تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۸۸ - ۱۰:۱۴  ، 
کد خبر : ۴۶۳۳۶

سخت‌‌گیری اتحادیه اروپا در پذیرش اعضای جدید


سران اتحادیه اروپا در نشست اخیر خود در بروکسل توافق کردند که برای پیوستن اعضای جدید مانعی وجود ندارد اما آنها باید انتظارات را برآورده کنند. به گزارش بی‌ بی سی، سران 25 کشور عضو اتحادیه اروپا در نشست دو روزه خود تصمیم گرفتند که بخشی از گفتگوهای خود را بر ترکیه متمرکز کنند. آنها تأکید کردند که ترکیه برای پیوستن به این اتحادیه باید نخست معیارهای اصلی عضویت در اتحادیه را رعایت کند.
ماتی فانهانن نخست‌وزیر فنلاند در حال حاضر ریاست اتحادیه را به عهده دارد، گفت: هیچ مانع تازه‌ای برای جدید ایجاد نشده، اما اتحادیه اروپا مایل نیست به خاطر گسترش بیشتر، معیارهای خود و اصول عضویت را کنار بگذارد. آلمان نیز اصرار ورزید که تا سال 2009 اساسنامه تازه‌ای برای اتحادیه اروپا تدوین شود که سخت‌گیری بیشتری در پذیرش اعضای جدید داشته باشد.
آنگلا مرکل صدراعظم آلمان که دولت او از ژانویه ریاست دوره‌ای اتحادیه را به عهده می‌گیرد، گفت که دولت او با تمالم نیرو در جهت تصویب اساسنامه جدید تلاش خواهد کرد. گفتنی است، از اول سال 2007 کشورهای بلغارستان و رومانی رسما به عضویت اتحادیه اروپا در می‌آیند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات