تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۰۸:۵۳  ، 
کد خبر : ۷۶۸۳۷

ارتباط بهائیت با صهیونیسم (بخش دوم)


این مطلب بسیار عجیب و قابل توجه است زیرا چه رابطه ای است میان مؤسسهای که قرار است به عنوان بیتالعدل رهبری بهائیان را برعهده گیرد با تأسیس یک رژیم نامشروع و جعلی !
شوقی سه وظیفه را برای آن هیأت برمیشمارد که در را‡س آن‌ها : ایجاد روابط با اولیای حکومت اسرائیل قرار دارد و وظیفه سوم نیز «ورود در مذاکره با اولیای امور کشوری در باب مسائل مربوط به احوال شخصیه » است . او در جای دیگر «استحکام روابط با امنای دولت جدید التاسیس (اسرائیل ) در این ارض » را جز وظایف هیأت بین المللی بهائی میداند.
بدین ترتیب شوقی افندی به عنوان «مبتکر ارتباط صمیمانه با اسرائیل پس از تأسیس این رژیم روابطی را با آن بنا می نهد که فصل مشترک حمایت و اعتماد دو جانبه میباشد؛ زیرا او تأسیس اسرائیل را « مصداق وعده الهی به ابنا خلیل و وراث کلیم ظاهر و باهر » می خواند.
هیأت بین المللی بهائی (جنین بیت العدل ) در نامهای که یکم ژوئیه برای محفل ملی بهائیان ایران ارسال کرد به رابطه صمیمانه شوقی با دولت اشغالگر صهیونیستی اذعان میکند: «روابط حکومت (اسرائیل ) با حضرت ولی امرالله (شوقی افندی ) و هیأت بین المللی بهائی دوستانه و صمیمانه است و فی الحقیقه جای بسی خوش‌وقتی است که راجع به شناسایی امر (بهائیت) در ارض اقدس (فلسطین اشغالی ) موفقیت‌هایی حاصل گردیده است.»
اما بشنوید از بن گوریون (نخست وزیر اسرائیل و رئیس جناح تندرو و به اصطلاح «بازها»ی آن کشور .
«بنگوریون این صمیمیت را میان رژیم اسرائیل و قاطبه بهائیان» گسترده میداند. در نشریه رسمی محفل ملی بهائیان ایران میخوانیم : «با نهایت افتخار و مسرت بسط و گسترش روابط بهائیت با اولیای امور دولت اسرائیل را به اطلاع بهائیان میرسانیم و در ملاقات با بنگوریون نخست وزیر اسرائیل احساسات صمیمانه بهائیان را برای پیشرفت دولت مزبور به او نمودند و او در جواب گفته است: از ابتدای تأسیس حکومت اسرائیل بهائیان همواره روابط صمیمانه با دولت اسرائیل داشته اند.»(6)
در همین راستا اسرائیل امکانات ویژهای در اختیار فرقه ضاله قرار داد که شوقی در پیام آوریل 1954 (1333) گوشهای از آن را بر شمرد. از جمله این‌که دولت اسرائیل شعبههای محافل ملی بهائیان بعضی کشورها (نظیر انگلیس، ایران و کانادا) در فلسطین اشغالی را نیز به رسمیت شناخت تا امکان فعالیت مستقل داشته باشند. وی سپس مطالبی را بیان داشت که نشان‌گر آن است که شاید رژیم صهیونیستی برای هیچ گروه دیگری این قدر اهتمام نداشته و این از ارزش و اهمیت بهائیت برای آنان حکایت دارد: «با رئیس جمهور اسرائیل و نخست وزیر و 5 تن از وزرای کابینه و همچنین رئیس پارلمان آن کشور تماس و ارتباط حاصل گردید و در نتیجه اداره مخصوصی به نام اداره بهائی در وزارت ادیان تأسیس گردید و وزیر ادیان بیانات رسمی در پارلمان ایراد کرد و جنبه بین المللی امر و اهمیت مرکز جهانی بهائی را تصریح نمود و در اثر این جریانات رئیس جمهور اسرائیل مصمم گردید در اوایل عید رضوان رسماً مقام مقدس اعلی را زیارت نماید.(7)»

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات