تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۰:۴۶  ، 
کد خبر : ۸۲۶۴۱

آمریکا، انگلیس و تروریسم


حسن کربلایی  hassankarbalaei@yahoo.com
سازمان امنیت داخلى انگلیس مدعى است با دستگیرى 24 پاکستانى‌تبار از وقوع یک عملیات تروریستى جلوگیرى کرده است.
آنها گفته‌اند؛ قرار بوده 10 هواپیما از فرودگاه هیثرو لندن ربوده شود و در آمریکا به هدفهایى از پیش تعیین‌شده اصابت نمایند.
بوش در واکنش به این رویداد گفت: واشنگتن و لندن پس از حملات 11 سپتامبر همیشه در حال جنگ هستند.همزمان با اعلام این خبر دولت فرانسه و ایتالیا نیز تدابیر امنیتى گسترده‌اى در فرودگاهها به اجرا گذاشتند.
دولت انگلیس براى اولین بار در این کشور وضعیت بحرانى اعلام کرد. آماده‌باش امنیتى در انگلیس اکنون به بالاترین سطح خود رسیده است.
آگاهان، پخش چنین خبرهایى را با تردید نگاه کردند. برخى معتقدند آمریکا و انگلیس براى تحت‌الشعاع قراردادن جنایات بى‌شمار اسرائیل در جنوب لبنان و نیز تظاهرات اعتراض‌آمیز مردم در پنج قاره جهان دست به چنین خبرسازى زده‌اند.
چندى پیش هم که انفجارهایى در مترو لندن به‌وجود آمد، انگشت اتهام به سوى مسلمانان رفت اما به تدریج که تحقیقات شفاف شد معلوم گردید تروریستها متولد انگلیس هستند لذا تبلیغات فروکش کرد.
به هر حال داورى در مورد این رویداد تا روشن شدن نتایج تحقیقات زود است. اما این واقعیت را نباید از نظر دور داشت و آن اینکه آمریکا و انگلیس از سه سال پیش که حمله به افغانستان و عراق را در دستور کار خود قرار دادند به دنیا اعلام کردند براى خشکاندن ریشه‌هاى تروریسم این رویکرد را انتخاب کرده‌اند.
 اکنون پس از گذشت سه سال از حمله به عراق و افغانستان نه ریشه‌هاى تروریسم در این دو کشور خشکانده شده و نه آثار آن در آمریکا و اروپا و به ویژه در انگلیس کاهش یافته است. اگر انگلیسى‌ها راست گفته باشند که ترور و انفجار و عملیات تروریستى در کار هست معلوم مى‌شود بمب‌هاى 10 تنى که در افغانستان و عراق با بمب‌افکنهاى فوق پیشرفته کاشته شده نه تنها تخم تروریسم را از بین نبرده بلکه آن را بارور کرده و هنوز غرب باید در وحشت تروریسم بسر برد.
نکته دیگر هویت پاکستانى تبار دستگیرشدگان است. اگر در پاکستان، آمریکا بر اوضاع مسلط است و مشرف متحد آمریکا در نبرد با تروریسم است چرا هنوز تروریستها در پاکستان سربازگیرى مى‌کنند و ژنرالهاى آمریکایى از آن بى‌خبر هستند؟

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات