سیاسی >>  امنیتی - دفاعی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱  ، 
کد خبر : ۳۷۹۴۰۰

بازدید دریادار ایرانی از یگان‌های نداجا در تنگه هرمز و خلیج فارس

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بازدید از یگان‌های شناوری سطحی و زیرسطحی این نیرو، وضعیت امنیت تردد خطوط کشتیرانی در تنگه هرمز و خلیج فارس را مورد بررسی قرارداد.

امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، از یگان‌های شناوری سطحی و زیرسطحی این نیرو مستقر در تنگه هرمز و خلیج فارس بازدید و وضعیت امنیت تردد خطوط کشتیرانی را مورد ارزیابی قرار داد.

وی در این بازدید، اظهار کرد: هم‌رزمانم در یگان‌های مختلف نیروی دریایی در عمق دریا همچون روز‌های قبل از شرایط جنگ، در حال انجام ماموریت تامین امنیت خطوط کشتیرانی هستند. آنان با حضور مقتدرانه در پهنه اقیانوسی به‌ویژه در شمال اقیانوس هند، امنیت تردد دریایی را به طور کامل برقرار کرده‌اند.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش، شور حسینی و شعر انقلابی را ضامن روحیه بالای کارکنان این نیرو دانست و افزود: هم‌رزمانم به عنوان سرباز ایرانی و خادم وطن در حال دفاع از تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران هستند و در ارتقا توان رزمی و آمادگی‌های خود، اهتمام ویژه‌ای دارند.

امیر دریادار شهرام ایرانی، توکل به خداوند، تاسی به فرامین مقام عظمای ولایت، دقت بالا، شجاعت، درایت و روحیه کاملا انقلابی را چراغ راه نیروی دریایی اهبردی ارتش در اجرای ماموریت‌ها عنوان کرد.

او با بیان اینکه همرزمانم در نیروی دریایی ماموریت‌هایی را که از طریق سلسله مراتب ابلاغ می‌شود، با روحیه بالا، انجام می‌دهند، گفت: مردم عزیز می‌دانند که هر آنچه امروز در سطوح دفاعی کشور حاصل می‌شود، همه و همه مدیون حمایت‌ها، محبت‌ها، دعا‌ها و در پرتو نگاه‌های مقام عظمای ولایت، حاصل شده است.

امیر دریادار ایرانی در خاتمه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، بیان کرد: مسیر نورانی‌ای که شهدای عزیز، به ویژه شهیدانی که در مقابل استکبار جهانی با اقتدار ایستادند و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند، با قدرت ادامه خواهد داشت.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات