بین الملل >>  سیاست خارجی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۴  ، 
کد خبر : ۳۹۲۸۲۹

تشریح عراقچی از نتایج مذاکرات سوئیس

وزیر خارجه کشورمان در پایان مذاکرات بورگن اشتوک از تعلیق تحریم‌های صادرات نفت و پتروشیمی ایران خبر داد.

سید عباس عراقچی بامداد دوشنبه یکم تیر ۱۴۰۵ در شبکه ایکس با اشاره به پایان مذاکرات ۴ جانبه در بورگن استوک سوئیس نوشت: این میانجی گری خستگی ناپذیر پاکستان و قطر باعث پیشرفت‌های بزرگی برای پایان دادن به جنگ در لبنان شد.

او خبر داد، همچنین تحریم صادرات نفت و پتروشیمی تعلیق شد، محاصره دریایی برداشته شد، برخی از دارایی‌های مسدود شده آزاد شدند و طرح بزرگ بازسازی و توسعه اقتصادی ایران اجرایی شد.

پیش از این، وزارت امور خارجه قطر با انتشار بیانیه‌ای مشترک با پاکستان اعلام کرد که نخستین دور از مذاکرات میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری قطر و پاکستان در نشست دریاچه لوسرن با «فضایی مثبت» به پایان رسیده و با پیشرفت‌هایی همراه بوده است.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات