بین الملل >>  سیاست خارجی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷  ، 
کد خبر : ۳۷۴۹۱۹

عراقچی: هدف از سفر به روسیه انتقال پیام مکتوب رهبری به پوتین است

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: هدف از سفر به روسیه انتقال پیام مکتوب رهبری به پوتین است.

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در حاشیه هیئت دولت اظهار داشت: ما باید در جلسه مذاکره، نظرات واقعی آمریکایی‌ها مطلع شویم که در صورت داشتن مواضع سازنده احتمال دستیابی به توافق در یک چارچوب شروع کنیم اما در غیر این صورت با داشتن مواضع متناقض در میان آنها توافق دور از دسترس است.

وی افزود: ما در این مدت شاهد مواضع متناقض و متضادی از سوی آقای ویتکاف بودیم که او چند جور صحبت کرده است و این موضوع در پشت میز مذاکره مشخص می‌شود و مواضع واقعی آنها معلوم می‌شود.

عراقچی در خصوص سفرش به روسیه اظهار کرد: هدف از سفر به روسیه انتقال پیام مکتوب رهبری به پوتین است. این پیام در دیدار با پوتین منتقل خواهد شد.

وی در پاسخ به این پرسش که درباره ظرفیت غنی سازی در مذاکرات صحبت شده است، تصریح کرد: غنی سازی ایران امری واقعی، حقیقی و پذیرفته شده است. ما برای اعتمادسازی برای نگرانی احتمالی آمادگی داریم، ولی اصل موضوع غنی سازی قابل مذاکره نیست.

عراقچی در رابطه با تداوم فشار بر ایران در طول مذاکرات خاطرنشان کرد: هم موضع و هم عملکرد ما روشن است. با اعمال فشار هیچ دستاوردی نخواهند داشت. اگر مذاکره بر مبنای موضع برابر باشد و در فضای محترمانه باشد، می‌تواند پیش برود اما از طریق فشار و تحمیل مواضع شأن چیزی حاصل نخواهد شد و این را ما هم در عمل و هم در مواضعمان ثابت کردیم. ما در کمال خونسردی و در کمال آرامش و بدون آنکه تحت تأثیر هیچ فشار و جریانی باشیم در مذاکرات حاضر می‌شویم.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات