تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۲  ، 
کد خبر : ۹۸۹۴۹

دفاع حزب‌الله از حیثیت جهان اسلام


رهبر معظم انقلاب در سخنان مهم و تامل برانگیز اخیر ، ضمن تمجید از حرکت شجاعانه و عزتمندانه رزمندگان حزب الله لبنان ، نسبت به ابعاد توطئه های آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه ، به ویژه تلاش برای خلع سلاح حزب الله هشدار دادند. ایشان درحالی از سکوت کشورهای عربی و اسلامی در برابر جنایات صهیونیستها انتقاد کردند که ابعاد جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان همچنان درحال گسترش است و صهیونیستها با اطمینان از حمایت همه جانبه کاخ سفید و سایر حامیان غربی خود ، سیاست « سرزمین سوخته » را در این کشور ، بخصوص در بخش جنوب آن پیگیری می کنند. گزارش های رسیده از تشدید وحشیگری صهیونیستها در به خاک و خون کشیدن مردم بی دفاع لبنان و انهدام بخش عمده ای از تاسیسات زیربنایی و مناطق مسکونی این کشور حکایت دارد.
جلسه اخیر شورای امنیت که در آن ، با اعمال نفوذ آمریکا ، هرگونه تصمیم گیری برای پایان دادن به جنایات اسرائیل در لبنان رد شد علنا مشوقی برای تشدید تجاوزات صهیونیستها بود و این پیام را برای صهیونیستها داشت که دستشان برای هرگونه جنایات باز است و در اقدامات تجاوزکارانه خود ، از جانب این شورا هیچگونه احساس نگرانی نداشته باشند و تهدیدی متوجه آنها نیست . در جلسه مذکور که عملا به نشست حمایت از صهیونیستها و بازگوکردن دیدگاه های تل آویو تبدیل شد ، تنها به این بسنده گردید که از اقدامات دیپلماتیک کوفی عنان در قضیه لبنان حمایت شود!
در این جلسه حتی به سفیر سوریه به عنوان مدافع قطعنامه محکومیت جنایات اخیر اسرائیل ، اجازه صحبت داده نشد و در مقابل ، سفیران آمریکا و اسرائیل به کرار علیه سوریه و ایران به ایراد اتهامات مغرضانه پرداختند. این درحالی است که بوش ، رئیس جمهور آمریکا نیز در واکنش به درخواست جامعه بین المللی برای توقف جنایات صهیونیستها گفت در این مرحله امکان آتش بس وجود ندارد و اسرائیل حق دارد از خودش دفاع کند!
بااستفاده از این چراغ سبزها و حمایت ها ، اکنون صهیونیستها درصدد هستند توطئه های توسعه طلبانه و شیطانی خود را با ددمنشی بیشتر دنبال کنند که گسترش دامنه تجاوزات این رژیم و حمله به مناطق مرزی سوریه در همین راستا قرار می گیرد. این حمایت های گسترده و همه جانبه غرب از صهیونیستها در حالی در جریان است که متاسفانه در طرف مقابل ، همچنان سکوت و نخوت حکمفرماست و از مجامع اسلامی و دولتهای عربی و حکام کشورهای اسلامی ، نه تنها هیچگونه تحرکی در یاری رساندن به ملت ستمدیده و بی دفاع لبنان مشاهده نمی شود بلکه شرم آور این است که حتی برخی از این دولتها ، به ملامت و نکوهش حزب الله پرداخته و به این بهانه که این جنبش با گروگان گرفتن سربازان اسرائیلی باعث ایجاد بحران اخیر شده است ، به طور ناجوانمردانه به آن حمله می کنند.
این دولتها به دلیل وابستگی به آمریکا و غرب ، چشمان خود را به این واقعیت بدیهی بسته اند که تجاوزگری و جنایت ، خوی دائمی و غیرقابل تغییر رژیم صهیونیستی است و این رژیم با تکیه بر همین سیاست و رفتار غیرانسانی تاکنون بقا یافته است . تجربه 57 سال اشغال خاک فلسطین و اعراب ، باید برخی دولتهای منطقه را متنبه ساخته باشد که صهیونیستها هرگز به دنبال صلح واقعی و عادلانه نیستند و همواره به دنبال توسعه طلبی و جنگ افروزی بوده اند و مورد اخیر در لبنان نیز کاملا در همین راستا ، باید ارزیابی شود.
دولتها و حکومت های سازشکار منطقه باید این واقعیت را بپذیرند که رسالت و وظیفه ای که مستقیما برعهده آنهاست ، در شرایط حاضر ، جنبش حزب الله با امکانات و توان نظامی محدود ولی با جسارت و شجاعت تمام به تنهایی برعهده گرفته است . اکنون حزب الله به عنوان خط مقدم جبهه اعراب در مقابل اسرائیل و مقدم ترین خاکریز جبهه ضدصهیونیستی عمل می کند. در چنین شرایطی ، این حکومتها چه توجیهی برای فرار از مسئولیت و تنها گذاشتن رزمندگان مقاومت اسلامی دارند؟!
یقینا " این سیاست و موضع گیری منفعلانه آنها منطبق با خواسته مردمشان و ملت های مسلمان نیست و این بدان معنی است که ادامه این خط مشی سازشکارانه ، آنها را دیر یا زود در مقابل ملتهایشان قرار خواهد داد. این یک واقعیت انکارناپذیر است که ملت های منطقه و بخصوص ملت لبنان در قضیه اخیر در کنار رزمندگان حزب الله قرار دارند و قطعا از پیروزی های اخیر و عملیات غرورآفرین مبارزان مقاومت اسلامی حمایت کرده و از آن احساس غرور می کنند.
حزب الله با عملیات شجاعانه ، ضربات کمرشکنی را به اشغالگران صهیونیست وارد ساخته است که در طول جنگ های اعراب با اسرائیل ، اینگونه حملات متهورانه و ضربات شدید به اهداف صهیونیستها در اعماق فلسطین اشغالی کمتر مشاهده می شود. از اینرو ، بدیهی است که تلاش برای خلع سلاح جنبش حزب الله از اصلی ترین اهداف صهیونیستها در آتش افروزی اخیر است . با اینحال ، این یک تلاش محکوم به شکست است چرا که حوادث اخیر و تهاجم وحشیانه صهیونیستها ثابت کرد که سلاح حزب الله خار چشم اشغالگران و در خدمت ملت لبنان و مورد حمایت آنهاست و همانگونه که رهبر معظم انقلاب نیز در سخنان اخیر خود به آن تاکید کرده و فرمودند : « خلع سلاح حزب الله هیچ گاه اتفاق نخواهد افتاد زیرا مردم لبنان قدرشناس حزب الله هستند و می دانند که بازوان توانمند و مقتدر مقاومت اسلامی است که در مقابل صهیونیستها ایستاده است».

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات