تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۷:۳۴  ، 
کد خبر : ۹۶۹۶۱

عملکرد دولت نهم از دیدگاه موسوی لاری


دولت درعین حالی که مدعی است، وامدار هیچ حزب و جریانی نیست اما از همه ظرفیت‌های حکومتی برای تقویت یک طیف خاص استفاده می‌کند. احزاب صاحب نام و شناسنامه دار در همان روزهای آغازین کار دولت مورد بی مهری قرار گرفتند و همان مقدار کمی که به عنوان یارانه به انها داده می‌شد، حذف شد.
عبدالواحد موسوی لاری در گفت‌وگو با خبرگزاری ایران نیوز، در آستانه فرا رسیدن سالگرد برگزاری نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، با مغتنم شمردن فرصت برای تقد عملکرد دولت اظهار داشت: یک سال است که از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 84 می‌گذرد و نزدیک به 9 ماه است که دولت نهم در کشور مستقر شد، از این رو دیگر دولت نمی تواند از تازه کاری خود سخن بگوید و باید از این پس، پاسخگوی وضعیت موجود باشد و در جهت تحقق وعده‌هایش گام بردارد. عضو مجمع روحانیون مبارز با اشاره به شعار عدالت محوری دولت نهم، گفت: برخی از شعارهای عدالت محوری دولت و برخی از اقدامات دولت که در همین راستا انجام شده، در طول این مدت باعث تعطیلی برخی مراکز تولیدی، اخراج کارگران، افزدن بی‌رویه قیمت‌ها و کند شدن آهنگ سرمایه‌گذاری شده که در نتیجه بحران هایی را برای افراد کم در آمد جامعه ایجاد کرده است. وی ادامه داد: در واقع نوعی ندانم کاری و دست پاچگی در عملکرد دولت دیده می‌شود.
به محض ورود مشکل به سراغ پول نفت می روند و واردات بی رویه‌ای را که در طول سالها پس از انقلاب سابقه ندارد، نیز باید به آنها افزود: اکنون ما حتی میوه های سر درختی را هم از افریقا و آمریکای لاتین وارد می‌کنیم. سیب مصری و اردنی پرتقال و انگور مکزیکی وارد می‌کنیم. اینها همه نشانه بی برنامگی دست‌اندرکاران اقتصادی کشور است.
موسوی لاری همچنین از شعار مهرورزی دولت یاد کرد و افزود: مهر ورزی یعنی چه؟ یعنی محروم کردن جامعه از هزاران مدیر کار آمد؟! یعنی اخراج کارگران از کارخانجات؟! یعنی ورشکستگی صنایع داخلی به دلیل واردات بی رویه؟! گویا عاقبت سرکه انگبین، صفر افزود. وزیر کشور دولت اصلاحات در خصوص نحوه تعامل دولت نهم با احزاب و گروه های سیاسی اضافه کرد: دولت در عین حال که مدعی است، وامدار هیچ حزب و جریانی نیست اما از همه ظرفیت های حکومتی برای تقویت یک طیف خاص استفاده می‌کند. احزاب صاحب نام و شناسنامه‌دار در همان روزهای اغازین کار دولت مورد بی مهری قرای گرفتند و همان مقدار کمی که به عنوان یارانه به آنها داده می شد، حذف شد. این احزاب حتی در جست‌ و جوی دریافت مجوز نشریه‌ای برای ارگان خود هستند ولی از آن محرومند. تشکل های مردمی و  NGO‌ها هم تا حدی از همین سیاست‌ها متاثرند. در ادامه نیز ضمن انتقاد از عملکرد رسانه ملی در طول 8 سال دولت اصلاحات گفت: رسانه ملی در زمان دولت خاتمی، در بازگویی آنجه به دولت مربوط می‌شد، با امساک عمل می‌کرد و حتی دوربین های تلویزیون، صحنه ها را به گونه ای دیگر نشان می داد و در واقع در صف منتقدان دولت یا حتی گاهی مقابل دولت بود، اما امروز این رسانه به طور کامل در اختیار دستگاه اجرایی است و نقش ستاد تبلیغاتی دولت را اجرا می‌کند. هر گاه که رئیس جمهور به جایی سفر می کند، دوربین های رسانه ملی حضور دارند و صحنه ها را با شکلی تبلیغاتی منعکس می‌کند. حتی در این میان گاهی از انتشار اخبار ضدو نقیض هم ابایی ندارد و نگاهشان بیشتر نگاه تبلیغاتی و انعکاس اخبار دولت است. سخنگوی مجمع روحانیون مبارز همچنین با انتقاد از برخی غلو ها و بزرگنمایی‌ها در مورد دولت اظهار داشت: زمانی که هدف، وسیله را توجیه کند، نتیجه همین می شود. من متاسفم که باید به عنوان یک طلبه اعتراف کنم که وقتی برخی بزرگان حوزه پس از انتخابات مجلس هفتم، اتنخاب مجلس هفتم را به امام زمان(ع) نسبت می دهند و خطیب جمعه تهران و دبیر شورای نگهبان قانون اساسی که فقیهی با تجربه است، یک نامه عادی و معمولی را در حد یک الهام الهی مطرح می‌کند، نباید انتظار داشت که درگران پارا فراتر نگذارند و حرف هایی که اگر به عمق انها واقف شویم، باید این افراد را تعزیر کنیم، نزنند. موسوی لاری ادامه داد: برخی از غلو ها انقدر بزرگند که حتی نمی‌توانیم بگوییم فرد گوینده ان خیلی متوجه حرفی بوده که به زبان آورده و تنها میتوان عنوان تملق و چابلوسی را به آن داد.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات