تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۰۹:۰۸  ، 
کد خبر : ۹۵۹۲۰
آیت‌ا... العظمی موسوی اردبیلی:

تعرض به شخصیت‌های بزرگ به سود نظام نیست


دو تن از مراجع عظام تقلید در قم روز پنجشنبه با انتقاد از اخلال در سخنرانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) که دوشنبه گذشته در قم برگزار شد تاکید کردند که این اتفاقات به نفع نظام نخواهد بود.
آیت‌ا... العظمی موسوی اردبیلی از مراجع عظام تقلید گفت: تعرض به شخصیت‌های بزرگ مانند تعرض به آقایان هاشمی رفسنجانی و خاتمی که اخیرا در قم اتفاق افتاد به نفع نظام نیست. وی خاطر نشان کرد: متاسفانه در کشور بویژه در قم عده‌ای به صورت تشکیلاتی و سازمان یافته در مراسم سخنرانی شخصیت‌های ارجمند را به هم می‌زنند. وی یادآور شد تعرض به شخصیت‌های برجسته کشور دلیل قدرت حکومت نیست، بلکه این نشانه ضعف حکومت است. آیت‌ا... موسوی اردبیلی تصریح کرد: به دلیل اهمیت اجتماعی وسیاسی شهر قم لازم است که شخصیت‌های برجسته هر از چند گاه در این شهر به ایراد سخن بپردازند، ولی باید دید چه کسی از اغتشاش در سخنرانی این نوع افراد لذت می‌برد؟ وی ضمن اظهار تاسف گفت: امروز در قم، تحمل شنیدن سخنان یکدیگر را نداریم و حتی اجازه زدن حرف‌های خوب را هم نمی‌دهند و عده‌ای با فریاد و نعره کشیدن مراسم را به هم می‌زنند. آیت‌ا... موسوی اردبیلی که با فرمانده جدید نیروی انتظامی استان قم دیدار می‌کرد از نیروهای امنیتی استان خواست که به صورت عاقلانه و جدی جلوی اقدامات این افراد را بگیرند. وی گفت: وقتی کشور مسئول دارد و ما دولت داریم چرا عده‌ای باید در کار مسئولان نظام دخالت نمایند؟ این مرجع تقلید اغتشاش در مراسم سخنرانی را باعث کسر شأن حوزه علمیه قم و قداست این شهر مذهبی دانست و گفت: افرادی مانند آقای خاتمی چند سال رئیس جمهوری مملکت بودند، فردی در قم مقابل وی قرار می‌گیرد و به وی می‌گوید توبه کن، حیا کن! چرا باید ما شاهد اینگونه برخوردها باشیم. آیت‌ا... موسوی اردبیلی خاطرنشان کرد: آقای هاشمی رفسنجانی از نیروهای انقلاب است و افراد خودسر حق ندارند جلوی سخنرانی ایشان را بگیرند. وی اظهار داشت: این حرکات مدتی است که در کشور بویژه در قم رواج یافته و این در حالی است که ما قبلا شاهد چنین برخوردهایی نبودیم. آیت‌ا... موسوی اردبیلی گفت: امروز اخبار در سطح وسیعی در جهان منتشر می‌شود. بازتاب این حرکات و برخوردهای نامناسب در خارج از کشور، انسان را متاثر می‌سازد وی به نیروهای امنیتی هشدار داد که مراقب افرادی باشند که با نیت بد خود قصد برهم زدن امنیت کشور را دارند. وی با اشاره به حساسیت شهر مقدس قم گفت: با توجه به شرایط فرهنگی، دینی و سیاسی قم باید امنیت همه افراد تامین شود. ایرانی است، آرام شد. دین همیشه مهم‌ترین ضامن اجرای امنیت و آرامش در سطح جامعه است.
آیت‌ا... العظمی صانعی: اخلال و اغتشاش کار افراد سبک مغز است
ایسنا: آیت‌ا... العظمی صانعی در دیدار فرمانده جدید ناحیه انتظامی قم با ابراز انزجار از اخلال در سخنرانی هاشمی رفسنجانی در مراسم بزرگداشت 15 خرداد 42 که در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام‌ا... علیها برگزار شد، گفت: «در زمانی که کشور دچار مشکلات عدیده اقتصادی و اجتماعی و سیاسی است، اخلال و اغتشاش در سخنرانی آیت‌ا... هاشمی که از معدود چهره‌های ارزشمند نظام انقلاب است. کار انسان‌های سبک‌ مغزی است که حتی راه و رسم مبارزه و مخالفت را هم بلد نیستند.» آیت‌ا... العظمی یوسف صانعی با اشاره به تأثیرگذاری منش و روش و اصول فکری بزرگان جامعه بر افراد گفت: «ما نمی‌توانیم یک مکتب فکری و برنامه تربیتی داشته باشیم و این مکتب‌ آدم‌های بدی تحویل جامعه بدهد و ما هم هیچ مسئولیتی در قبال آن نداشته باشیم.» وی افزود: «وجود این افراد نشانه این است که بافت مکتب، تربیت و ساخت روحیه‌ها به نحوی است که این افراد بدین گونه بار آمده و تربیت شده‌اند لذا باید به برخی مراکز تربیتی متذکر شد که اگرچه ممکن است این جماعت به شما وابسته نباشند و شما هم قبلا برای این کار تصمیم نگرفته باشید اما باید بافت مکتب‌تان را جوری قرار بدهید که افراد این گونه فکر نکنند و این گونه حرکات را در سطح جامعه مرتکب نشوند.» صانعی در پایان این دیدار با تقدیر از عملکرد نیروی انتظامی در برخورد و دستگیری مسببان این حادثه گفت:«من حرکت اخیر شما را در ایجاد نظم و امنیت به فال نیک می‌گیرم و به همان میزان که کار اخلالگران بد بود کار شما در ایجاد نظم و دستگیری اغتشاشگران خوب و ارزنده بود و امیدوارم نیروی انتظامی در آینده هم بتواند با قدرتی که از طرف خدا و ملت به آنها عطا شده در مسئولیت خطیر خود به احسن وجه انجام وظیفه کند و کار آنها در قم الگویی باشد برای سایر شهرستان‌ها.»

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات