تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۸۷ - ۱۵:۵۹  ، 
کد خبر : ۳۴۴۵۹

غلاف تمام فلزی!


خبرنگار دویچه وله که برای مدتی در کنار نیروهای آمریکایی در عراق بود گزارشی تکان‌دهنده از اوضاع امنیتی در عراق و روان آشفته این نیروها که به علت درگیریها و طولانی شدن مأموریت در حالتی نامناسب بسر می‌برند، تهیه کرده است.

به گزارش واحد مرکزی خبر، شبکه تلویزیونی دویچه وله گزارش داد: با وجود استقرار سی هزار نیروی بیشتر آمریکایی در عراق و بوی‍‍ژه پایتخت، تلفات نیروهای نظامی آمریکایی و غیر نظامیان عراقی همچنان بالاست.

شان اسمیت خبرنگار این شبکه که همراه با نظامیان آمریکایی در عراق حاضر است در حالی که تصاویری از یک انفجار و اعزام نیروهای آمریکایی به محل پخش می‌شد، گفت: این زندگی روزانه در بغداد است و سربازان و نیروهای آمریکایی در غرب بغداد مشغول عملیات هستند.

وی افزود: یک خودروی زرهی آمریکایی در انفجار کنار جاده‌ای آسیب دیده است و مهمات داخل این خودرو منفجر شده است و دیگر کاری برای نجات سه سرباز آمریکایی و مترجم آنها نمی‌توان کاری کرد و آنها زنده زنده سوخته‌اند.

این شبکه در حالی که حمله نیروهای آمریکایی به یک خانه و فریادهای آنان بر سر اهالی خانه را نشان می‌داد گفت: نیروهای آمریکایی پس از این انفجار عصبی به یک خانه حمله می‌کنند و چند نفر را بازداشت می‌کنند و آنها را به دست بازجویان می‌سپارند؛ جستجو ادامه دارد اما نیروها بسیار خسته‌اند.

 مجری شبکه پس از پخش اظهارات یک نظامی آمریکایی که بخشی از سخنان وی به علت نا‌مناسب بودن حذف شده بود، ادامه داد: نیروهای آمریکایی چهل ‌و هشت ساعت بعد برای بازرسی به همان منطقه اعزام می‌شوند، آنها عصبی هستند اما تنها چیزی که پیدا می‌کنند یک پیرزن وحشت‌زده است. شبکه بار دیگر سخنان نظامی آمریکایی را مبنی بر اینکه نظامیان آمریکایی آرامشی ندارند و ذهن آسوده‌ای ندارند پخش می‌کند.

مجری می‌گوید: نیروهای آمریکایی بار دیگر به آمریه باز می‌گردند، خودرویی به آنها نزدیک می‌شود و آنها مظنون هستند که از محلی که تک تیر‌اندازی که در این نزدیکی‌هاست بیرون آمده باشد، به سوی راننده تیر‌اندازی می‌کنند. راننده شانسی برای زنده ماندن ندارد و بلا‌فاصله جان‌ می‌بازد. زنی در همسایگی می‌گوید که مردی را که کشته شده است می‌شناسد و وی فقط یک راننده تاکسی است.

خبر‌نگار دویچه وله تصاویر دیگری را به نمایش می‌گذارد و ادامه می‌دهد: مأموریت بعدی، نیروهای آمریکایی برای تحقیق در‌باره انفجار در یک کارگاه ساخت بمب نیروهای مهاجم عراقی به محل اعزام شده‌اند ولی این یک تله برای غافلگیر کردن آمریکاییهاست و یک سر‌باز عراقی بهای سنگینی را برای این مسأله می‌پردازد و بشدت زخمی می‌شود. همسایگان نیز اعم از کودک و بزرگسال نیز زخمی شده‌اند.

یک نظامی آمریکایی می‌گوید: من از رئیس‌جمهور یا از هر کس دیگر می‌خواهم تا در کنار من، هر روز و به مدت پانزده ماه در اینجا باشد. من پانزده ماه دیگر هم اینجا خواهم بود و آنها باید کسی دیگر را به جای من برای پانزده ماه دیگر به اینجا اعزام کنند.

این اظهارات یک نظامی است که احساس می‌کند چهار سال پس از اینکه بوش اعلام کرد، جنگ در عراق تمام شده است؛ سیاستمداران آمریکایی وی را رها کرده‌اند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات