سیاسی >>  مجلس >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۱  ، 
کد خبر : ۳۷۹۲۸۶

پیشنهاد ایجاد خط هوایی مینسک ـ تهران از سوی هیئت پارلمانی ایران

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس با بیان اینکه، ٢ کشور همفکر هستند، گفت‌: یکی از مهم‌ترین پیشنهادات مطرح شده در طول مذاکرات ٢ کشور، ایجاد خط هوایی بین مینسک و تهران بوده است.

اعضای گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در سفر خود به مینسک با ناتالیا کوچانوا رئیس شورای جمهوری این کشور دیدار کردند و علی اصغر باقرزاده، رئیس گروه دوستی مجلس شورای اسلامی در ابتدای این دیدار، گفت: ایران و بلاروس همفکر هستند و سیاست ما همواره استقلال و حفظ تمامیت ارضی بوده است.

وی ادامه داد: امیدواریم مقامات بلند پایه مجلس بتوانند به زودی از بلاروس بازدید کنند و همچنین این دیدار‌ها بتواند به نقطه عطفی در روابط ٢ کشور تبدیل شود.

رئیس گروه دوستی پارلمانی کشورمان افزود: این سفر به روابط ما برای اجرای پروژه‌های مختلف در زمینه‌های اقتصادی، علمی و پزشکی انگیزه خواهد داد.

نماینده مردم بابلسر و فریدوکنار در مجلس شورای اسلامی، یکی از مهم‌ترین پیشنهادات مطرح شده در طول مذاکرات را ایجاد خط هوایی بین مینسک و تهران عنوان کرد.

باقرزاده در پایان این دیدار گفت: به عنوان بخشی از سفر هیئت پارلمانی ایران، بازدید از شرکت‌ها نیز برنامه‌ریزی شده است. این امر به ایجاد ارتباطات تجاری جدید و تسهیل ایجاد تولیدات مشترک کمک خواهد کرد.

اهمیت روابط بین ایران و بلاروس با هدف حفظ حاکمیت و استقلال

ناتالیا کوچانووا رئیس شورای جمهوری نیز در این دیدار گفت: ما صمیمانه خوشحالیم که شما از کشور ما بازدید می‌کنید و مطمئن هستیم که امروز در مورد مهمترین مسائل مربوط به همکاری‌هایمان بحث خواهیم کرد.

کوچانوا بر اهمیت و عمق روابط بین ٢ کشور تأکید کرد و گفت: ما صمیمانه خوشحالیم که کشور‌های ما واقعاً در یک جهت فکر و عمل می‌کنند. سیاستی که در کشور ما و در ایران دنبال می‌شود، در درجه اول با هدف حفظ حاکمیت و استقلال کشورهایمان است و البته این امر تا حد زیادی به دلیل سیاست خردمندانه‌ای است که روسای جمهور کشور‌های ما دنبال می‌کنند.

رئیس شورای جمهوری بلاروس همچنین تأکید کرد که بلاروس برای روابط در حال توسعه بین مردم بلاروس و ایران بسیار ارزش قائل است.

وی بیان کرد: ما در حال حاضر نمونه‌های خوبی از تعامل بین مناطق خود داریم و امیدوارم به لطف سفر شما بتوانیم در این مسیر پیشرفت کنیم.

کوچانووا آمادگی خود را برای همکاری فعال با ایران اعلام کرد و گفت‌: ما نمایندگان مجلس، نه تنها با مسائل سیاسی سر و کار داریم و روی لوایح کار می‌کنیم بلکه همکاری‌های تجاری، اقتصادی و سرمایه‌گذاری نیز برای ما بسیار مهم است.

رئیس شورای جمهوری تأکید کرد: وجود یک پایگاه قراردادی قابل اعتماد، متشکل از بیش از ۴۵ توافقنامه و قرارداد امضا شده، پایه محکمی برای همکاری‌های بیشتر ایجاد می‌کند، ما پتانسیل جدی در همکاری‌های خود داریم و می‌دانیم که در طول این سفر شما از بزرگترین شرکت‌های ما بازدید خواهید کرد و مطمئنم که زمینه‌های مشترکی برای همکاری‌های تجاری و اقتصادی بیشتر، احتمالاً ایجاد برخی از تولیدات و شرکت‌های مشترک، پیدا خواهیم کرد.

وی از هیئت ایرانی برای این دیدار تشکر کرد و گفت: ما همیشه از دیدن دوستانمان صمیمانه خوشحالیم و آماده و پذیرای همکاری در همه زمینه‌ها هستیم. اینجا در بلاروس، شما دوستان خوبی هستید و مردم ما همیشه با مردم ایران با مهربانی رفتار می‌کنند.

گفتنی است، اعضای گروه دوستی آقایان کامران پولادی، وحید کنعانی و ابوالحسن مصطفوی به همراه علیرضا صانعی سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلاروس نیز از حاضرین در این جلسه بودند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات