تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۱:۱۲  ، 
کد خبر : ۸۹۱۸۰

دیدار اعضای «ادوار تحکیم وحدت» با گنجی


جمعی از اعضای شورای سیاستگذاری و مرکزی سازمان دانش آموختگان ایران اسلامی (ادوار تحکیم وحدت) با اکبر گنجی دیدار و گفت و گو کردند. به گزارش ایلنا، در این دیدار که به مناسبت آزادی گنجی و تبریک سال نو انجام شد، جمعی از اعضای شورای مرکزی و عمومی دفتر تحکیم وحدت نیز حضور داشتند و حاضرین ضمن ابراز خوشحالی از آزادی گنجی، مقاومت و پایمردی وی را در طول شش سال حبس ستودند. در ابتدای این دیدار،‌سیدعلی‌اکبر موسوی‌خوئینی، دبیر کل سازمان با تبریک سال نو به اکبر گنجی، ابراز امیدواری کرد که سال جدید سالی پر از موفقیت و شادی برای وی و مردم ایران باشد. وی افزود: آنچه در رابطه با وضعیت گنجی مطرح بود،دو جنبه را شامل می‌شد؛ یک بخش دفاع از حقوق انسانی ایشان بود که به نظر می‌رسد این سازمان و دانشجویان بطور خاص و کثیری از تشکل‌ها و چهره‌های مختلف اجتماعی در داخل کشور در حد توان خود تلاش موثری انجام دادند و الحمدلله سلامتی ایشان حاکی از موفقیت این تلاش‌ها است.
موسوی افزود: بخش دوم مربوط به مواضع دیدگاه‌های سیاسی و اجتماعی گنجی بود که در این رابطه نظرات متفاوتی میان گروه‌های سیاسی از حیث استراتژی و خاصه از بعد تاکتیک مطرح بود و بسیاری از صاحبنظران و گروه‌ها به دلیل در حبس بودن گنجی، طرح نظارت انتقادی خود را غیر منصفانه دانسته و آن را منوط به حضورشان در خارج از زندان نموده‌اند. وی ابراز امیدواری کرد که پس از آزادی گنجی، قبل از هر امری فرصت مناسبی برای مطرح شدن نظرات منتقدین دیدگاه‌های وی فراهم شود و پس از ارایه پاسخ‌های ایشان، در ارزیابی مجدد عقل جمعی لحاظ شود.
دبیر کل سازمان دانش‌ آموختگان ایران اسلامی (ادوار تحکیم وحدت) ضمن اشاره به وجود اشتراک نظرات فراوان دیدگاه‌های اعضای سازمان و گنجی، تصریح کرد: این سازمان به سهم خود آماده ایجاد چنین فضایی برای نقد و بررسی این دیدگاه‌ها است. همچنین در این دیدار تعدادی از حاضران به ابراز عقیده در مورد مواضع گنجی پرداختند. اکبر گنجی نیز در این نشست، گفت:‌از تمامی کسانی که در مدت اعتصاب غذا به هر نحو از من حمایت کرده‌اند و در این راه دچار مشقاتی نیز شده‌اند، تشکر و قدردانی می‌کنم. وی با اشاره به نظرات برخی از منتقدان به دیدگاه‌های خود در مانیفست جمهوری خواهی. افزود:‌ضمن استقبال از نظرات منتقدین، آماده شنیدن این نظرات و پاسخگویی به آنها هستم.
گنجی در این دیدار بارها بر این نکته تاکید کرد که هیچ خواسته‌یی بدون پرداخت هزینه به دست نخواهد آمد.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات