سیاسی >>  دولت >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۱  ، 
کد خبر : ۳۷۳۲۱۳

ایران آماده مشارکت فعال در اکسپو ۲۰۲۷ است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، پیام رییس جمهوری اسلامی ایران مبنی بر آمادگی همکاری با این کشور برای مشارکت فعال در اکسپو ۲۰۲۷ را تقدیم رئیس جمهوری صربستان کرد.

سیدستار هاشمی در دیدار با الکساندر ووچیچ، رئیس جمهوری صربستان، پیام مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری را که حاوی آمادگی ایران برای همکاری و مشارکت در رویداد جهانی اکسپو ۲۰۲۷ بلگراد است را به وی تقدیم کرد.

در بخشی از پیام رئیس جمهوری اسلامی ایران خطاب به همتای صربستانی خود آمده است: «پیام دعوت جنابعالی برای حضور و مشارکت ایران در اکسپو ۲۰۲۷ بلگراد را با مسرت دریافت کردم. جمهوری اسلامی ایران پیشتر نیز با اطمینان به شایستگی صربستان برای میزبانی این رویداد، از نامزدی بلگراد در مجمع عمومی دفتر نمایشگاه‌های بین المللی حمایت کرد و اکنون آمادگی خود را برای همکاری با صربستان و مشارکت فعال در این رویداد بین المللی تأکید می‌کند.»

رئیس جمهوری ایران در این پیام تاکید کرد که میزبانی صربستان از اکسپو ۲۰۲۷ موجب تقویت همبستگی منطقه‌ای و پیشرفت غرب بالکان خواهد شد.

این پیام از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با رئیس جمهوری صربستان در کاخ ریاست جمهوری این کشور در بلگراد و در چارچوب روابط فزاینده دو کشور و همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های اقتصادی و فناورانه تقدیم شد.

نمایشگاه‌های اکسپو به عنوان یکی از بزرگترین رویدادهای جهانی، فرصتی برای نمایش دستاوردهای کشورها در عرصه‌های فناوری، توسعه پایدار و همکاری‌های بین المللی محسوب می‌شود.

پیش تر، ایران در رای گیری مجمع عمومی «دفتر نمایشگاه‌های بین المللی» (BIE) از نامزدی بلگراد برای میزبانی این رویداد حمایت کرده بود.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات