تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۸:۴۶  ، 
کد خبر : ۳۷۷۹۸
در بیانیه پایانی هشتمین همایش تکریم خیرین مدرسه‌ساز تاکید شد

عدالت آموزشی هدف دولت خدمتگزار


هشتمین همایش تکریم خیرین مدرسه‌ساز که هشتم و نهم مرداد ماه در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، عصر دیروز با قرائت بیانیه پایانی اجلاس به کار خود پایان داد. به گزارش ایکنا، در این بیانیه آمده است: «در سایه بیکران الهی و عنایات حضرت ولی‌عصر (ع) و در سالی که به نام پیامبر اعظم (ص)، پیامبر رحمت و سخاوت، مزین و متبرک شده، هشتمین همایش تکریم خیرین مدرسه‌ساز با الهام از فرامین رهبر معظم انقلاب، آیت الله خامنه‌ای مبنی بر نگاه ویژه به آموزش و پرورش به عنوان سنگ زیر بنای کشور و در راستای سیاستهای دولت عدالت محور و با حضور پر نشاط و با شکوه خیرین و نیکوکاران مدرسه‌ساز سراسر کشور، وزرا، مسؤولان، مدیران، رؤسای سازمانهای آموزش و پرورش و مدیران کل نوسازی مدارس‌ استانها در روزهای هشتم و نهم مرداد ماه در اردوگاه شهید «باهنر» تهران برگزار و شرکت کنندگان بر موارد زیر تأکید کردند:
جامعه خیرین و نیکوکاران مدرسه‌ساز کشور هم ‌پای عموم مردم شریف کشورمان روز سه شنبه 10 مردادماه کمکهای بی‌دریغ خود را به مردم ستم‌دیده لبنان و فلسطین تقدیم خواهند کرد.
1- با نهایت تأسف در این روزها شاهد هجوم وحشیانه رژیم نژادپرست صهیونیستی به ملتهای مسلمان و مظلوم لبنان و فلسطین بوده که هر روز تعداد زیادی از مردم بیگناه به خاک و خون کشیده شده و بسیاری از کودکان و نوجوانان در فضای آکنده از وحشت و اضطراب از نعمت مدرسه بی‌بهره می‌شوند، این درد منشی و هجوم ناجوانمردانه اسرائیل غاصب و حمایت آمریکای جنایتکار در این فاجعه بزرگ بویژه مصیبت اخیر و تأثرانگیز قانا را محکوم کرده و از جوامع عمومی، بین‌المللی و منطقه‌ای خواستار توقف فوری این حملات هستیم، جامعه خیرین و نیکوکاران مدرسه‌ساز کشور همپای عموم مردم شریف کشورمان روز سه‌شنبه‌10مرداد ماه کمکهای بی‌دریغ خود را به مردم ستمدیده لبنان و فلسطین تقدیم خواهند کرد.
2- ایجاد عدالت و فرصت آموزشی برابر برای همه فرزندان این مرز و بوم یکی از خواسته‌های مردم و دولت خدمتگزار است که این خواسته به حق با وجود مدارس ایمن، استاندارد و کافی یک ‌نوبته و مجهز به تجهیزات مطلوب محقق خواهد شد. لذا از دولتمردان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مردم فرهنگ دوست کشورمان همکاری و مساعدت بیشتر و اهتمام فزون‌تر را در این امر مقدس طلب می‌کنیم.
3-گسترش و اشاعه فرهنگ نوع دوستی و مشارکت عمومی در جامعه با حضور فعالانه و همراهی رسانه‌های جمعی در انعکاس اخبار و رویدادهای مربوطه امکانپذیر است که در این زمینه ضمن تقدیر از صدا و سیمای جمهوری اسلامی و مطبوعات که همواره در ترویج این حرکت خیرخواهانه و فرهنگی تلاش کرده‌اند، تداوم، استمرار و توسعه این همکاری را خواستاریم.
4-از تدبیر شایسته و مساعی بی‌دریغ و تحسین‌برانگیز نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و دولت مهرورز و مردمی در توجه به مشکلات و مضایق موجود در آموزش و پرورش به ویژه امر مقدس مدرسه‌‌سازی که در تصویب قانون بازسازی و مقاوم‌سازی مدارس بدون استحکام تبلور یافت، تقدیر کرده، امیدواریم همه نهادها و دستگاههای اجرایی ذیربط با حمایتهای خود، زمینه انجام این مهم را فراهم آورند. حضور مسؤولان خیرین مدرسه‌ساز در عرصه سازندگی کشور و به ویژه در ایجاد فضای آموزشی و پرورشی موجب شکوفایی و رشد قابلیتها و توانمندیهای دانش‌آموزان مستعد میهن اسلامی در علوم جدید و فن‌آوریهای روز بویژه دانش هسته‌ای شده است، استمرار این حرکت خداپسندانه باعث بالندگی و تضمین استقلال کشور خواهد شد. لذا امیدواریم این روند و حضور آگاهانه، مستمر، پایدار و رو به رشد باشد.
5-حضور مسؤولانه خیرین مدرسه‌ساز در عرصه سازندگی کشور به ویژه در ایجاد فضای آموزشی و پرورشی موجب شکوفایی و رشد قابلیتها و توانمندیهای دانش آموزان مستعد میهن اسلامی در علوم جدید و فن‌آوریهای روز بویژه دانش هسته‌ای شده است، استمرار این حرکت خداپسدانه باعث بالندگی و تضمین استقلال کشور خواهد شد. لذا امیدواریم این روند و حضور آگاهانه، مستمر، پایدار و رو به رشد باشد.
6- حفظ و نگهداری مطلوب مدارس به ویژه مدارس احداث شده توسط خیرین، بهره‌گیری از همکاری دانش‌‌‌آموزان ضمن ارج نهادن به نیات و خدمات نیکوکارانه این بزرگواران باعث تقویت حس مسؤولیت‌پذیری و مهارتهای اجتماعی دانش‌آموزان است لذا از مسؤولان تقاضا داریم با تبیین جایگاه و انصاب مدیران لایق، ارزش این گونه مدارس در نظام آموزش و پرورش حفظ و ترتیبی اتخاذ شود تا با لغو قانون ممنوعیت بهره‌گیری از دانش آموزان در نگهداری و صیانت از مدارس، زمینه ایجاد وظیفه‌شناسی و احساس مسؤولیت آنان را فراهم آورند.
7- بانوان به عنوان نیمی از پیکره فعال جامعه علاوه بر نقش مستقیم در امر مدرسه‌سازی موجبات ترغیب و تشویق همسران خود را در این امر مهم فراهم می‌سازند لذا گسترش تشکیل ستادهای بانوان مدرسه‌ساز مناطق و شهرستانها می‌تواند تأثیر مثبتی در ادامه حرکت خیراندیشانه مدرسه‌سازی داشته باشد.
8-تأسیس و تقویت تشکلهای مردمی مدرسه‌ساز در داخل و خارج کشور و جذب مشارکت قاطبه مردم بویژه فرهنگ‌دوستان ایرانی مقیم خارج در این امر مقدس می‌تواند زمینه مناسب‌تری جهت رفع محرومیتها و معضلات فضاهای آموزشی و پرورشی مناطق ایجاد کند، بنابراین از جامعه و مجامع خیرین مدرسه‌ساز و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تقاضا داریم اهتمام ویژه‌ای برای فعال کردن مجامع شهرستانها و مناطق به کار گیرند.
برای بازیابی عظمت و پیشینه پر‌افتخار علمی و فرهنگی خویش و حفظ حرمت و ماندگاری فضاهای فیزیکی نهاد تعلیم و تربیت بر حفظ هویت ایرانی – اسلامی، فضاهای آموزشی و پرورشی اعم از دولتی و مردمی تأکید داریم.
9-برای بازیابی عظمت و پیشینه پر‌افتخار علمی و فرهنگی خویش و حفظ حرمت و ماندگاری فضاهای فیزیکی نهاد تعلیم و تربیت بر حفظ هویت ایرانی- اسلامی، فضاهای اموزشی و پرورشی اعم از دولتی و مردمی تأکید داریم.
10-از خیرین شریف مدرسه‌‌ساز که با حضور صمیمی و سبز خود در اردیبهشت ماه امسال در کنار همکاران پرتلاش و عزیز ما در استانها با وفاق و همدلی رونق خاصی به هشتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز بخشیده بودند، تقدیر به عمل می‌آید و ضمن آرزوی تحقق کامل تعهدات از خداوند سبحان سلامتی و سربلندی برای همگان خواستاریم.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات