تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۸:۵۲  ، 
کد خبر : ۹۳۷۷۳
مدعیان دروغین و گسترش رمالی وفالگیری در جامعه

طلسم سیاه در دخمه شیطان


امیرعباس میرزاخانی
وجود مدعیان دروغین ارتباط با امام زمان(عج) وهمچنین فالگیرورمال ازگذشته های دوردرجامعه وجودداشته اما آنچه به نظرمی رسد آن است که علی رغم تلاش های صورت گرفته ازسوی مسئولین امنیتی کشوراین مدعیان دروغین که اعتقادات مردمرا به یغما می برند به صورت پنهان وآشکاردرجامعه درحال گسترش هستند. این موضوع زنگ خطری است برای مسئولین فرهنگی کشوروتلاش مضاعف آنان را می طلبد. دراین ارتباط جنجال برانگیزترین ودرعین حال باورنکردنی ترین پرونده دنیای رمالی وفالگیری درسال های اخیر، پرونده«محمد ح.» مردرمالی بود که درقم ودرحاشیه تهران حداقل به70 زن به بهانه بخت گشایی وحل مشکلات شان تعرض کرد واین درحالی بود که همه قربانیانش ازترس آنکه طلسم سیاه اودامنگیرشان شود سکوت اختیارکرده وپرده ازاین رازهولناک برنداشته بودند. اما سرانجام مرد رمال با شکایت دخترجوانی که همراه عمه هایش برای بخت گشایی به خانه شیطانی این مرد رفته وازسوی اومورد آزارقرارگرفته بودند، تحت تعقیب نیروهای ستاد امربه معروف ونهی ازمنکربسیج قم قرارگرفت.
«محمد ح.» که مریدان وعلاقه مندان بسیاری درمیان مردم شهرهای حاشیه تهران داشت وبرای رفع مشکلات طعمه هایش حق ویزیت هایی بیش از500 هزارتومان دریافت می کرد، پس ازدریافت حق ویزیت خود، طعمه های ساده لوح خود را که اغلب دختران جوان وزنان بودند به دخمه ای تاریک که درخانه اش ساخته بود، می کشاند ودرآنجا در حالی که نقاب ولباس عجیبی برتن داشت، طی مراسمی خاص سیگاری روشن می کرد واززنان جوانی که به دخمه اش آمده بودند، می خواست سیگاررا بکشند واین درحالی بود که به آنها می گفت کشیدن این سیگارمخصوص، به تاثیر بهترطلسم ها کمک می کند، اما وقتی طعمه هایش این سیگاررا می کشیدند به خلسه عمیقی فرومی رفتند وهنگامی که به هوش می آمدند متوجه می شدند مرد رمال به آنها تعرض کرده است.
مرد رمال درصورت اعتراض طعمه هایش به آنها می گفت مقام مرشدی دارد وکسی که به این مقام برسد به همه انسان ها محرم خواهد شد، ضمن آنکه عمل سیاهش بخشی ازمراسم باطل کردن طلسم نکبتی بوده که زندگی آنها را دربرگرفته واگراین کاررا نمی کرده، آنها به بیماریهای لاعلاج روحی وروانی مبتلامی شده اند. با افشای رازوحشتناک مرد رمال، پرونده اوبه دستورقاضی مصطفی برزگرگنجی، دادستان قم، به صورت ویژه مورد رسیدگی قرارگرفت وسرانجام «محمد ح.» درتیرماه1386دستگیرشد ودربازجویی ها به تعرض به بیش از70 زن ودختر جوان درشهرهای قم، ورامین وپاکدشت اعتراف کرد، درحالی که بررسی ها نشان می داد این مرد که یک کارگرساده بنا بوده رمالی را ازیکی ازدوستان بنایش یاد گرفته است. شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی قم «محمد ح.» را به عنوان مفسد فی الارض معرفی کرد ورمال متجاوزبا تائید این حکم، صبح بیستم شهریورماه سال گذشته درشهرقم به دارآویخته شد. «محمد ح.» به دارآویخته شد اما کسی ازهفتاد زنی که به خاطرباورهای خرافی خود ازسوی اومورد تعرض قرارگرفته بودند خبری ندارد.
من مرگ را به تاخیر می‌اندازم
پرونده زن رمالی که ادعا می کرد می تواند مرگ طعمه های ساده لوحش را به تاخیر بیندازد، ازدیگرپرونده های جالبی بود که کارآگاهان پلیس آگاهی رشت آن را فاش کردند. این زن که به خانم دکترمعروف بود ادعا می کرد با عالم غیب درارتباط است ومی تواند هرمشکلی را حل کند. رازکلاهبرداریهای میلیونی این زن وقتی فاش شد که زنی به پلیس آگاهی رشت مراجعه کرد وازیکی ازبامزه ترین کلاهبرداریهای تاریخ رشت پرده برداشت.این زن به کارآگاهان گفت؛ «همسرم از مدتی قبل به خاطربدهی 200میلیون تومانی درزندان به سرمی برد. ماه گذشته درحالی که تمامی تلاش هایم برای آزادی اوورضایت گرفتن ازشاکیانش بی نتیجه مانده بود، با زنی که دررشت به خانم دکترمعروف است، آشنا شدم. این زن مدعی بود با جن وپری درارتباط است ومی تواند هرمشکلی را حل کند. وقتی به دفتر خانم دکتررفتم ومشکلم را گفتم اوگفت جن وپری ها با گرفتن پنج میلیون تومان حاضرند کارم را سروسامان دهند، من هم با هزاربدبختی این پول را تهیه کردم و پرداختم اما نه تنها همسرم آزاد نشد بلکه زن رمال باز هم از من پول بیشتری خواست تا جن و پری ها را راضی کند.
من هم همین طور هربار مبالغ متفاوتی پرداختم اما وقتی به خودم آمدم که16 میلیون تومان به تدریج به اوپرداخت کرده بودم وهمسرم آزاد نشده بود وتازه فهمیدم که چه اشتباهی کرده ام.»اینجا بود که کارآگاهان پلیس رشت وقتی با دستور سرهنگ عبادالله کریمی- رئیس پلیس آگاهی گیلان- رسیدگی به پرونده را آغاز کردند، تازه متوجه شدند که ماجرای کلاهبرداریهای این زن قصه بسیاردرازی دارد وخانم دکترعلاوه براین کلاهبرداریها درزمینه تخصصی تاخیردرمرگ آدم ها هم کارمی کند وبه افراد ساده لوح و خرافی وعده می دهد که مرگ آنها را به تاخیرمی اندازد و با این شگرد پول های میلیونی به جیب می زند. یکی ازفریب خوردگان خانم دکترقلابی که زن جوانی بود درجریان تحقیقات به ماموران گفت؛ «چند ماه پیش این زن رمال که خود را دکترمعرفی می کرد نزد من آمد وگفت برق مرگ را درچشمان همسرم دیده است وبزودی اوبا بیماری لاعلاجی خواهد مرد اما اگرهفت میلیون تومان به اوبدهم، می تواند مرگ را ازهمسرم دورکند.
ما هم این پول را پرداخت کردیم اما وقتی سراغ دکتررفتیم، فهمیدیم همه چیزدروغ بوده وشوهرم هیچ بیماری نداشته است.»ادامه بررسی ها همچنین بیانگرآن بود که خانم دکترقلابی درحالی که حتی دیپلم هم ندارد، علاوه بروعده تاخیردرزمان مرگ، برای همه نوع مشکل وگرفتاری هم وعده گره گشایی می داده وحتی برای درمان چاقی وزیبایی اندام هم برای مشتریانش نسخه می پیچیده است.
قفلی که رمال بربخت می‌زد
داستان رمال کلاهبرداری که در کرج به بهانه بخت گشایی از طعمه های ساده لوح خود مبالغ میلیونی می گرفت و در عوض به آنها قفلی می داد که مدعی بود کلید آن می تواند بخت آنها را بگشاید هم از دیگر ماجراهای جالب و در عین حال تاسف برانگیز سال گذشته بود.
تحقیقات درباره این پرونده نیز با شکایت دختر جوانی آغاز شد که مدعی بود زن فالگیری دو میلیون تومان از او گرفته تا با دادن یک قفل و کلید، بخت او را بگشاید اما وقتی او بعد از دادن پول، هفته ها منتظر مانده و خواستگاری به سراغش نیامده است، به وعده زن فالگیر شک کرده است. وقتی دختر جوان به سراغ زن رمال می رود متوجه می شود خانه اش را تغییر داده است.با اطلاعاتی که دختر جوان در اختیار ماموران قرار داد زن فالگیر فروردین ماه گذشته در خانه خود در منطقه عظیمیه کرج دستگیر و با بررسی های پلیس کلاهبرداری های گسترده ای فاش شد. در این تحقیقات مشخص شد زن شیاد با ادعای اینکه می تواند کاری کند که برای دختران دم بخت خواستگارهای خوبی بیاید، به آنها در مقابل گرفتن مبالغ میلیونی قفل هایی می داده و ادعا می کرده است که چند روز بعد کلید این قفل ها را به آنها می دهد و از آن روز بخت آنها باز می شود.بررسی های پلیس علاوه بر این نشان داد زن کلاهبردار علاوه بر دادن وعده بخت گشایی، وعده درمان بیماری های لاعلاج و صعب العلاج را هم به مشتریان ساده لوحش می داده است که در این میان مدعی بوده است تخصص اصلی اش در زمینه درمان نازایی با جادو و طلسم بوده است. زن رمال برای کارهایی که در این زمینه انجام می داده بسته به میزان عجیب و غریب بودن آن، حق الویزیت هایی از 10 تا 800 هزار تومان برای چند دقیقه ویزیت از مشتریان خود که عمدتا هم زن بوده اند، دریافت می کرده است.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات