«روغن» یکی از اصلیترین مواد خوراکی اولیهای است که برای پخت و پز، به ویژه سرخ کردن غذا به آن نیاز دارید؛ اما از آنجایی که بسیاری از روغنها ضررهای بسیاری به بدن میرسانند، بهتر است کمتر از آنها استفاده شود. اگر دوست دارید غذاهای خود را کمی چربتر صرف کنید، بهتر است از روغنهایی که به سلامتی آسیبی نمیرسانند، استفاده کنید. در این صورت هم از طعم و مزه غذا لذت میبرید و هم سلامت بدنتان را تضمین میکنید. روغن زیتون را میتوان یکی از بهترینها برای آشپزی و پخت و پز دانست. شما میتوانید از روغن زیتون به صورت نپخته یا خام استفاده کنید؛ زیرا طعم و مزه فوقالعاده عالی دارد. این روغن را میتوان منبع غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع دانست؛ به همین دلیل نه تنها برای سلامت بدن مضر نیست، بلکه فواید بسیاری نیز دارد. روغن کنجد نیز خواص بینظیری برای بدن دارد. ویتامین E، آنتی اکسیدان، اسیدهای چرب ضروری و... همگی جزء مؤلفههای ارزشمندی هستند که در این روغن وجود دارد. این روغن برای پخت و پز، استفاده در کنار سالاد، سرخ کردن و... مناسب است. روغن کانولا گزینه بسیار مناسب و ایدهآلی برای آشپزی و پخت و پز است؛ زیرا این روغن به هیچ عنوان به سلامتی آسیبی نمیرساند. امگا3، امگا6، آنتی اکسیدان، اسیدهای چرب سالم و ضروری برای بدن و... همگی جزء ترکیبات ارزشمند این روغن هستند. روغن ذرت و روغن آفتابگردان دو مورد از بهترین روغنها برای آشپزی، پخت و پز و سرخ کردن هستند. این روغنها مقاومت بسیار بالایی در برابر درجه حرارت بالا دارند و خاصیت خودشان را از دست نمیدهند و فاکتورهای آسیبزا تولید نمیکنند. روغن ذرت و روغن آفتابگردان، افزون بر طعم و مزه عالی که به غذا میدهند، به سلامت قلب و عروق نیز کمک فراوانی میکنند.