترین کشتارهای جنگ داخلی افغانستان بود. علاوه بر این نیروهای طالبان به کنسولگری ایران در مزارشریف حمله کردند و یک روزنامه‌نگار و ده نفر از اعضای دیپلماتیک آن را کشتند.

نویسنده خاطرنشان می‌کند: کشته شدن دیپلمات‌ها در کنار کشتار مردم موجب خشم دولت و مردم ایران شد. برای ایران کاملاً مشخص بود که طالبان مورد حمایت عربستان سعودی قرار دارد. بدون حمایت مالی سعودی‌ها و کمک سازمان اطلاعات پاکستان، طالبان توان انجام این گونه حملات وحشیانه را نداشت. ناگهان ایران و آمریکا دشمن مشترکی پیدا کردند. در حالی که واشنگتن استراتژی‌اش را بر مبنای نابودی طالبان و القاعده طراحی کرد، ایران هم پیشنهاد حمایت استراتژیک داد.

لوبلاگ خاطرنشان کرد: ملاقات‌های محرمانه‌ای میان مقامات دو کشور انجام شد که از زمان انقلاب ایران و بحران گروگان‌گیری اولین دیدارهای رسمی مقامات دو کشور بود. بسیاری از تحلیل‌گران معتقد بودند که پیدا شدن زمینه‌های مشترک استراتژیک و همزمانی آن با روی کار آمدن محمد خاتمی و سیاست‌های اصلاح‌طلبانه و لحن آشتی‌جویانه‌اش منجر به عادی‌سازی روابط ایران و ایالات متحده و همکاری فعال آنها در مبارزه با تروریست خواهد شد. اما در یک اقدام بسیار اشتباه، نئو محافظه‌کاران و جنگ‌طلبان دولت بوش، پیشنهاد همکاری ایران را رد کردند و نیروهای ائتلاف یک متحد ارزشمند را از دست دادند. دو ماه بعد معلوم شد که سیاست بر عمل‌گرایی پیروز شده است و جورج بوش، ایران را در کنار عراق و کره شمالی جزء کشورهای محور شرارت قرار داد. این مسئله برای بعضی از ایرانی‌ها ثابت کرد که ایالات متحده قابل اعتماد نیست.

سایت آمریکایی در پایان نوشت: امروز هم ایران و آمریکا دشمن مشترکی به نام داعش دارند، دولت روحانی به همکاری بر سر مبارزه با داعش چراغ سبز نشان داد و درباره خطر روبه رشد افراطی‌گری سنی در منطقه هشدار داد و جزء حامیان اولیه نیروهای عراقی و پیشمرگ‌های کرد بوده است. اما واشنگتن، ریاض و دیگر کشورهای خلیج فارس را به عنوان شرکای اصلی‌اش در مبارزه با داعش انتخاب کرد و تهران را از هر گونه مشارکت رسمی حذف کرد. این مسئله بار دیگر ثابت کرد که واشنگتن از گذشته درس نمی‌گیرد.

آمریکای زخمی از 2 جنگ نمی‌داند از جنگ جدید چه می‌خواهد

سردرگمی مزمن آمریکا درباره اهداف ورود به جنگ، همواره اوضاع را برای این کشور بدتر کرده است.

روزنامه انگلیسی گاردین با اشاره به تلاش آمریکا برای تشکیل ائتلاف علیه داعش، نوشت: آمریکا از جنگ‌های چند دهه گذشته خود درس نگرفته و نمی‌خواهد بفهمد که نداشتن هدف مشخص، اوضاع را بدتر می‌کند.

گاردین افزود: باراک اوباما رئیس‌جمهوری آمریکا هدف خود را تضعیف داعش و نهایتا ریشه‌کنی این گروه تروریستی و تکفیری اعلام می‌کند، ولی مارتین دمپسی رئیس ستاد مشترک ارتش این کشور اعلام می‌کند که نابود کردن داعش فقط پس از تغییر ایدئولوژی کشورهای عربی سنی امکان‌پذیر خواهد بود.

به نوشته این روزنامه انگلیسی، آمریکا در جنگ سال 2003 عراق، هدف خود را نابود کردن سلاح‌های کشتار جمعی اعلام کرده بود، ولی این جنگ منجر به سرنگونی صدام حسین شد.

از سوی دیگر روزنامه سعودی الحیات با تأکید بر اینکه آمریکا نباید نسنجیده و بی‌گدار به آب بزند، به قلم غسان شربل نوشت: جان‌کری خوب می‌داند که جیمز بیکر نیست. باراک اوباما نیز جورج بوش پدر نیست و همچنین آقای کرملین که نامش ولادیمیر پوتین است میخائیل گورباچف نیست. این روزها با آن روزها که آمریکا با فرستادن اتحاد جماهیر شوروی به موزه تاریخ پیروز از جنگ سرد خارج شد نیز تفاوت دارد. کری می‌داند که بیکر می‌توانست تضادها را زیر سقف آمریکا گرد هم آورد و می‌توانست تضمین‌ها و مرهم‌ها را به هر کدام درخور حالشان بدهد. برای همین به کسانی که از قطار جا می‌ماندند هشدار می‌داد که فرصت را از دست ندهند و از قطار جا نمانند.

الحیات افزود: جان‌کری خوب می‌داند که کالین پاول نیست. و باراک اوباما جورج بوش پسر نیست. و آمریکای امروز با آمریکایی که از دو جنگ زخمی بیرون آمد، تفاوت دارد. این را هم درک می‌کند که نتایج جنگ در عراق و افغانستان سبب شده تا سوار شدن بر قطار پیمان جدید بیش از پیش با تردید مواجه شود.

روزنامه الحیات با بیان اینکه نفرین خاورمیانه، دنبال اوبامای فراری است و او را مجازات می‌کند و برمی‌گرداند نوشت: سوال‌های بسیاری مطرح می‌شوند از جمله این که قرار است چه کسی جای خالی مناطقی را که داعش اکنون تحت کنترل خود دارد، پر کند؟ روشن است که عراقی‌ها آسان‌تر از همه این خلأ را پر می‌کنند. به هر حال در این میدان هم ارتش عراق حضور دارد و هم پیشمرگ و هم عشایر، اما ایستگاه سوریه بیش از همه سخت است. انتظار برای بازسازی «ارتش آزاد» زمان می‌برد. از سوی دیگر برای ایران و روسیه پذیرفته نیست که ببینند جنگنده‌های آمریکایی به اهدافی در سوریه حمله می‌کنند. کما این که حکومت سوریه و حزب‌الله نیز نمی‌توانند دست بسته بنشینند و نظاره‌گر حملات جنگنده‌های آمریکایی باشند.

*خراسان

هشدار پارکينگي دولت به شهرداري تهران

بر اساس ابلاغيه روزهاي اخير يک مسئول مهم اجرايي به شهردار و رييس شوراي شهر تهران، با اشاره به رويه موجود براي صدور برخي مجوزهاي ساخت و ساز در پايتخت، تاکيد شده است که بنا بر تصميم جديد اخذ شده در شوراي عالي شهرسازي، پيش بيني حداقل 1 پارکينگ براي هر واحد جهت اخذ مجوز ساخت در محدوده طرح تفصيلي تهران، ضروري بوده و اين پارکينگ بر خلاف رويه سابق، قابل جايگزيني با وجه نقد يا جريمه نخواهد بود.

کشف مخاطب خاص ممنوعيت واردات برخي خودروها

با توجه به مصوبه اخير هيئت دولت براي ممنوع شدن ورود و ترخيص خودروهاي سواري با حجم موتور بيش از 2500 سي سي به داخل کشور، بر اساس گزارش يک نهاد نظارتي مشخص شده تعدادي از مجوزهاي واردات خودروهاي بالاتر از حجم فوق به ورزشکاراني تعلق داشته که بر اساس مجوز دولت قبل اقدام به ثبت سفارش واردات اين خودروها کرده بودند که با ابلاغيه مذکور، موظف به مرجوع کردن اين خودروها شده اند.

*ایران

چرا رهبر انقلاب از مذاکرات حمایت می‌کنند؟

دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در آستانه دور جدید مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 در نیویورک، گزیده‌ای از بیانات رهبر انقلاب درباره حمایت‌ رهبری از مذاکرات را گردآوری و منتشر کرد. این پایگاه در گزارشی با عنوان «چرا رهبر انقلاب از مذاکرات حمایت می‌کنند؟ » سخنان رهبر انقلاب درباره تداوم مذاکرات هسته‌ای و قدردانی از زحمات و تلاش‌های مذاکره کنندگان جمهوری اسلامی ایران را باز نشر کرد. «اراده جمهوری اسلامی برای بستن پرونده هسته‌ای علی رغم خواست دشمن برای تداوم آن»، «عبور از موانعی که دشمن بر سر راه پیشرفت کشور ایجاد کرده است»، «حمایت از تصمیم مسئولان اجرایی کشور با رعایت خطوط قرمز»، «رفع شر شیطان بزرگ و حل مشکل»، «مقابله با فضا‌سازی و دروغ‌پردازی دشمن در افکار عمومی علیه ایران»، «تبدیل روابط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با ایران به روابط متعارف و فوق‌العاده»، «تأکید بر سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر نداشتن سلاح هسته ای» و «به دست گرفتن ابتکار عمل در سیاست خارجی و مبادلات بین المللی» از جمله دلایل حمایت رهبری از تداوم مذاکره عنوان شده است.

ادامه مناظره خاطرات هاشمی و مصباح

مناظره خاطره‌های آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و آیت‌الله مصباح یزدی ادامه دارد. هفته گذشته سایت انتخاب به نقل از هاشمی خاطره‌ای را روایت کرد که طی آن «بزرگی» پیش از انقلاب مبارزه با شاه را حرام دانسته بود. هر چند هاشمی از شخص خاصی نام نبرد اما سایت آیت‌الله مصباح یزدی اعلام کرد به دلیل حضور مجاهدین در «جبهه ضد امپریالیسم» حضور نمی‌یافته. سایت آیت‌الله هاشمی در واکنش خاطره‌ای از امام خمینی(ره) را روایت کرد و نوشت: امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران در منشور تاریخی روحانیت ضمن بیان ناگفته‌هایی از دوران مبارزه و خون دلهای آن ایام، تأکید فرمودند: دیروز مقدس‏ نماهای بی شعور می ‏گفتند مبارزه با شاه حرام است و مشروب فروشی و فساد و فحشا و فسق و حکومت ظالمان برای ظهور امام زمان- ارواحنا فداه- مفید و راهگشا است، امروز یک مرتبه متدین شده‌اند و فریاد «وااسلاما» سر می ‏دهند!. . . روحانی ‏نماهایی که قبل از انقلاب دین را از سیاست جدا می‌‏دانستند و سر به آستانه دربار می‌سائیدند یک مرتبه متدین شده و به روحانیون عزیز و شریفی که برای اسلام آن همه زجر و آوارگی و زندان و تبعید کشیدند تهمت‌ها می‌زنند. طلاب جوان باید بدانند که پرونده تفکر این گروه همچنان باز است و شیوه مقدس مآبی و دین فروشی عوض شده است. شکست خوردگان دیروز، سیاست بازان امروز شده ‏اند.

واکنش مشاور رئیس جمهوری به انصار حزب الله

حسام الدین آشنا به دبیرکل انصار حزب الله هشدار داد که «دوران ترکتازی‌های دهه 70 به پایان رسیده است». مشاور فرهنگی رئیس جمهوری در واکنش به احتمال فعالیت گشت‌های ارشاد موتوری به ایلنا گفت: «نه نیروی انتظامی، نه ارشاد، نه قوه قضائیه، نه وزارت کشور و نه حتی بسیج هیچ‌کدام از موتورسوارهای ایشان استقبال نخواهند کرد بخصوص اینکه اگر کلاه ایمنی به سر نداشته باشند. »

پیگیری شکایت از قالیباف به خاطر واگن‌های چینی

«محمد حسن آصفری» نماینده مجلس در گفت‌و‌گو با « تدبیر» اعلام کرد واردات واگن‌های دست دوم چینی برای متروی تهران از طریق دیوان محاسبات و سازمان بازرسی بررسی می‌شود. چندی پیش ادعا شده بود محمد باقر قالیباف در قراردادی واگن‌های دست دوم چینی وارد کرده است. این واگن‌ها 30 سال کار کرده‌اند و چین به جای پرداخت هزینه برای اسقاط، آن را به ایران می‌فروشد. شکایتی به همین خاطر علیه قالیباف در کمیسیون اصل 90 مفتوح است. تاکنون مدیران شرکت متروی تهران به این خبر واکنشی نشان نداده‌اند.

*جمهوری اسلامی


* امير داعش در ايران دستگير شد! به گزارش پايگاه خبري تحليلي هدانا، داعش براي ايران امير انتخاب كرده بود كه يك نهاد امنيتي، او و اطرافيانش را دستگير كرده است. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ طبق پژوهشهاي يك نهاد امنيتي، اهل سنت در ايران تمايلي به داعش ندارند و دستگاه‌هاي امنيتي به موضوع اشراف كامل دارند.

* ارتش نيجريه براي عمليات‌هاي انفجاري و نسبت دادن آن به شيعيان اين كشور، طرحي را دردست اجرا دارد. سخنگوي "جنبش اسلامي شيعه" نيجريه با اعلام اين خبر افزود: اين توطئه براي قانع كردن كساني است كه اعلام كرده‌اند شيعيان به دنبال انتقام گرفتن از شهادت 33 نفر از اعضاي "جنبش اسلامي شيعه" در روز قدس نيستند تا بدين وسيله توطئه عليه شيعيان نيجريه كامل شود.

 "عبدالله دانلادي" سخنگوي "جنبش اسلامي شيعه" نيجريه در گفتگو با خبرگزاري آناتولي گفت: اين توطئه براي قانع كردن كساني است كه اعلام كرده‌اند شيعيان به دنبال انتقام گرفتن از شهادت 33 نفر از اعضاي "جنبش اسلامي شيعه" از جمله 3 تن از پسران رهبر جنبش، شيخ "زكزاكي" در روز قدس نيستند تا بدين وسيله توطئه عليه شيعيان نيجريه كامل شود. وي كه يك استاد دانشگاه است افزود: ما مي‌دانيم كه حكومت مي‌خواهد ما را به خشونت بكشاند و حال كه فهميده ما به دنبال اين كارها نيستيم به فكر اجراي توطئه‌هاي اينچنيني افتاده است، گذشته از اينها ما گزارش‌هاي امنيتي در اختيار داريم كه حكومت از تمام دستگاه‌هاي امنيتي خواسته در آماده باش باشند زيرا ما قصد انجام حملاتي داريم! دانلادي در ادامه گفت: خشونت‌هاي شمال شرق نيجريه، كار خود ارتش و بوكوحرام است،‌ نيروهاي ارتش با كشتن رهبر بوكوحرام بمب‌هايي در مناطق مختلف كاشتند و ادعا مي‌كنند بوكوحرام به دنبال انتقام است اما عامل اول اين خشونت‌ها خود ارتش است.

*قدس

 افشاگری آسانژ علیه گوگل

ایسنا: جولیان آسانژ مؤسس سایت افشاگر ویکی‌لیکس اعلام کرد که موتور جست‌وجوگر گوگل در نحوه جمع‌آوری اطلاعات در خصوص کاربران مانند «مدل خصوصی شده آژانس امنیت ملی آمریکا» رفتار می‌کند

احراز هویت شهید گمنام دانشگاه امیرکبیر

تسنیم: هویت یکی از شهدای گمنام مدفون در دانشگاه صنعتی امیرکبیر توسط آزمایش DNA شناسایی و مشخصات وی اعلام شد. شهید «رضا سلمانی کردآبادی» فرزند محمد، اعزامی از استان اصفهان در سال 87 همزمان با ایام ارتحال پیامبر اعظم(ص) و امام حسن مجتبی(ع) به عنوان شهید گمنام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران تشییع و به خاک سپرده شد.

بیل‌گیتس خون خود را به حشرات داد!

پارسینه: بیل گیتس با اهدای خون خود برای مبارزه با بیماری‌های مرگبار مانند پولیو و مالاریا، اجازه داد تا در آزمایشگاهی در اندونزی یک سری پشه خون او را بمکند تا از رویکرد فیزیولوژیکی این پشه ها و خون درون بدن آنها، برای آزمایش استفاده شود.

شیوع وبا در تهران تکذیب شد

فارس: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: تاکنون هیچ‌گونه گزارشی از ابتلا به وبا و نفوذ فاضلاب به آب شهری در حوزه کاری دانشگاه علوم پزشکی تهران نداشته‌ایم.

افزایش 2 برابری مصرف  سیگار

فارس: وزیر بهداشت ‌در اولین نشست ستاد کشوری کنترل دخانیات در دولت یازدهم گفت: مصرف سیگار طی پنج سال گذشته دو برابر شده و وزارت بهداشت قربانی استعمال دخانیات است.  سید حسن هاشمی گفت: بیش از یک سوم سیگارهای مصرفی در کشور نیز قاچاق است.

ابولا، سیرالئون را تعطیل کرد

ایرنا: دولت سیرالئون اعلام کرد، 6 میلیون نفر جمعیت این کشور برای جلوگیری از گسترش بیشتر بیماری کشنده ابولا باید طی روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه(هفته جاری) داخل خانه بمانند.

وضعیت زنان سوری‎درخیابان‌های استانبول

العالم: عکس‌هایی که به تازگی از زنان سوری در خیابان های استانبول منتشر شده، بیانگر آن است که آوارگان سوری به دلیل وضعیت بد معیشتی و بی توجهی به آنان، مجبور هستند برای تأمین مخارج زندگی از مردم گدایی کنند.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات