تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۰  ، 
کد خبر : ۴۵۵۴۷

صهیونیسم ، افیون حقیقی ملل (بخش سوم)


گنجیان مقدم
بوش در آستانه سال 2003 در گردهمایی گویندگان مذهبی در شهر ناشویل ایالت تنسی گفته بود:
((ایالت متحده فراخوانده شده تا آزادی را که یکی از مذاهب الهی است به تمام مخلوقات سراسر جهان ارزانی دارد)). و پس از حادثه 11سپتامبر اعلام کرد ((ما می‌خواهیم اراده خداوند را محقق کنیم)). شاید وقتی ((جیمس وات)) وزیر کشور اسبق آمریکا در جمع کمیته مجلس نمایندگان اعلام کرد ((به علت ظهور دوباره و قریب‌الوقوع مسیح، نمی‌توانیم خیلی دربند نابودی منافع طبیعی خودمان باشیم))، تنها جماعت ((مسیحیان صهیونیست)) و میلیونها نفر مخاطبان کلیساهای انجیلی پروتستان آمریکا و انگلیس، ژرفای کلام او را درک می‌کردند.
بی‌گمان آنان نیز در زمره اولین کسانی بودند که از راز حضور آمریکا در خاورمیانه و عراق و تصمیمات بعدی سران کاخ سفید خبر داشتند. شاید تنها عده معدودی از دریافت کنندگان امواج ماهواره در سرزمین اسلامی، متوجه بیش از ده کانال ماهواره‌ای و فراگیر باشند که با استفاده از آخرین روش‌ها و قالب‌های تبلیغاتی، تازه‌ترین آموزه‌های مبلغان کلیسای پروتستان (( آمریکایی و انگلیسی)) را توسط زبده‌ترین و البته شیک‌پوش‌ترین مبلغان مانند خانم ((جویس مایر)) و آقای (( بنی هین)) ارائه می‌دهند و لحظه‌ای ده‌ها هزار نفر را به گریه می‌آورند و لحظه‌ای دیگر می‌خندند و با مژده قریب‌الوقوع بودن ظهور حضرت مسیح با دعای دسته جمعی برای واقع شدن آرماگدون و کشته شدن موجودات شرور(مسلمانان و اعراب) به دست سپاهیان خیر(آمریکا و انگلیس) برنامه را خاتمه می دهند!
اگر امروز، خانم مبلغ شیک‌پوش (( جویس مایر)) و آقای ((بنی هین)) چونان هنرپیشه‌های توانمند، آیات کتاب مقدس را از صحن کلیساهای تلویزیونی واقع در آمریکا و انگلیس قرائت می‌کنند، فردا در کلیسای تازه تاسیس همین فرقه در((کویت)) و دیگر ممالک اسلامی، داد سخن خواهند داد و بی شک، از میان((بیش از یک میلیون دریافت کننده کتاب مقدس)) در عراق کسانی شنوای کلام او خواهند شد. و این موضوع به دیگر کشورهای اسلامی نیز سرایت خواهد نمود و ناباورانه باید شاهد آن باشیم که به زودی کسانی با آرم و عنوان ((مسلمانان صهیونیست )) از کیان اسرائیل و ایدئولوژی ((آرماگدون))- جنگ آخرالزمان در باورهای یهود- حمایت کنند.
آنچه امروزه با عنوان صهیونیسم شاهد آن هستیم دیر زمانی است که به صورت سازمان نیافته موجودیت یافته و شاید تاریخ شکل‌گیری آن به آغاز پدید آمدن بنی اسرائیل و پس از آن به شکل‌های گوناگون و پررنگ‌تری در تاریخ مسیحیت و اسلام، برگردد. چرا که سازمان مادی گرای یهود می دانست با شکل گیری اسلام ناب، دیگر هیچ قدرت غیر الهی توان ماندن و استثمار را نخواهد داشت. پس با تمام توان به مبارزه با این دین الهی یعنی اسلام، برخاستند.
در این مسیر یهودیان از صدر اسلام دست به اقداماتی در راستای هرچه کم رنگ‌تر کردن مفاهیم بلند دینی در این شریعت ناب و ایجاد خلل در امور مسلمین و .... زده‌اند که برخی از مصداق‌های بارز آن عبارتند از:
1- با توجه به آیه مبارکه قرآن که می‌فرماید اهل کتاب، پیامبر مکرم اسلام(ص) را مثل فرزندان خود می‌شناختند ( یعرفونه کما یعروفون ابناء هم) آنها اطلاعات بسیار وسیعی از نسب و زمان و مکان پیامبری ایشان داشتند، لذا حدود سیصد سال قبل از اسلام در منطقه یثرب ( مدینه، اولین مرکز حکومت اسلامی) مستقر شده و در انتظار ظهور پیامبر موعود بودند و به رخ مشرکان می‌کشیدند که پیامبر آخرالزمان خواهدآمد و ما را بر شما غلبه خواهد داد. اما در عمل شاهد بودیم که وقتی حضرت مبعوث شدند، یهودیان نه تنها به ایشان کمک نکردن بلکه با همیاری مشرکان و منافقان علیه پیامبر توطئه چینی نموده و به ایشان خیانت کردند و هر سه قبیله مهم یهودیان در مدینه ( بنی نضیر، بنی فریظه ، بنی قینقاع) عهد خود را با نبی مکرم اسلام شکستند.
2- برخی تاریخ پژوهان و محققین جریان ترور هاشم جد اعلای پیامبر و ترور نافرجام عبدالمطلب را بی ارتباط با تروریسم یهودی پیش از تولد حضرت محمد(ص) نمی‌دانند، چرا که از طرفی با توجه به اهمیت علم انساب در حجاز آن زمان، اجداد پیامبر مشخص بود و یهودیان هم به طور ویژه در تبارشناسی و چهره شناسی دارای مهارت زیادی بوده و اطلاعات بسیاری از نبی خاتم داشتند. از طرف دیگر مسیحیان و یهودیان و سایر مردم با توجه به بشارت‌های پیامبران پیشین به شدت انتظار پیامبر از تبار اسماعیل(ع) را می‌کشیدند، حتی برخی محققین مرگ عبدالله و آمنه (والدین گرانقدر پیامبر اکرم(ص) را در جوانی و نزدیکی مدینه- که محل تجمع سازمانی یهود بود- مشکوک و قابل تامل ارزیابی می‌کنند. (بحارالانوار، ج15 ،ص90 ؛ بحارالانوار، ج108، ص203؛ الکامل فی التاریخ ، محمد ابن عبدالکریم ابن اثیر، ج 2، ص6) .
3- در تاریخ آمده است که عبدالمطلب و ابوطالب و حلیمه کوشش وافری در حفظ جان پیامبر اسلام (ص) در کودکی و جوانی داشته‌اند و می‌دانستند که عده‌ای درصدد سوء قصد به پیامبر اسلام هستند و چند بار هم عده‌ای اقدام به ترور نافرجام حضرت کردند و در نهایت هم مرگ حضرت به احتمال زیاد اقدام تروریستی از جانب خط یهود بوده است. (تهذیب الاحکام ، محمدبن حسن الطوسی، تهران ، دارالکتاب الاسلامیه، چاپ چهارم، 1365، ج 6 ، ص 2 )
4- در زمان حکومت حضرت هم علاوه بر رویارویی‌های مسلمانان با یهودیان بنی‌قینقاع و بنی‌نضیر و بنی قریظه ، ارتش اسلام با یهودیان خیبر جنگ سرنوشت سازی داشتند.
(تبار انحراف، پژوهشی در دشمن شناسی تاریخی، جلد 1، فصل 18، ص 296 ) .          ادامه دارد...

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات