سیاسی >>  سیاسی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۳  ، 
کد خبر : ۳۷۲۶۲۸

میدری: صدور کارت بازرگانی برای فعالان تجاری به استانداران محول شده است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به محول شدن اختیار صدور کارت بازرگانی به استانداران اظهار کرد: این اختیار برای افزایش درآمد اتاق‌های بازرگانی و تشکل‌ها در استان‌ها حائز اهمیت است.

احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص انتقال حساب‌های بانکی شرکت‌های مربوط به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها از تهران به استان مربوطه اظهار کرد: به طور مستمر این مورد در حال پیگیری است. به عنوان نمونه در سفری که رئیس جمهور به استان بوشهر داشت، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی این استان اسامی شرکت‌های تابعه را استخراج کرده بود و به سیستم بانکی و مالیاتی اعلام کردند.

وی در همین رابطه گفت: به این ترتیب مشخص شده است که کدام یک از شرکت‌ها هنوز حساب‌های بانکی خود را از تهران به استان مربوطه منتقل نکرده‌اند و از آنها می‌خواهیم تمرکز حساب‌های بانکی‌شان را در استان خودشان برقرار کنند و استانداران نیز به دنبال این موضوع هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین در رابطه با تفویض برخی از اختیارات به استانداران نیز مطرح کرد: در گام نخست به استانداران اعلام کردیم پیشنهادات خود را برای انتصاب‌های استانی ارائه دهند. همینطور برای تمرکز حساب‌های بانکی شرکت‌های مرتبط با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تنها با کمک استانداران می‌توان متوجه شد که این اقدام و انتقال حساب‌ها به استان‌ها صورت می‌گیرد.

میدری صدور کارت بازرگانی برای فعالان تجاری را از جمله اختیارات محول شده به استانداران اعلام کرد و افزود: این اختیار برای افزایش درآمد اتاق‌های بازرگانی و تشکل‌ها در استان‌ها حائز اهمیت است. همچنین از استانداران خواسته‌ایم تا استخدام‌ها را مطابق آزمون‌های ادواری انجام دهند و در این موارد استانداران ناظر و همکار ما خواهند بود.

میدری در جمع مدیران شرکت‌های وزارت کار در استان خوزستان اعلام کرده بود: هیچ مدیری حق استخدام موردی ندارد و هرگونه استخدام باید هر ۳ یا ۶ ماه از طریق آزمون و سازمان امور استخدامی صورت پذیرد. کلیه حساب‌های شرکت‌های تابعه وزارت کار، مستقر در خوزستان باید به استان منتقل شود. دفاتر مالیاتی باید به استان خوزستان منتقل شود. خریدهای شرکت‌ها نیز باید در داخل خوزستان انجام شود. طبق دستور رئیس جمهور، مسئولیت اجتماعی باید در حوزه آموزش و پرورش و فنی‌وحرفه‌ای باشد؛ اگر مورد خاصی بود باید با تأیید وزیر انجام شود. مدیر پروازی نداریم؛ مدیران باید در شهر محل خدمت مستقر شوند و اکثریت هیئت مدیره باید بومی باشند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات