تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۸۷ - ۱۰:۲۱  ، 
کد خبر : ۵۷۹۳۷
رئیس مجلس الشعب مصر در دیدار با حداد عادل:

نباید اجازه داد بوش به نرون دیگری تبدیل شود

اشاره: رئیس مجلس الشعب مصر در گفت‌وگو رییس مجلس کشورمان با بیان اینکه شاهد دوران حماقت سیاسی آمریکا هستیم، گفت: با گفت‌وگو و پرهیز از اختلاف می‌توان با غرب مقابله کرد تا بوش به "نرون" دیگری تبدیل نشود.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل اخبار و رسانه‌های گروهی مجلس شورای اسلامی، «فتحی سرور» رئیس مجلس الشعب مصر در دیدار با حداد عادل در حاشیه برگزاری نشست اتحادیه بین‌المجالس خاطر نشان کرد: ما هم اکنون دوران حماقت سیاسی آمریکا را شاهد هستیم و برای مقابله با این حماقت باید همه کشورهای اسلامی با همبستگی و هوشیاری رایزنی‌های گسترده‌ای با هم داشته باشند.

وی که در آخرین ساعات حضور حداد عادل در ژنو با وی گفتگو می‌کرد، یادآور شد: ایران کشوری قدرتمند است و این قدرت به نفع همه مسلمانان و منطقه است.

رئیس مجلس الشعب مصر تاکید کرد: ابر قدرت‌ها سعی در مداخله در امور ایران دارند و همواره ایران را تهدید می‌کنند. آنها صدام، حاکم عراق را تحریک کردند تا به ایران حمله کند و این خائن به دست همان کسانی که او را تحریک کرده بودند به سرنوشت محتوم گرفتار شد.

وی با اشاره به موضوع هسته‌ای ایران نیز گفت: ایران درموضوع هسته‌ای خود سربلند ایستاده است و این امر موجبات ناخشنودی امریکا را فراهم آورده است.

فتحی سرور افزود: ما با ایران هستیم و مخالفت خود را با هرگونه تهدید و تجاوز به ایران اعلام می‌داریم، زیرا همه ما کشورهای اسلامی هستیم.

وی ایران، مصر، عربستان و سوریه را چهار کشور محوری منطقه توصیف کرد و گفت: این کشورها باید با هم تفاهم و تعامل داشته باشند و در موضوعاتی مانند موضوع هسته‌ای با هم مشارکت و همدلی کنند.

فتحی سرور در ادامه تلاش برای تجزیه عراق را نیز به مثابه تضعیف قدرت عراق ارزیابی کرد و یادآور شد: آمریکا با این طرح اهداف غیر مستقیمی را بر ضد ایران پیگیری می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ایران نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت همکاری ایران و مصر تصریح کرد: دنیای اسلام با دو بال شرقی و غربی خود یعنی ایران و مصر توانسته است در طول تاریخ به اوج برسد و معتقدیم اینک نیز می‌توانند در ارتقای جهان اسلام نقش داشته باشند.

حداد عادل سفر اخیر معاون وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مصر را گامی مثبت در جهت ارتقای روابط تهران - قاهره دانست و ابراز امیدواری کرد تا این اقدام، همکاری بیشتر ایران و مصر و وحدت بیشتر مسلمین را در پی داشته باشد.

حداد عادل با بیان اینکه خطر آمریکا جهان اسلام را تهدید می‌کند‌، افزود: به نظر می‌رسد آمریکا در آغاز قرن 21 می‌خواهد همان نقشی را که انگلیس پس از جنگ جهانی اول در تقسیم خاورمیانه اجرا کرد، انجام دهد.

وی با بیان اینکه انگلیس در پایان جنگ جهانی اول، نقشه خاورمیانه را از نو طراحی و ترسیم کرد، یادآور شد: الآن هم می‌بینیم آمریکا با پیشنهاد تقسیم عراق می‌خواهد همان سلطه و سیطره را بر منطقه داشته باشد اما باید بداند شرایط در مقایسه با صد سال پیش بسیار تغییر کرده و دنیای اسلام بیدار شده است.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات