بین الملل >>  بین الملل >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۸  ، 
کد خبر : ۳۷۷۹۳۴

سازمان همکاری شانگهای حملات آمریکا به ایران را محکوم کرد

سازمان همکاری شانگهای در بیانیه‌ای حمله آمریکا به ایران را محکوم کرد.

 سازمان همکاری شانگهای روز 23 ژوئن (2 تیر) با ابتکار جمهوری اسلامی ایران، با صدر بیانیه‌ای، حملات آمریکا به تاسیسات صلح آمیز هسته‌ای ایران را محکوم کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

سازمان همکاری شانگهای نگرانی شدید خود را نسبت به تشدید فزاینده تنش‌ها در خاورمیانه ابراز داشته و حملات نظامی ایالات متحده آمریکا به تأسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در تاریخ 22 ژوئن 2025 را قاطعانه محکوم می‌نماید.

چنین اقداماتی، نقض فاحش اصول و قواعد حقوق بین‌الملل، منشور سازمان ملل متحد و منشور سهش در خصوص ممنوعیت استفاده از زور در روابط بین‌المللی، نقض حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران محسوب شده و به امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی آسیب می‌زند و می‌تواند پیامدهای جدی برای صلح و ثبات جهانی در پی داشته باشد.

سازمان همکاری شانگهای خواستار کاهش تنش در وضعیت کنونی به‌منظور حل‌وفصل آن از طریق راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک است.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات