صبح صادق >>  صفحه آخر >> یادداشت
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۱  ، 
کد خبر : ۳۵۴۱۲۸

وضعیت قرمز

پایگاه بصیرت / جواد عمارلو/ گروه جوان

گروه غذایی گوشت‌ها یکی از گروه‌های اصلی غذایی در برنامه غذایی روزانه افراد است. این گروه با وجود اینکه در بالای هرم غذایی جا گرفته و روزانه ۲ تا۳ واحد (۶۰‌ـ۹۰ گرم) را به خود اختصاص داده، اما از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است؛ به گونه‌ای که حذف این گروه غذایی موجب کاهش ایمنی و ضعف عمومی بدن خواهد شد. با شناخت بهترین گوشت برای لاغری، هم بدن خود را تقویت کنید و هم در عین حال، روند کاهش وزن خود را سرعت ببخشید؛ زیرا گوشت به سبب بالا بودن درصد پروتئین و مواد مغذی دیگر، مانند آهن، روی و ویتامین‌ها، بخش زیادی از نیازهای بدن ما را فراهم می‌کند. پروتئین موجود در گوشت به حفظ توده عضلانی شما در دوران رژیم غذایی و تسریع فرآیند کاهش وزن بسیار کمک می‌کند. به گفته این محققان، خانواده گوشت‌ها به ویژه گوشت سفید، متابولیسم و سوخت‌وساز بدن شما را بالا برده و در مقایسه با کربوهیدرات‌هایی، همچون برنج و نان، احساس سیری بیشتری به شما می‌دهند؛ از این ‌رو بهترین گوشت‌ها برای لاغری به ترتیب سینه مرغ(بدون پوست)، ماهی(سالمون) بوقلمون، بلدرچین و شترمرغ هستند. حتی‌الامکان گوشت را به صورت تازه و نه فرآوری شده از فروشگاه‌ها تهیه کنید. گوشت‌های فرآوری شده حاوی سطح بالایی از سدیم و چربی اشباع شده‌اند که موجب بالا رفتن فشار خون، کلسترول و مشکلات قلبی و عروقی در طولانی‌مدت خواهند شد؛ از این ‌رو، بهتر است مصرف گوشت‌های فرآوری را به حداقل ممکن برسانید. 

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات