تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۸۷ - ۰۹:۳۲  ، 
کد خبر : ۶۳۱۴۴
عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت (طیف شیراز):

دانشگاه‌ها مبدا تحول و نوآوری هستند


عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت (طیف شیراز) با اشاره به فعالیت‌های سال گذشته و برنامه‌های سال جاری این تشکل، گفت: سال گذشته سالی بود که مجموعه‌ی دفتر تحکیم وحدت (طیف شیراز) بیشتر از برگزاری برنامه به دنبال کار تشکیلاتی برای خود بود و پیرو آن چهار نشست تشکیلاتی نیز برگزار شد که موضوع اصلیش پیگیری کارهای اتحادیه بود.

مهدی عباسی‌مهردر گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: یکی از اهدافی که در سال گذشته دنبال شده بود اتحاد بین تشکل‌های اسلامی بود و موضوعات دیگر نیز مسائل کلان جهان اسلام و مساله‌ی فلسطین بود که به دنبال آن نشست‌هایی نیز برگزار شد.

عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت (طیف شیراز)، با اشاره به اینکه موضع‌گیری در مقابل توهین به اسلام سرلیست فعالیت‌های ما قرار داشت، نقد عالمانه‌ی دولت و مجلس و مسوولان را از دیگر برنامه‌های این اتحادیه عنوان کرد.

عباسی‌مهر ادامه داد: مفاسد اقتصادی مساله‌ای بود که تشکل ما نیز پیگیری کرد و برنامه‌های مشترکی با دیگر تشکل‌ها برگزار کرد.

وی با بیان اینکه روند حرکت نسبت به سال‌های گذشته در سال قبل روند مثبتی بوده است، افزود: با روی کار آمدن مجلس جدید فضای سیاسی کشور تغییر خواهد کرد و متحول می‌شود و با توجه به این تغییر فعالیت‌های سیاسی نیز تغییر می‌کند.

عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت (طیف شیراز)، به نامگذاری سال جاری با عنوان سال نوآوری و شکوفایی اشاره کرد و گفت: دانشگاه‌ها از نقاط حساس و مبدا تحول و نوآوری هستند و می‌توانند نقش موثری در نوآوری و شکوفایی داشته باشند.

عباسی‌مهر ادامه داد: پیگیری اتحاد تشکل‌های داخل کشور و جنبش‌های دانشجویی جهان اسلام و کشورهایی که ارتباط عاطفی و آرمانی با جنبش دانشجویی ایران دارند از دیگر برنامه‌های دفتر تحکیم وحدت (طیف شیراز) است و اگر شاهد این اتحاد باشیم می‌توانیم حرکت موثری در مبارزه با امپریالیسم انجام دهیم.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات