تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۴  ، 
کد خبر : ۴۵۴۹۸

کمیته‌ای برای تخریب دولت احمدی‌‌نژاد!!


بنابر اخبار رسیده جمعی از سران اصلاح‌طلب در جلسه‌ای که با حضور مسئولین و نمایندگان رسانه‌ای جبهه دوم خرداد برگزار شد، استراتژی رسانه‌ای سال 85 این جبهه را بررسی کردند.
ایجاد اختلاف بین اصولگرایان یکی از برنامه‌های رسانه‌ای اصلاح‌طلبان خواهد بود که با توجه به اینکه «وحدت و انجسام ملی اصولگرایان» بزرگترین تهدید برای جبهه دوم خرداد محسوب می‌شود این سیاست اتخاذ شده است. طبق این تصمیم رسانه‌های دوم خردادی به تلاش سازمان‌یافته خود جهت ایجاد اختلاف و دامن زدن به شکاف میان اصولگرایان نظیر حزب‌سازی در درون جریان اصولگرا، تضعیف شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی و تخریب جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی که از ماهها قبل آغاز کرده‌اند، با تلاش بیشتر ادامه خواهند داد.
روزشمار وعده‌های دولت و تخریب چهره‌های تاثیرگذار اصولگرایان، یکی دیگر از تصمیمات این جلسه بود که گروهی ویژه مامور انجام این کار شدند و مقرر شد این کمیته شعارها و وعده‌هایی را که احمدی‌نژاد به مردم داده است با عنوان «روزشمار وعده‌های دولت» مورد بررسی و نقد قرار دهند تا بدین بهانه علاوه بر آنکه بر مطالبات مردم افزوده شود، نواقص نیز برجسته گردد و در کنار آن چهره‌های تاثیرگذار اصولگرایان که در دوران انتخابات حضور فعالی در صحنه داشتند و بعد از آن نیز مشغول ایجاد انسجام نیروهای اصولگرا و قشرها نخبگان اقوام مختلف می‌باشند، به شدت مورد نقد و حمله قرار گیرند. در همین راستا مقرر شد در رسانه‌ها با انتشار اخبار و مقالاتی در جهت جلوگیری از ترمیم کابینه و تیم سیاسی وزارت کشور به خصوص کارگزاران‌های نفوذی در دولت، اعلام شود نیمی از کابینه در اختیار زریبافیان و لاریجانی است و ترمیم کابینه نیز در جهت نفوذ بیشتر این دو در دولت صورت می‌‌گیرد.
یکی دیگر از سیاست‌های رسانه‌های مدعیان اصلاح‌طلبی در سال 85، «خیزش برای بازگشت به قدرت» اعلام شد که مقرر گردید برای بازگشت اصلاح‌طلبان به قدرت کار را باید از شوراها شروع کرد و لذا اولین حرکت برای عصبانیت و تحریک برخی اعضای شورای شهر فعلی انجام می‌شود. همچنین فعالیت قالیباف در رسانه‌های اصلاح‌طلب پررنگ جلوه داده شود و بر این نکته که قالیباف در طول کمر از یک سال بیش از دو سال و چند ماه احمدی‌نژاد فعالیت عمرانی داشته تاکید شود.
ایجاد وحدت در جبهه دوم خرداد، تصمیم چهارم این جلسه بود که مقرر شد اخبار منتشر شده در رسانه‌های جریان دوم خرداد در راستای وحدت اصلاح‌طلبان باشد و مصاحبه‌های اصلاح‌طلبانی که برخلاف وحدت جبهه دوم خرداد انجام می‌شود سانسور گردد. شایان ذکر است در این جلسه از برخی اصلاح‌طبان از جمله کروبی، محتشمی و انصاری دعوت به عمل نیامده بود.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات