وزیر امور خارجه با بیان اینکه در حال حاضر توافقی در موضوع آتشبس یا توقف عملیات وجود ندارد، گفت: با این حال به شرط آنکه رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود علیه مردم ایران را تا ساعت ۴ صبح امروز متوقف کند، ما نیز قصدی برای ادامه پاسخ نداریم.
سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه در پی ادعای ترامپ مبنی بر حصوا آتشبس بین ایران و رژیم صهیونیستی دقایقی قبل اعلام کرد:همانگونه که مکرراً گفتهایم، این رژیم اسرائیل بود که جنگ را آغاز کرد نه ما. وی در شبکه ایکس نوشت:در حال حاضر توافقی در موضوع آتشبس یا توقف عملیات وجود ندارد. با این حال به شرط آنکه رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود علیه مردم ایران را تا ساعت ۴ صبح امروز متوقف کند، ما نیز قصدی برای ادامه پاسخ نداریم. وزیر خارجه بیان کرد: تصمیم نهایی درخصوص توقف عملیات نظامی از سوی ما متعاقبا اتخاذ خواهد شد.
بامداد امروز و در دوازدهمین روز از تهاجم نظامی رژیم صهیونیستی به سرزمین ایران، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مدعی آتش بس بین ایران و رژیم صهیونیستی شد.