بسماللهالرحمنالرحیم
نقش مستقیم « موساد » شبکه جاسوسی اسرائیل در شناسائی ربودن و سر به نیست کردن 5500 دانشمند هسته ای عراق آنچنان محرز شده است که وزارت خارجه آمریکا در گزارش رسمی خود به قتل 650 نفر از آنان اعتراف کرده است .
وزارت امورخارجه آمریکا در گزارشی به رئیس جمهور این کشور اعتراف کرده است که موساد با همکاری « سیا » و نظامیان اشغالگر آمریکائی در قتل 350 دانشمند هسته ای و 300 استاد دانشگاه عراق نقش داشته است . گزارش می افزاید : افسران موساد و کوماندوهای اسرائیلی از سالها قبل در عراق فعالند و ماموریت اصلی آنها بعد از شکست آمریکا در عراق برروی تردد دانشمندان هسته ای عراق متمرکز شده است . گزارش به طور تلویحی به نقش آمریکا در شناسائی و به دام انداختن دانشمندان اساتید و کارشناسان اتمی عراق اشاره می کند که در پوشش همکاری و جلب نظر آنها برای کار در آمریکا آنها را به دام انداخته و فرصتی برای شکار آنها توسط شبکه های تروریستی اسرائیل و « جوخه های مرگ » موساد فراهم ساخته اند.
واقعیت اینست که رژیم صهیونیستی در طول 5 سال اخیر از پوششی برای نفوذ افسران موساد در عراق استفاده کرده و از جمله در پوشش بازرگانی عملیات مقاطعه کاری شرکتهای فنی ـ مهندسی شبکه های حمل و نقل شرکتهای مخابراتی و حتی در پوشش رانندگان کامیون و تریلی در تاروپود ساختار حکومتی عراق و نظامیان اشغالگر نفوذ کرده است . برخی گزارش های موثق از حضور افسران موساد در آموزش و تجهیز نیروهای « پیشمرگ کرد عراقی » خبر می دهند و خاطرنشان می سازد که اسرائیل مانع نفوذ آمریکا در سرویسهای جاسوسی خود در عراق شده و برخی عناصر نفوذی آمریکا را به راحتی حذف کرده و به قتل رسانده است .
روزنامه « الحقیقه الدولیه » چاپ اردن فضائی غم انگیز و تاسف آور علیه دانشمندان عراقی را ترسیم کرده و شگردهای آمریکائی ـ اسرائیلی برای به دام انداختن دانشمندان هسته ای و اساتید برجسته و کارشناسان شاخص عراقی را به تصویر کشیده است . مطابق روشهای اجرائی موجود مراکز پژوهشی رسمی آمریکا دعوتنامه هائی برای دانشمندان عراقی ارسال می کنند که در واقع دامی برای « شکار » و به تله انداختن دانشمندان و نخبگان عراقی است .
مطابق اطلاعات موجود واکنش دانشمندان عراقی متفاوتست :
- عده ای پاسخ منفی به پیشنهاد آمریکائی ها می دهند. این عده در لیست سیاه جوخه های مرگ موساد قرار می گیرند.
- عده ای به دعوت همکاری پژوهشی آمریکا پاسخ مثبت می دهند ولی بجای مراکز پژوهشی سر از مراکز بازجوئی در می آورند و اگر شانس داشته باشند به کشورهای دیگر می گریزند.
- عده ای تصمیم به ماندن در خاک عراق می گیرند که مدتها در معرض بازجوئی و تحقیقات طولانی قرار می گیرند و حتی شکنجه می شوند.
اگرچه ظاهرا سرنوشت متفاوتی برای دانشمندان عراقی وجود دارد ولی دیدگاه اسرائیل و آمریکا در مورد تمامی آنها یکسان است .
صهیونیست بر این باور است که باقی ماندن (یعنی زنده ماندن ) این دانشمندان برای امنیت اسرائیل در آینده مخاطره آمیز است و تنها راه برخورد با این دانشمندان همانا ترور و حذف فیزیکی آنها است . صهیونیستها از نخستین روزهای اشغال عراق و حاکمیت ژنرال « جی گارنر » و سپس « پل برمر » معتقد بوده اند که شرایط بحرانی و بی ثباتی عراق بهترین موقعیت را برای ترور دانشمندان عراقی و از بین بردن رد پای « جوخه های مرگ موساد » فراهم کرده است .
پنتاگون وزارت دفاع آمریکا مرتبا رضایت خود را از همکاری باموساد اعلام کرده نقش اطلاعاتی ـ عملیاتی آمریکا در شناسائی شکار به دام انداختن و تخلیه اطلاعاتی دانشمندان عراقی را « بسیار مناسب » ارزیابی کرده است . این واژه به خوبی نشان می دهد که سیا موساد و پنتاگون از همکاری مشترک در این زمینه بسیار راضی به نظر می رسند.
گزارشی تنظیمی برای بوش به رئیس جمهور آمریکا مژده می دهد که اخیرا کیفیت عملیات شکار و ترور دانشمندان عراق ارتقا یافته و کوماندوهای اسرائیلی بجای درگیر شدن در عملیات قتل نخبگان عراقی به شناسائی عوامل عراقی آمریکائی سرگرم شده اند و با آموزش و اجیر کردن آنها قتل دانشمندان هسته ای و اساتید عراقی را به مزدوران عراقی و آمریکائی واگذار کرده اند و خودشان سرنخ عملیات کشتار عراقی ها را دردست گرفته اند.
پایگاه نظامی « پرت پراگ » در کارولینای شمالی برای عملیات شکار دانشمندان هسته ای عراق اختصاص یافته و آموزشهائی بر روی شیوه های جدید ترور شکار و ربودن « دانشمندان هدف » متمرکز شده است . وزارت خارجه آمریکا با خرسندی به رئیس جمهور اطلاع داده است که برخی مسئولان عراقی و از جمله عناصر بعثی در همکاری با « موساد » بسیار مسئولانه ! عمل کرده اند و به شناسائی و شکار دانشمندان مورد نظر کمکهای فراوانی نموده اند.
افشای رسمی عملیات مشترک « سیا » و « موساد » برای نخستین بار توسط « بشار اسد » رئیس جمهور سوریه صورت گرفت . وی فاش کرد عملیات ترور هدفمند و مستمر دانشمندان هسته ای عراق توسط آمریکا و اسرائیل هدایت می شود و آنها حتی از سوریه نیز خواستار کمک برای قلع و قمع دانشمندان عراقی شده اند. اشغالگران از دمشق خواسته اند که مانع ورود دانشمندان هسته ای به سوریه شوند و آنها را به اشغالگران و ماموران مرزی تحویل دهند.
این پدیده های شوم حاوی درسهای مهمی برای ملت های درحال توسعه است از جمله آنکه :
1 ـ بخش اعظم اطلاعات شبکه های جاسوسی سیا و موساد توسط بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی تامین شده که سیا و موساد جاسوسان خود را تحت پوشش آژانس برای « تخلیه اطلاعاتی » رژیم صدام به بغداد اعزام کرده اند.
بدین ترتیب تقریبا بسیاری از دانشمندان اتمی عراق در همان سالهای اولیه و با تکیه بر اطلاعات جاسوسی آژانس بین المللی انرژی اتمی سر به نیست شده اند و جوخه های مرگ موساد و سیا در اولین فرصت پس از اشغال عراق به سراغ آنها رفته اند.
پیش از اینها تصور می شد که رقم قربانیان عملیات شکار دانشمندان عراقی در حد 500 نفر باشد لکن گزارشات تکمیلی نشان داد که جاسوسان آمریکا و رژیم صهیونیستی دستکم 5500 نفر از دانشمندان هسته ای و اساتید عراقی را به قتل رسانده اند .
2 ـ انهدام کامل تاسیسات و تجهیزات هسته ای عراق و معدوم کردن تمامی اسناد و مدارک هسته ای عراق حتی از قتل دانشمندان هسته ای هم برای اسرائیل و آمریکا مهمتر بوده است . چرا که با تامین این هدف حتی نسل بعدی دانشمندان عراقی هم نخواهند توانست تحقیقات و برنامه های توسعه فعالیتهای هسته ای عراق را ادامه دهند و بایستی از صفر شروع کنند.
3 ـ آمریکا برای کسب موفقیت بیشتر به نوعی فریبکاری متوسل شد و چنین وانمود کرد که درصدد بهره گیری از دانش و مهارت فنی تخصصی دانشمندان عراقی است ولی فقط در میدان عمل سرگرم شناسائی و جداسازی آنها از جامعه بود تا در مرحله بعدی بتواند آنها را سر به نیست کند.
گزارش های تکمیلی نشان می دهند که حتی رهائی موقت باقیمانده دانشمندان عراق هم برای جلب نظر افراد ناشناخته است که بتوانند آنها را نیز به دام بیندازند و تمامی دانشمندان عراقی را بطور کامل از صفحه روزگار محو کنند. انتشار گزارش وزارت خارجه آمریکا درخصوص طرح مشترک مثلث عملیاتی سیا موساد و پنتاگون در مورد شناسائی و قتل عام دانشمندان عراقی در واقع اعتراف به بخشی از جنایات جنگی آمریکا در پرتو اشغال عراق است که بخش مهمی از اهداف مشترک آمریکا و صهیونیستها از اشغال عراق را برآورده ساخته است .
این در واقع به منزله تحقق یکی از طرحهای کلیدی سیا و پنتاگون است که باهمکاری موساد به اجرا درآمده و بوش کوچک با اشاره به آن یادآور شد که 50 سال دیگر خواهید فهمید ما چرا به عراق حمله کرده ایم ! بوش کوچک تصور می کرد که برای کشف اهداف پنهان آمریکا در اشغال عراق بایستی 50 سال صبر کرد ولی 5 سال پس از تهاجم وحشیانه اشغالگران به عراق به خوبی روشن شده است که نابودی کامل زیرساختهای علمی ـ تخصصی عراق را بایستی جزئی از اهداف راهبردی آمریکا از اشغال عراق ارزیابی کرد. هر چند بدون اعتراف وزارت خارجه آمریکا هم روشن بود که آمریکا و صهیونیستها در این « قتل عام علمی » نقش داشته اند ولی با این اعترافات برگ دیگری از تاریخ جنایات آمریکا تکمیل شده است.