سیاسی >>  امنیتی - دفاعی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۲  ، 
کد خبر : ۳۷۶۶۴۸

فرمانده ارتش: آماده اجرای وعده‌‌های صادق جدید هستیم

فرمانده کل ارتش عنوان کرد: اگر آنها(اسرائیل) برای دریافت وعده صادق دیگری عجله دارند، ما برای فرود آوردن ضربه مقتضی، کاملا آماده‌ایم و طلب قبلی‌مان را هم نقد خواهیم کرد.

 امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه مراسم رونمایی از دایره المعارف 8 جلدی دفاع مقدس آجا با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره لفاظی‌های مقامات رژیم صهیونیستی اظهار کرد: رژیم صهیونی حقیرتر از آن است که توان آسیب رساندن به عظمت ایران را داشته باشد، درحالی که قدرت جمهوری اسلامی ایران می‌تواند او و حامیانش را با چالش‌های فوق العاده‌ای روبرو کند.

وی با بیان اینکه آدم‌های آن رژیم، این را می‌فهمند که آنان ظرفیت تحمل این چالش‌ها را ندارند، گفت: چون فعلا جانیان کودک‌کش و نابخرد در آنجا حکومت می‌کنند، هر خطایی محتمل است. اگر آنها برای دریافت وعده صادق دیگری عجله دارند، ما برای فرود آوردن ضربه مقتضی، کاملا آماده‌ایم و طلب قبلی‌مان را هم نقد خواهیم کرد.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات