تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۰۷:۲۸  ، 
کد خبر : ۷۷۷۰۱
گفتاری از پروفسور ایگور پانارین

آمریکا در آستانه فروپاشی


یک کارشناس برجسته مسائل سیاسی در روسیه پیش‌بینی کرد که آمریکا به دلیل وجود بحران‌های جدی دچار فروپاشی شده و به شش قسمت مجزا تقسیم خواهد شد.
آشفتگی‌ موجود فعلی در اقتصاد آمریکا نظریه مرا که بر اساس آن آمریکا به سمت سقوط پیش می‌رود و به شش قسمت مجزا تقسیم خواهد شد، تایید می‌کند.
هم‌اکنون دلار دیگر مورد حمایت و محافظت قرار نمی‌گیرد و بدهی های خارجی آمریکا مانند بهمن، به طور ناگهانی افزایش می‌یابد، این در حالی است که در اوایل دهه 80 میلادی این کشور هیچ بدهی خارجی نداشت، بدهی خارجی آمریکا در سال 1998 به 2 تریلیون دلار رسید، و این زمانی بود که من نخستین پیش بینی خود را در مورد آمریکا انجام دادم، اکنون نیز این بدهی به بیش از 11 تریلیون دلار رسیده است، این حالت، مانند هرمی است که هر لحظه احتمال سقوط آن وجود دارد.
معتقدم آمریکا به شش قسمت تقسیم خواهد شد، قسمت اول شامل سواحل پاسیفیک است، منطقه‌ای که هم‌اکنون تعداد جمعیت چینی‌های آن در حال افزایش است، بخش دوم جنوب این کشور را در بر می‌گیرد که در آن جمعیت اسپانیولی‌ها بیشتر است، سومین بخش، شامل بخش تگزاس است که جنبش‌های استقلال‌طلبانه در آن در حال افزایش است، سواحل آتلانتیک بخش دیگری از این تجزیه خواهد بود که در آن تفاوت‌های بسیاری میان مردم از نظر نوع اندیشه وجود دارد، بخش پنجم شامل ایالت‌های مرکزی خواهد بود که در آن افراد فقیرتر جامعه که بیشتر آن‌ها را سرخ‌پوستان آمریکایی تشکیل می‌دهند، زندگی می‌کنند، و بالاخره آخرین بخش، شامل ایالت‌های شمالی می‌شود که در حال حاضر تحت تاثیر و نفوذ کشور کانادا قرار دارند.
آمریکا در حال حاضر به دلیل بحران مالی در حال سقوط است، از جمع پنج بانک بزرگ و قدیمی آمریکا در وال استریت، تاکنون سه بانک به پایان حیات خود رسیده‌اند، و دو بانک دیگر به زحمت به حیات خود ادامه می‌دهند، در واقع زیان‌های آن‌ها، بزرگترین زیان‌های مالی در طول تاریخ بوده است، اکنون نیز چیزی که ما مشاهده خواهیم کرد، یک تغییر در سیستم نظم‌دهنده اوضاع مالی در جهان است، آمریکا دیگر نظم‌دهنده مالی دنیا نخواهد بود.
به نظر می رسد دو کشور در دنیا در عرصه اقتصاد جهانی جانشین آمریکا خواهند شد، کشور چین که دارای اندوخته‌های مالی وسیع است، و کشور روسیه که می‌تواند نقش نظم‌دهنده مالی را در منطقه اوراسیا ایفا کند.
دلایل بسیاری رد این مورد مطرح است، نخست آن که مشکلات و اوضاع مالی در آمریکا وخیم‌تر خواهد شد، میلیون‌ها شهروند آمریکایی در حال حاضر پس‌انداز‌ خود را از دست داده‌اند، هزینه‌ها و همچنین بیکاری در حال افزایش است، شرکت‌های جنرال موتورز و فورد در آستانه ورشکستگی هستند، و این به آن معنا است که بیکاری در تمام شهرها فراگیر خواهد شد، در حال حاضر فرمانداری‌ها از دولت مرکزی تقاضای پول می‌کنند، نارضایتی‌ها به اوج رسیده است، و در حال حاضر تنها انتخابات و امید به این که اوباما می‌تواند معجزه کند، باعث شده این مسئله کمی عقب بیافتد، اما تا بهار سال آینده مشخص خواهد شد که هیچ معجزه‌ای در کار نیست.
فقدان قوانین یکپارچه ملی و بروز اختلافات میان نخبگان جامعه، که در این شرایط بحرانی بیش از پیش مشهود است، از دلایل دیگر این پیش‌بینی است.
در سال 2006 یک توافق‌نامه محرمانه میان آمریکا، کانادا و مکزیک حاصل شد که بر اساس آن، این سه کشور بر سر داشتن یک واحد پولی مشترک به توافق رسیده بودند، این مسئله نشانه‌ای از آمادگی برای یافتن جانشین دلار است، در واقع دلار که دنیا را مقهور خویش کرده بود، به آسانی از بین خواهد رفت، شاید این بهانه خوبی باشد که بگوییم تروریست‌ها در حال جعل کردن دلار هستند و به همین دلیل دلار باید مورد بررسی قرار گیرد.
روسیه با استفاده از واحد پول خود می‌تواند پیش‌بینی مرا محقق سازد زیرا توسعه روبل به عنوان یک واحد پولی در منطقه، و همچنین ایفای یک نقش موثر در زمینه نفت، و معامله آن با استفاده از واحد پول روسیه، باعث می‌شود که ارتباط روسیه با کشتی اقتصاد آمریکا که در حال غرق‌شدن است، قطع شود.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات