تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۸:۱۵  ، 
کد خبر : ۴۸۶۴۵

ماهاتیر محمد دموکراسی‌خواهی آمریکا را دروغین خواند


نخست وزیر پیشین «مالزی» گفت: آمریکا که خود مدعی دموکراسی در جهان است تنها کشوری است که با بمب اتم هزاران تن بی گناه را به کشتن داد.
خبرگزاری «رویتر» روز گذشته از «تونس» گزارش داد، «ماهاتیر محمد» در «همایش گفت‌وگوی تمدن‌ها» با اشاره به اوضاع جاری در عراق گفت: «جنگ گزینه مناسبی نیست، جنگ تنها ویرانی برجا می‌گذارد.»
وی افزود: صلح جهانی، تنها با درک متقابل ویژگی های فرهنگ های گوناگون جهان محقق می‌شود.
نخست وزیر پیشین مالزی تصریح کرد: درگیری کنونی بین تمدن غرب و تمدن اسلامی ریشه در اختلافات اقتصادی و سیاسی دارد و تلاش های غرب به بهانه انتقال دموکراسی به کشورهای اسلامی به حل درگیری ها کمک نمی کند بلکه عامل اختلاف است و موجب برخورد تمدن ها می‌شود.
وی همچنین با اشاره به تهاجم آمریکا به عراق گفت: با جنگ نمی شود مشکلات را حل کرد زیرا جنگ جز ویرانی سود دیگری ندارد.
«عمرو موسی» دبیرکل اتحادیه عرب نیز در این همایش با اشاره به پایمال شدن حقوق فلسطینیان گفت: «کشورهای غربی که خود مدعی دموکراسی اند با سردادن شعار عدالت، عدالت را پایمال می‌کنند.»
گفتنی است همایش سه روزه بین المللی گفت وگوی تمدن ها روز دوشنبه در تونس گشایش یافت.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات