تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۱۸:۴۱  ، 
کد خبر : ۲۹۲۰۶
میردامادی:

باید براساس ائتلاف جلو رفت


جمعی از اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه شهید چمران اهواز با دبیر کل جبهه‌ی مشارکت ایران اسلامی دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «محسن میردامادی» در این نشست به ارزیابی سیاست داخلی کشور پرداخت و‌ به برخی برخوردهای اخیر صورت گرفته با دانشجویان و استادان دانشگاه اشاره کرد و ابراز عقیده کرد: از سوی جناح رقیب بحث توهم‌آمیز جدیدی مطرح شده که طی آن گویی هر شخصی که از دانشگاه به خارج از کشور رفت و آمد داشته باشد، یک بازیگر پروژه‌ی انقلاب مخملی است.

میردامادی افزود: با توجه به این که در چنین فضایی در حال طی مسیر به سوی انتخابات هستیم و طرف مقابل با توجه به هزینه‌ای‌ که قبلا برای روی کارآمدن مجلس و دولت فعلی داده ‌ تلاش می‌کند تا دستاوردی را که به دست آورده هر طور شده حفظ کنند‌، با یک تحلیل سیاسی از نگاه جناح مقابل می‌توان گفت که آنها همه‌ی تلاش‌شان را می‌کنند تا در مجلس هشتم هم چیزی شبیه مجلس هفتم ‌شکل بگیرد.

دبیر کل جبهه‌ی مشارکت ایران اسلامی ابراز عقیده کرد: حد اقل بخشی از جناح رقیب سعی دارد تا انتخابات را هر چه می تواند محدودتر برگزار کند تا نسبت به ایجاد ترکیبی مطابق میل خود در مجلس، اطمینان حاصل کند. ‌

وی افزود: در مجموعه‌ی جناح مقابل یک نظر واحد وجود ندارد، بلکه دیدگاه‌های متفاوتی وجود دارد چنانچه برخی دیدگاه‌های جریان حاکم در دولت با دیدگاه ‌گروههایی مثل موتلفه و‌ امثال آنها همخوانی ندارد.‌

میردامادی در ادامه خطاب به دانشجویان حاضر گفت: تمام ما، باید تلاش‌مان این باشد که درصدد شکل‌دهی هر چه بیشتر یک خواست واراده ملی و عمومی باشیم؛ چرا که تنها چیزی که بازدارنده تخلف در انتخابات خواهد بود یک اراده و خواست قوی عمومی است و البته این کار، کار راحتی نیست. اوج این کار در دوم خرداد 76 اتفاق افتاد؛ چنانکه خیلی از افراد در آن موقع تصور می‌کردند در انتخابات با تخلف رو به رو خواهیم شد، اما به حدی اراده‌ی ملی در آن زمان قوی شد که کسی امکان انجام چنین کاری را پیدا نکرد.

وی با ابراز این عقیده که در حال حاضر شرایط جامعه ‌متفاوت با سال 76 است، افزود: ولی می‌توان‌ تا حد قابل قبولی چنین کاری را انجام داد و این امر به همان نسبت می‌تواند تخلف محتمل را کاهش دهد.

دبیر کل جبهه‌ی مشارکت ایران اسلامی گفت: ما بنا را بر این می‌گذاریم که در انتخابات شرکت کنیم و تمام تلاش‌مان را در این راه صرف می‌کنیم تا نگذاریم انتخابات ناسالم برگزار شود.

وی اظهار کرد: اگر به سمت انتخابات رفتیم و با شرایطی شبیه انتخابات مجلس هفتم رو به رو شدیم‌ که شرکت‌کردن یا نکردنمان تاثیری بر روند و نتیجه آن ‌نداشته باشد، آن وقت ‌دیگر شرکت در انتخابات موضوعیت نخواهد داشت.

میردامادی با تاکید بر این مطلب که جناح مقابل، سازمان رای خوبی برای خود ایجاد کرده که ما در گذشته نقش و تاثیر آن را دست کم گرفته بودیم، ابراز عقیده کرد: ‌ما باید به طور جدی روی این مساله کار کنیم.

میردامادی با بیان این مطلب که ‌ ما در حد ‌ گسترده کاندیداهایی در طیف اصلاح‌طلبان داریم که ‌از هر جهت واجد صلاحیت هستند، اظهار داشت: فکر می‌کنیم می‌توانیم حضوری قوی در انتخابات داشته باشیم.

وی اظهار کرد: با چنین نگاهی، فکر می‌کنیم تا انتخابات مجلس و با همه‌ی محدودیت‌ها و مشکلاتی که وجود دارد باید هرچه بیشتر دایره را وسیع‌تر کرد و بر اساس ائتلاف جلو رفت.

دبیرکل جبهه‌ی مشارکت ایران اسلامی، با بیان این مطلب که ممکن است در مواقعی با برخی افراد‌ یا گروه‌ها‌ اختلاف‌نظر داشته باشیم، گفت: ولی شرایط جامعه در حال حاضر به گونه‌ای است که علی‌رغم همه‌ی نظرات و دیدگاه‌های موجود باید ائتلاف را بر همه‌ی موارد مقدم دانست و قبول کرد اگر دیدگاه‌ها و اختلاف سلایقی داریم باید در شرایط فعلی در کل مجموعه‌ی اصلاح‌طلبی با یکدیگر همراه باشیم.

وی خاطرنشان کرد: ما در خود حزب به نقد عملکردهای خود در گذشته پرداخته‌ایم تا نقاط قوت و ضعف خود را بشناسیم و ‌سعی کنیم ضعف هارا برطرف کنیم و فکرمی کنیم‌ اگر هر کدام از جریان‌های موجود ابتدا به نقد خود بپردازند؛ آن‌ وقت می‌توانند منصفانه‌تر به نقد اصلاحات ‌نیز بپردازند.

در ادامه‌ی این نشست دبیر کل جبهه‌ی مشارکت ایران اسلامی در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان حاضر مبنی بر این که نظر شما درباره‌ی عملکرد جنبش دانشجویی در این راستا چیست و چه توصیه‌ای به این جنبش دارید؟ گفت: من ازابتدای ‌ تشکیل و راه اندازی دفتر تحکیم در این مجموعه بوده ام. برخی از مسوولین دولت فعلی نیز در شورای اول تحکیم بودند.‌ شرایط آن زمان در جامعه به شکلی بود که عملا دفتر تحکیم، ادامه‌ی انقلاب در دانشگاه به شمار می‌آمد و کسانی که می‌خواستند در دانشگاه از انقلاب ‌دفاع کنند در دفتر تحکیم بودند‌.

وی افزود: شرایط امروز جامعه متفاوت با آن زمان است. جریان دانشجویی امروز، منتقد حاکمیت و مسوولین سطوح مختلف نظام است. در حال حاضر‌ جامعه و شرایط آن، و همچنین شرایط بین‌المللی ‌تحولات مهم و عمیقی را طی کرده است‌.

میردامادی در ادامه با بیان این مطلب که نباید یک جریان دانشجویی واحد را به کل اصلاح‌طلبان تحمیل کرد، خاطر نشان کرد: در شرایط امروز که در جامعه ما تکثر وجود دارد، تکثر در دانشگاه و در بین اصلاح‌طلبان دانشگاه نیز امری اجتناب‌ناپذیر است، اما این تکثر نباید باعث شود اصلاح‌طلبان در مقابل هم صف‌آرایی کنند و مشکل اصلی را فراموش کنند. این تقابل‌های داخلی همیشه زیان به همراه داشته است.

در ادامه میردامادی در پاسخ به سوال دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شهید چمران اهواز‌ در رابطه با برخی جنبش‌هایی که با نام اصلاحات از دین جدا و حتی دارای گرایش‌های مارکسیستی هستند‌، گفت: طبعا وقتی از انجمن اسلامی صحبت می‌کنیم منظور ‌ کسانی هستند که در مجموعه‌ی دینی حرکت می‌کنند و چارچوب تفکر دینی را قبول دارند. کسانی که این دید گاه و چارچوب را قبول ندارند طبعا حقوقی دارند که در جایگاه دیگری باید به آن پرداخت و از آن دفاع کرد.

این فعال دانشجویی همچنین از اهمیت حضور ‌حزب اعتماد ملی سخن به میان آورد و پرسید که آیا حضور چنین جریانی موجب آسیب به اصلاحات نخواهد شد؟

دبیر کل جبهه‌ی مشارکت ایران اسلامی در پاسخ، اظهار کرد: به طور طبیعی توجه عمده آقای کروبی به حزب خودشان است ‌ و حزبی فکر می‌کنند و در صدد مطرح کردن حزب خود هستند ولی به نظر می رسد در صد بالایی از کاندیداها مشترک باشند و مشکل خاصی پیش نیاید.

میردامادی در پایان در جمع‌بندی سخنان خود خطاب به دانشجویان حاضر، گفت: جریان دانشجویی می‌تواند در انتخابات و ایجاد فضای انتخاباتی در کشور موثر باشد. اگر چه قانع کردن این جریان با توجه به واقعیت‌های امروز جامعه کاری سخت است ولی باید بر روی آن کار شود.‌

شریفی مسوول شاخه‌ی دانشجویی حزب مشارکت و محمد کیانوش راد از اعضای شورای مرکزی حزب و استاد دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در این نشست حضور داشتند.

همچنین دانشجویان حاضر از کیانوش راد خواستند تا کاندیدای این دوره از مجلس شود؛ چرا که معتقد بودند وی هم در سطح دانشگاه و هم در کل استان خوزستان مورد استقبال قرار خواهد گرفت.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات