تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۸۷ - ۰۹:۴۱  ، 
کد خبر : ۵۹۷۶۵

آمریکا از تبدیل شدن مصر به ایرانی دیگر در هراس است


منابع مطبوعاتی در قاهره با بیان اینکه "آمریکا معتقد است احتمال اینکه مصر به ایرانی دیگر تبدیل شود" از وجود تلاش‌های جدید واشنگتن برای برقراری رابطه با جماعت اخوان المسلمین مصر خبر دادند.
به گزارش خبرنگار فارس در قاهره، منابع مطبوعاتی در قاهره تاکید کردند،دولت آمریکا مستقیم و غیرمستقیم سعی می‌کند برنامه‌های خود را در قبال جماعت اخوان المسلمین مصر اجرا کند.

به گفته این منابع،دولت آمریکا دائما در پی جمع‌آوری اطلاعات اوضاع داخلی مصر و نظرات نخبگان گرایش‌های مختلف سیاسی این کشور است،زیرا معتقد است احتمال اینکه مصر به ایرانی دیگر تبدیل شود وجود دارد.

این منابع افزود: این رویکرد آمریکایی‌ها پس از شکل گیری انقلاب اسلامی در ایران به وجود آمد و واشنگتن با تلاش برای برقراری ارتباط با گروه‌ها و جریان‌های سیاسی مختلف سعی در تحقق اهداف خود در منطقه دارد.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات