عضو شوراى مرکزى موتلفه گفت: هر حرفى که محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامى مهندسین در مورد منشور نوین اصولگرایى بگوید، ما قبول داریم.
اسدالله بادامچیان در گفتگو با ایلنا، در واکنش به اظهاراتى مبنى بر اینکه باهنر و فدایى بدون اطلاع و هماهنگى با اعضاى جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبرى منشور نوین اصولگرایى را تدوین کرده اند، گفت: همه ما یکى هستیم و با همدیگر فرقى نمى کنیم، علاوه بر آن تمام صحبت ها را باهنر در این زمینه گفته اند و ما حرف هاى ایشان را قبول داریم.
وى افزود: با این منشور یا بدون آن، همه ما اصولگرا هستیم و در زیر چتر اصولگرایى قرار داریم.بادامچیان در مورد آرایش نیروهاى سیاسى در انتخابات پیش رو، گفت: در هر انتخاباتى با توجه به شرایط تنوع کاندیداها، مسائل قومى، منطقه اى و محلى شاهد ائتلاف ها و جبهه گیرى هاى مختلف هستیم و ممکن است در یک انتخابات چند گروه با یکدیگر همراه شوند اما در انتخابات دیگر از یکدیگر جدا شوند.وى خاطرنشان کرد: در انتخابات نهمین دوره ریاست جمهورى شاهد بودیم که برخى گروه هاى اصولگرا به همراه احزاب اصلاح طلب از هاشمى حمایت کردند، در حالى که برخى دیگر از گروه هاى اصولگرا از احمدى نژاد حمایت مى کردند.بادامچیان افزود: طبیعت انتخابات همین اختلاف ها و نیز ائتلاف ها است و ممکن است در یک انتخابات تنها شاهد رقابت جناح ها با یکدیگر باشیم اما در انتخابات دیگر شاهد رقابت هاى درون جناحى باشیم.
عضو شوراى مرکزى موتلفه با بیان اینکه در انتخابات پیش رو شاهد ائتلاف هاى مختلفى خواهیم بود، اظهار داشت: برخى گروه هاکه تا دیروز به هاشمى جسارت و توهین کرده و به راحتى او را تخریب مى کردند، امروز از ایشان براى حضور در انتخابات دعوت مى کنند که امیدواریم واقعا پشیمان شده و توبه کرده باشند که این کار براى جبران آن مسائل خوب است. بادامچیان با تصریح بر اینکه در شرایط جهانى امروز به وحدت همگانى در انتخابات خبرگان نیاز داریم، گفت: من از همه جناح ها دعوت کرده ام سعى کنند مشترکات را با هم تایید کنند زیرا مجلس خبرگان رهبرى یک نهاد اعتقادى دینى براى مردم بوده و ایجاد وحدت همگانى از وظایف ما به شمار مىآید.
بادامچیان افزود: اگر احزاب و گروه هاضرورت وحدت همگانى را احساس کنند، بسیارى از مسائل را کنار خواهند گذاشت و ما شاهد ائتلاف هاى دیگرى خواهیم بود، مثلا در همایش مقاومت لبنان و فلسطین همه احزاب کشور موضع واحد گرفتند. آن موقع دیگر لیبرال دموکرات و سوسیال و محافظه کار مطرح نبود و همه یک حرف را مىزدند.
وى در واکنش به نگرانى برخى اصلاح طلبان در خصوص یکى بودن ناظر و مجرى در انتخابات پیش رو، گفت: نظام ما به گونه اى است که یک جریان سیاسى امکان قبضه همه چیز را ندارد، من همیشه گفته ام در دوران بشارتى که از اصولگرایان بود، خاتمى راى آورد و در دوران موسوى لارى، احمدى نژاد بالا آمد، پس در این زمینه هیچ نگرانى وجود ندارد.وى تاکید کرد: امیدواریم رقابت ها با توجه به توصیه بزرگان و مسوولان نظام با رعایت موازین و معیارهاى ادب ایرانى و اخلاق اسلامى صورت گیرد.بادامچیان با بیان اینکه جامعتین در انتخابات مجلس خبرگان رهبرى حتما به وحدت خواهند رسید، اظهار داشت: همه اصولگرایان به این نتیجه رسیده اند که در انتخابات خبرگان از فهرست واحد جامعتین حمایت کنند که امیدواریم این کار در سطح گسترده انجام گیرد.وى گفت: در شوراها به دلیل گستردگى، رقابت زیاد است که ما وظیفه داریم در چارچوب نظام با یکدیگر ائتلاف کرده و با وحدت و انسجام وارد عرصه شویم.