تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۷:۱۱  ، 
کد خبر : ۷۵۵۸۳
دیدگاه رئیس‌جمهوری در خصوص حقوق بشر و هولوکاست:

صهیونیزم، ‌فاشیزم جدید است


ایلنا: محمود احمدی‌نژاد؛ رئیس‌جمهوری در پاسخ به سئوالات تعدادی از شهروندان درباره دیدگاه وی در باب حقوق بشر و همچنین جنجال تبلیغاتی غرب درباره طرح سئوال وی در خصوص هولوکاست، نظرات خود را مطرح کرد.
وی در پاسخ به این سئوال که دیدگاه شخصی‌تان درباره حقوق بشر چیست و آیا موافق دیالوگ به اروپا در باب حقوق بشر هستید،‌ گفت: من در باب حقوق بشر هستید، گفت: من در باب حقوق بشر،‌ دیدگاه شخصی و اختراعی ندارم و دیدگاه مکتبی ما هم روشن است. حقوق بشر برای ما یک ابزار تبلیغاتی نیست،‌ بلکه حقوق بشر با تعریف دینی‌اش برای ما نه فقط اهمیت، بلکه قداست هم دارد و حتماً مهم است. اما مسئله گفتگو در این باب با دیگران، ‌با آن هم موافقیم و بلکه ما اصلا مدعی هستیم، آن هم نه فقط گفت‌وگو با چند کشور خاص و با اهداف سیاسی و تبلیغاتی، بلکه من معتقدم کل جهان باید با یکدیگر در این باب، کاملاً صادقانه و مستدل و از موضع برابر، سخن بگویند.
احمدی‌نژاد در جواب به این سوال که اظهارات شما در باب سابقه تاریخی غرب و یهود و موضوع «‌هولوکاست»، صف‌بندی جهانی میان موافقان و مخالفان را ایجاد کرده است، ‌به نظر خودتان چرا طرح یک سئوال، این قدر سر و صدا کرد گفت: عصبانیت و واکنش خشن مخالفین به نظر من پرده‌های زیادی را کنار زد. بنده سه نکته را با افکار عمومی جهان، طرح کردم:
اول آن که بین صهیونیزم و یهودیت،‌تفکیک باید کرد. چون یهودیان در سرزمین‌های اسلامی همچون ایران و فلسطین و... همیشه در امنیت و ‌آسایش زیسته‌اند و آزادی مذهب داشته، دارند و خواهند داشت ولی صهیونیزم، ‌خودش یک ایدئولوژی غربی و یک ایده استعماری است که با اهداف سکولاریستی و روشهای فاشیستی، توسط انگلیسی‌‌ها در منطقه تاسیس شد و در حال حاضر با کمک و هدایت مستقیم آمریکا و بخشی از اروپا، مسلمانان را کشتار می‌کند.
دیگر این که بنیان تاریخی که برای مشروعیت صهیونیزم، ‌ساخته‌اند مسئله قتل عام یهودیان به دست ارتش آلمان است که در مورد تعداد این قربانیان، ‌دو دیدگاه رسمی و غیر رسمی در خود اروپا وجود دارد ولی هیچ وقت به بحث آزادی علمی گذاشته نشده است و تبدیل به یک خط قرمز و اسطوره غیر قابل بحث شده است. البته دیدگاه ما آن است که جان انسان‌ها از هر قوم و نژاد و دین محترم است.
و بالاخره نکته سوم آن است که اگر در این نقل تاریخی، ‌هیچ مبالغه‌ای هم نباشد و واقعا همین تعداد یهودی را هم کشته باشند. چرا انتقامش را از مسلمانان می‌گیرند؟ چرا خود اروپا که عامل جنایت بوده، ‌هزینه‌اش را نپردازد؟ و یک سئوال مهم که باید دولتها و رسانه‌های غرب پاسخ‌اش را به وضوح بدهند این است که آنها آن روز چه جنایاتی کردند که امروز صهیونیست‌ها نمی‌کنند؟ صهیونیزم اصلا یک فاشیزم جدید است.
اتفاقا یهودستیزی یک سنت قدیمی در خود اروپا بوده است والا در جهان اسلام همواره یهودی‌ها راحت بوده‌اند. سوالی به ذهنم خطور کرد که حالا مطرح می‌کنم: آیا فکر نمی‌کنید که یک هدف مهم از ایجاد رژیم ساختگی «اشغالگر قدس» و کوچ دادن یهودیان اروپا به آنجا، ‌به نوعی ادامه همان یهودستیزی در اروپا بوده باشد، ‌یعنی هدفشان اخراج یهودی‌ها از اروپا و نوعی پاکسازی قومی و مذهبی بوده است.
منتهی بهترین راه برای حذف یهودی‌ها از کل اروپا همین ساختن یک اردوگاه یهودی در منطقه اسلامی بوده است تا با یک تیر،‌ دو نشان بزنند. یعنی هم یهودی‌ها را از اروپا بیرون بریزند. وهم با مظلوم‌نمایی به نام یهود در قلب جهان اسلام یک زائده اروپایی با ماهیت صهیونیستی و ضد اسلامی ایجاد کنند؟ آیا به نظر ما این سئوال مهمی نیست؟ از همه کسانی که در این خصوص ادعایی دارند، بخواهید که به این سئوال جواب بدهند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات