تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۰:۰۱  ، 
کد خبر : ۸۸۸۹۸
پیام نهفته در طرح رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی، حسن روحانی و خاتمی در انتخابات خبرگان

پیشنهاد بحث‌برانگیز


نگرانی از ردصلاحیت‌ها در انتخابات خبرگان در ماه‌های گذشته از سوی اصلاح‌طلبان اعلام شده است اما گویا این فقط اصلاح‌طلبان نیستند که باید از احتمال ردصلاحیت خود نگران باشند چرا که در پیشنهادهای بدیعی که توسط برخی طلبه‌های مصباح یزدی مطرح می‌شود افرادی چون هاشمی رفسنجانی، حسن روحانی، و محمد خاتمی که هر کدام عناوین زیادی در جمهوری اسلامی داشته‌اند و 2 نفر آنها عضو خبرگان هستند نیز باید ردصلاحیت شوند. این پیشنهاد در حالی طرح می‌شود که حداقل تاکنون محمد خاتمی تصمیمی برای حضور در انتخابات خبرگان نداشته است.
خاتمی زمانی که هنوز یک سال از آرای 20 میلیونی‌اش نگذشته بود و احتمال رأی آوردنش در خبرگان نزدیک به صدرصد بود کاندیدای انتخابات خبرگان نشد. اما تهدید هاشمی رفسنجانی و روحانی شاید از این روست که آنان خود عطای انتخابات را به لقای آن ببخشند و در انتخابات شرکت نکنند.
قاسم روانبخش، دبیر سیاسی هفته‌نامه پرتو وابسته به موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) بر مقاله خود در هفته‌نامه پرتو سخن با عنوان «چه کسانی در لیست ملت نیستند» تاکید کرده و گفته است: هاشمی رفسنجانی، حسن روحانی و خاتمی مصداق‌های بارز مقاله من بودند به نظر من این خصوصیات افراد دیگری را نیز در بر می‌گیرد.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی به زبان آوردن مطالبی در خصوص ردصلاحیت هاشمی رفسنجانی، حسن روحانی و سیدمحمد خاتمی را در شرایطی که معلوم نیست گروه‌هایی که در صحنه حضور دارند به این راحتی بخواهند در انتخابات خبرگان شرکت کنند، نهایت بی‌تدبیری دانسته است.
هدایت‌الله آقایی به ایلنا گفته است، با این کارها ممکن است گروه‌های سیاسی به خصوص اصلاح‌طلبان در انتخابات شرکت نکنند البته اکنون نیز برخی گروه‌ها برای حضور یا عدم حضور خود در انتخابات به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌اند.
عضو شورای مرکزی مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم هم گفته است: اگر به موقع جلوی جریان «حذفی» که شروع شده است، گرفته نشود، این جریان به هاشمی اکتفا نخواهد کرد و به دستگاه‌های بالاتر و چهره‌های شاخص دیگر نظام نیز خواهد رسید.
محمدتقی فاضل میبدی معتقد است: این نوع برخوردهای حذفی برای کشور بسیار خطرناک است و هدف این افراد از طرح این مسائل، اجرای قانون توسط شورای نگهبان نیست بلکه هدف آنها حذف افراد باسابقه امثال هاشمی و خاتمی است.
فاضل میبدی با تاکید بر اینکه مجلس خبرگان رهبری جای افرادی دلسوز و معتقد چون هاشمی است، تصریح می‌کند: متاسفانه جریاناتی از خارج برای هدف قرار دادن ارکان انقلاب و دلسوزان نظام این برخوردها را سازمان می‌دهند و امروز هاشمی را که رکن رکین انقلاب است، هدف قرار داده‌اند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات