تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۸۹ - ۰۷:۴۳  ، 
کد خبر : ۵۶۰۳۶

آیا دولت از این امتحان سربلند بیرون خواهد آمد؟


هنوز چند صباحی از واقعه جنایت سامرا و اهانت به پیامبر اکرم (ص ) در دانمارک , نگذشته که خبر می رسد نوروز امسال کنسرت های خواننده های ایرانی مقیم اروپا وآمریکا برای مسافران نوروزی ایران برنامه هایی اجرا خواهند کرد.
ماجرا از این قرار است که معمولا کنسرت های خواننده های ایرانی مقیم آمریکا و اروپا که در دوبی برگزار می شود , امسال به دلیل درگذشت حاکم دوبی و اعلام عزای عمومی توسط دولت دوبی , برنامه های آنان لغو گردیده و به همین دلیل برای جبران , این گروه ها برای عید امسال برنامه ریزی کرده اند که در دوبی کنسرت هایی اجرا کنند.
نوروز امسال مصادف است با سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص ). شهادت امام حسن مجتبی (ع ) , شهادت امام رضا(ع ) , و اربعین شهادت امام حسین (ع ) و اصحاب و یاران شهید در نهضت عاشورا.
در فاجعه اهانت به پیامبر اکرم (ص ) در دانمارک , جهان اسلام فقط با اهانت به پیامبر اکرم (ص ) مواجه بود , در جنایت سامرا جهان اسلام با هتک حرمت به امامین عسگریین (ع ) امام هادی (ع ) و امام حسن عسگری (ع ) مواجه شد. اما نوروز امسال اگر چنانچه اتفاق یا اتفاقاتی رخ بدهد , ما با عدم تکریم نسبت به پیامبر اکرم (ص ) , امام حسین (ع ) و یاران شهید در نهضت کربلا , امام حسن مجتبی (ع ) و امام رضا(ع ) مواجه می شویم . همه این بزرگواران برای مسلمانان جهان از تقدس و احترام بالایی برخوردارند وبدیهی است که تک تک مسلمانان نمی توانند نسبت به لاابالی گری گروهی بی خبر از خدا سکوت اختیار کنند.
خبرهای رسیده حاکی است که شرکتهای داخلی هواپیمایی برخی از پروازهای داخلی خود را بویژه پروازهای نوروزی خود به مشهد مقدس را لغو کرده اند و به جای آنها برای مسافرین نوروزی دوبی بلیط صادر می کنند. مهمتر آنکه آژانس های واسطه این بلیط ها را خریداری کرده اند و به چند برابر قیمت می فروشند و از این طریق سودکلانی به جیب می زنند. اکنون سئوال اینست که آیا دولت جمهوری اسلامی ایران و شرکت های هواپیمایی کشورمان می توانند با سرویس دهی غیرعادی و غیرمتعارف شریک بی حرمتی , هتک حرمت و بی احترامی و در نهایت شریک جرم و گناه عده ای از خدا بی خبر بشوند!
ممکن است مسئولین مربوطه بگویند ما نمی توانیم مانع سفر مسافرین نوروزی به دوبی بشویم . راقم این سطور هم نمی گوید مسئولین امر مانع سفر مسافرین نوروزی به دوبی بشوند , اما بحث این است که اولا مسئولین محترم به خاطر چندرغاز درآمد خودشان را ذوق زده نشان ندهند ثانیا محدودیتهایی را برای تعداد مسافرین قائل شوند. کاری که در همه جای دنیا مرسوم است و بسیاری از دولتها در شرایط ویژه ای از جمله در شرایط آلوده بودن محیط زیست برخی از کشورها به ایدز , فساد , فحشا و... مانع از سفر شهروندان خود می شوند. این موضوعی است که برای هر کشوری در دنیا چه اروپایی , چه آمریکایی , چه آسیایی , چه آفریقایی , بارها و بارها پیش آمده و حرف و حدیث تازه و من در آوردی نیست . بسیاری از کشورها مانع از سفر شهروندان خود به کشور ثالث شده و می شوند و خواهند شد.
نکته دیگر درباره دولت دوبی به عنوان یک دولت مسلمان است . وقتی آقای مکتوم بن راشد آل مکتوم ولیعهد امارات و امیر دوبی از دنیا رفت , در کشور امارات یک هفته عزای عمومی اعلام شد و در اولین اقدام مسئولین دولتی مانع از فعالیت رقاص ها , کاباره ها , دانسینگ ها و گروه های موسیقی و شو و... شدند. حال سئوال اینجاست وقتی در یک کشور اسلامی امیر ویا رئیس یا نخست وزیر یا رئیس جمهور می میرد , عزای عمومی اعلام می شود و حرمت درگذشتگان محفوظ نگاه داشته می شود مسئولان همان کشور اسلامی چگونه به خود اجازه می دهند که در همان کشور و در زمان سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص ) و امام حسن مجتبی (ع ) , امام حسین (ع ) و امام رضا(ع ) در همه کاباره ها , دانسینگ ها و محله های خراب , هر نوع گناهی انجام شود و هیچ حریمی برای مقدسات اسلام و مسلمین قائل نشوند؟
مسئولین دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات فیمابین با همطرازان خود در دولت امارات باید در این زمینه ها مذاکره کنند و نگرانیهای دولت و مردم مسلمان ایران را به آنها منتقل کنند. بی حرمتی به مقدسات اسلام در هر نقطه از جهان چه دوبی , چه دانمارک , چه سامره و... نگران کننده است و مایه برانگیختن غیرت مسلمانان در جهان خواهد شد.
این روزها جهان اسلام با فجایع گوناگونی روبرو است . فاجعه دانمارک و کشورهای شریک جرم دانمارک . فاجعه سامره و... از جمله این فجایع است . اما جهان اسلام و جهان بشری انواع و اقسام روزها را دیده و خواهد دید. ما در تاریخ اسلام روزهای شگفت آوری داشته ایم . روزهایی که در حافظه تاریخی بشریت ثبت شده است.
از جمله روزهای شگفت انگیز در تاریخ جهان اسلام روز رحلت مرحوم آقا سیدابوالحسن اصفهانی است . این روز یکی از روزهای شگفت آور تاریخ است . روزی است که فاجعه آفرینان امروز بویژه دولتهای اروپایی و همین دولت کوچک امارات که متاسفانه دولت اسلامی هم هست باید به دقت درباره آن تفکر و تامل نمایند و از آن درس بگیرند , درس عبرت.
در دهه بیست هجری شمسی در ایام جنگ جهانی دوم ایران به اشغال متحدین و متفقین درآمد. بخش هایی از خاک ایران به اشغال متحدین درآمد و بخش هایی به اشغال متفقین . آذربایجان ما به اشغال روسها (اتحاد جماهیر شوروی ) درآمد. روسیه در آن زمان یک کشور بزرگ بود. حکومت اتحاد جماهیر شوروی یک حکومت ضد مذهب , ضد خدا و کمونیستی بودند. آنها نه تنها به خدا اعتقادی نداشتند بلکه به غیر از مارکس و لنین واستالین همه مقدسات عالم و همه پیامبران خدا و همه اولیا الله را طرد می کردند. آنها همه کتابهای آسمانی را نیز طرد می کردند و معتقد بودند تنها کتاب مقدس دنیا مانیفیست مارکس و لنین است و بس . آنها نه تنها به پیامبران توهین می کردند بلکه خدا را هم به تمسخر می گرفتند.
کمونیستهای اتحاد جماهیر شوروی سابق اولین کسانی در جهان بودند که به فضا رفتند و در فضا پیاده شدند. « یوری گاگارین » فضانورد کمونیست روسی به فضا رفت , در فضا پیاده شد , در فضا پیاده روی کرد , فضا را گشت , قدم زد , تفرج کرد و برگشت به کره زمین و وقتی از سفینه خود پیاده شد در محاصره خبرنگاران قرار گرفت . اولین انسانی بود که به فضا می رفت . پس باید از او سئوالهای مهم می شد. خبرنگار کمونیست خبرگزاری تاس اتحاد جماهیر شوروی سابق از او پرسید : آقای یوری گاگارین در فضا چه دیدی یوری گاگارین , باد به غبغب انداخت و جواب داد : در فضا خیلی گشتم , اما خدا را پیدا نکردم . خدایی ندیدم. همین کمونیستها آمدند و مذهبی ترین استان ایران را اشغال کردند و کشت و کشتار به راه انداختند و دستور کمونیست شدن به همه آذری های ایران را دادند. نماز ممنوع شد. تعظیم خدا و پیامبران و امامان و نماز و روزه ممنوع شد. مسلمانان به نام بورژوا و خرده بورژوا و فئودال و بورزوای کمپرادةور به باد حمله کمونیستها گرفته شدند. طبق دستور مارکس و لنین و سایر رهبران کمونیستی , اموال مسلمانان مصادره می شد. تمام نهادهای دولتی به تصرف کمونیستها در آمد. آذربایجان اشغال شد. حکومت موقت پیشه وری از توده ائیهای وطنی در آذربایجان پایه‌گذاری شد.
روسها از شادی اشغال آذربایجان و پیروزیهای بعدی در پوست خود نمی گنجیدند. همه جیز در آذربایجان از نظر آنها خوب پیش می رفت . خدا به تمسخر گرفته می شد. به پیامبر اسلام (ص ) هزاران هزار بار توهین می شد. هزاران هزار بار بیشتر از توهین دانمارکی ها و توهین آمریکائیها و انگلیسیها در عراق و سامره و نجف و کربلا.
گزارشهای کا.گ.ب و مامورین و منابع داخلی آنها حاکی از موفقیت تمام عیار در آذربایجان بود. آنها گزارش می دادند که موفق شده اندارتجاع مذهبی را درهم بکوبند. گفتند ما تمام مردم آذربجان را تبدیل به پرولتاریا کرده ایم . بورژوازی وخرده بورژوازی را درهم کوبیده ایم . و به جائی رسید که مرحوم علامه طباطبایی از دست همین حکومت کمونیستی و اشغالگر پیشه وری به قم هجرت کرد. برادر علامه طباطبایی (آیت الله سیدحسن الهی طباطبایی ) به شادآباد تبریز پناه برد. به یک روستایی که صدنفر هم در آن زمان جمعیت نداشت .امثال میرزا علی اکبر خان مرندی که از استوانه های بزرگ روحانیت آذربایجان و نجف و قم بودند و حوزه درس بزرگ در تبریز داشتند , درس ومشق و فقه و اصول را رها کردند و به مرند پناه بردند. خلاصه کنیم .... همه چیز به نفع روسها , کمونیستها و مخالفان خدا و پیامبر (ص ) و ائمه (ع ) رقم می خورد. اوضاع بر وفق مراد بی خدایان بود. تا اینکه یک اتفاق ساده ساده ساده رخ داد.
مرجع تقلید شیعیان جهان آیت الله آقاسیدابوالحسن اصفهانی در نجف مرحوم شد. دقت کنید در آن زمان نه رادیو بود( یک تا دو درصد مردم ایران رادیو داشتند) , نه تلویزیون بود , نه تلفن به معنای امروزی بود , نه ماهواره بود , نه اینترنت بود , و... هرچه هم که بود مثل تلفن و بی سیم و تلگراف و رادیو بیشتر در انحصار نظامیان بود و مردم هم فقط دولتی ها و خان ها و سرمایه داران از این امکانات بهره مند بودند که سرجمع همه آنها ده درصد از کل جمعیت نمی شدند. در چنان شرایطی خبر رحلت آیت الله آقا سیدابوالحسن اصفهانی به تبریز رسید. در یک چشم بهم زدن , تبریز تعطیل شد و همه مردم به خیابانها ریختند. جنازه و تابوت آقا سیدابوالحسن اصفهانی در نجف بود. در نجف تشییع شد و در نجف خاکسپاری شد. اما تبریزیها بدون جنازه و بدون تشییع , آنچنان حماسه ایی برای آقا سیدابوالحسن اصفهانی آفریدند که دنیا را تکان داد. آمریکائیها و انگلیسها به ریش روسها خندیدند و به عدد همه خنده های تمسخرآمیز که کمونیستها برای تمسخر خدا و پیامبر(ص ) و ائمه (ع ) کرده بودند , دنیا به آنها خندید. تمام تحلیل های کا. گ . ب و کمونیستهای جهان این بود که آذربایجان ایران کمونیست شده و به دامن خلقهای کمونیست جهان و مادر کمونیستهای جهان پناه برده است . اما تجلیل آذربایجان از آقا سیدابوالحسن اصفهانی همه تحلیل ها را نقش بر آب کرد.
در تاریخ ایران بسیار تلاش شده است که نجات آذربایجان را به قوم السلطنه یا شاه ایران یا ارتش ایران نسبت بدهند. شاه یا قوام یا ارتش اگر می توانستند اجازه نمی دادند که آذربایجان به اشغال روسها در آیند و یا اگر می توانستند در مدت حکومت فرقه دمکرات و پیشه وری در تبریز حداقل عملیاتی در حد عملیات تاکتیکی و ایذایی انجام می دادند.همه می دانند که در زمان اشغال آذربایجان ارتش ایران از قزوین نتوانست جلوتر برود. زنجان در بست در اختیار محمودخان ذوالفقاری و یا ارتش بود. آیت الله سیدعزالدین حسینی زنجانی که هم اکنون در مشهد مقدس ساکن می باشند و علمای بزرگ هستند شاهد این ادعاها بودند. تاریخ در بسیاری از مقاطع از جمله مقطع فرقه دمکرات باید بازنویسی شود.
در این مقاله نمی توان به جزئیات بیشتری پرداخت و یا مستندات مطول ارائه دا. واقعیت این است که آذربایجان را سایه جنازه آقا سیدابوالحسن اصفهانی نجات داد؟ دقت کنید سایه « جناره » آقا سیدابوالحسن اصفهانی آذربایجان را نجات داد. فردای روز تشییع تبریزیها و سایر آذربایجانیهااز آقا سیدابوالحسن اصفهانی , روسها و کمونیستها به دست و پا افتادند.اولین اقدام توسری زدن رفیق استالین به رفیق پیشه وری بود.
توکه می گفتی همه آذری ها پرولتر شده اند اینها که هنوز مرتجع هستند و برای مرگ یک مرتجع دیگر به خیابانها ریخته اند , پس چه شد این همه تبلیغ و بودجه ای که صرف کمونیست کردن مردم آذربایجان شد؟
به هر حال آذربایجان امروز یکی از استانهای ماست و چهار تا کمونیست هم در آن وجود ندارد. نه تنها در آذربایجان ما که در تمام دنیا کمونیست برچیده شده . بوری گاکارین و مارکس و لنین و استالین و جعفرپیشه وری و... مردند و زیر خاک پوسیدند وامروز محمدی ترین , علوی ترین , موسوی ترین و حسینی ترین مردم جهان در تبریز و مرند و خوی و مراغه ساکن هستند. حسین چی های آذربایجان در کربلا هم پیدا نمی‌شوند.
از همه این مقدمات خواستم نتیجه بگیریم که دولتهای دانمارک , امارات , و حتی دولت خودمان ایران توجه کنند که بی توجهی به مقدسات اسلامی چوب دارد. این چوب یک روز به سر دولتها خواهد خورد. دیر و زود دارد , سوخت و سوز ندارد.
دولت دانمارک به اندازه جوجه اتحاد جماهیر شوروی سابق هم نیست دولت امارات هم به اندازه جوجه « جوجه » دولت اتحاد جماهیر شوروی سابق نیست آذربایجانیها دولت مقتدر و اشغالگر اتحاد جماهیر شوروی را با سایه جنازه آقا سیدابوالحسن اصفهانی بیرون ریختند. منتظر باشید. روزهای شگفت انگیز دیگری در تاریخ این مردم رقم خواهد خورد. روزهایی که توهین کنندگان به مقدسات اسلام و مسلمین در عذاب جهنمی جبر تاریخ خواهند سوخت.
اکنون روزی است که دولت اصولگرا باید امتحان پس بدهد و با برنامه ای دقیق جلوی برگزاری کنسرت موسیقی و رقص و آواز اهانت آمیز در فاصله زمانی بین اربعین حسینی و سالروز رحلت پیامبر گرامی اسلام در دوبی را بگیرد و یا جلوی رفتن ایرانیان به دوبی را بگیرد. آیا این دولت از این امتحان سربلند بیرون خواهد آمد؟

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات