تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۳۸۸ - ۰۸:۱۹  ، 
کد خبر : ۹۹۵۱۸

ویژگى‌هاى حماسه دیروز


‌ناصر ایمانی
گروه سیاسی: دیروز بیست‌وهشتمین حماسه بیست ودوم بهمن برگزار شد. گو اینکه بیست‌وهشت سال حضور مداوم، هرگز مردم را خسته و مایوس نکرده است. انرژى حاصل از انقلاب اسلامى سال 57، پس از گذشت سال‌ها از آن حادثه بزرگ تاریخی، هنوز هم ملت ایران را با گذشت دو یا سه نسل از انقلاب اسلامى سال 57، به خیابان‌ها مى‌کشد و هر سال پرشکوه‌تر از سال قبل.
اما این حماسه حضور داراى چند ویژگى قابل توجه است:
1- روز بیست‌ودوم بهمن، تمامى سلیقه‌ها و جریان‌هاى سیاسى و روش‌هاى مختلف و سلایق گوناگون را در خود هضم مى‌کند. روز بیست‌ودوم، روزى است که تمامى مردمى که اعتقاد بر اساس حکومت دینى دارند، در آن شرکت مى‌کنند. صرف‌نظر از اینکه دیدگاه آنان نسبت به اداره حکومت چگونه باشد و یا تا چه درجه‌اى از اداره حکومت انتقاد داشته باشند. این روز، تنها روزى است که تمامى معتقدین به ماهیت انقلاب و نظام اسلامى برخاسته از آن را به خیابان‌ها مى‌کشاند و این فرصت مغتنمى است تا تمامى افراد و جریان‌هایى که بعضا داراى اختلافات زیادى هستند، در یک روز خاص با یکدیگر تجدید میثاق در خصوص صیانت از اساس حکومت و نظام اسلامى بنمایند.
2- بیست‌ودوم بهمن ماه، بسیارى از یاس‌ها، دلمردگى‌ها، اضطراب‌ها و حتى هراس‌هاى عمومى ناشى از کید دشمنان را در خود ذوب مى‌کند. مردم بار دیگر قدرت خود را باور مى‌کنند. همان قدرتى که یک رژیم مستظهر به پشتیبانى تمامى قدرت‌هاى جهانى را در مدت بسیار کوتاهى واژگون کرد.
سلاحى که این انقلاب را به‌وجود آورد و آن را تاکنون حفظ کرده است، سلاح مبارزات مسلحانه و یا استفاده از قدرت بیگانگان نبود. بلکه همین وحدت عمومى و حضور یکپارچه مردم توانست یک رژیم قدرتمند و پشتیبانان آن را ساقط کند و بیست‌وهشت سال نیز آن را حفظ کند. لذا بیست‌ودوم بهمن ماه هر سال، یادآور سلاحى است که این مردم را پیروز کرد و ملت ایران همه‌ساله همانند طوطى بازرگان، این پیام را به ملل دیگر متذکر مى‌شود که راه رهایى از سلطه اجانب کدام است و چگونه مى‌توان به خودباورى ملى و دینى رسید.
3- اما بیست‌ودوم بهمن هر سال، مى‌تواند موجب «لوس» شدن برخى مسئولان هم باشد! مسئولان نباید حضور مردم در صحنه را تائیدى بر اقدامات و عملکرد خود تلقى کرده و یا خیال آنان را از مردم راحت نماید. این انقلاب متعلق به مردم بوده و مردم همه ساله براى پاسداشت انقلاب خود به خیابان‌ها مى‌آیند و این هرگز به معناى تائید تمامى اقدامات و عملکرد مسئولان نیست. بیست‌ودوم بهمن ماه نباید خیال برخى را راحت نماید که هیچ خبرى نیست. مردم از انقلاب خود صیانت مى‌کنند و هر خطرى که انقلابشان را تهدید نماید حتى اگر ناشى از اشتباهات دوستان انقلاب باشد، دفع مى‌نمایند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات