به گزارش فارس، "مهدی عاکف" در گفتوگو با روزنامه فرامنطقهای الحیات گفت:«ما معتقدیم که رژیم صهیونیستی سرزمین عربی را به اشغال خود در آورده و ساکنان آن را از آن بیرون رانده است.»
وی "مقاومت" را تنها راه بازگرداندن اراضی اشغالی از چنگال رژیم صهیونیستی دانست و گفت اخوان المسلیمن هرگز رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمیشناسد و در فرهنگ آنها نیز چیزی به نام اسرائیل وجود ندارد.
اظهارات دبیرکل جماعت اخوان المسلین مصر در واکنش به سخنان "عصام العریان" رئیس دفتر سیاسی این جماعت صورت گرفت که گفته بود:«در صورت به قدرت رسیدن اخوان المسلمین این جنبش آماده است اسرائیل را به رسمیت بشناسد و توافقنامههای امضا رسیده با آن را محترم شمارد.»
عاکف تاکید کرد، همه اعضای این جماعت در بیان نکته نظرات خود آزادند ولی تصمیم نهایی بر عهده رهبری آن است.