منافقین مانند ویروسی هستند که وجودشان باعث گسترش بیماری تروریست شود. آمریکاییها به این خطر کاملا واقف هستند، لذا تلاش دارند که آن ها را در کشور عراق همچنان نگاه دارند. بیش از ده سال از حضور آمریکاییها در عراق میگذرد و اصلیترین حامی منافقین بعد از صدام همان آمریکاییها بودند که تا امروز دست از حمایت آن ها برنداشتند و جانکری وزیر امور خارجه آمریکا جزء اولین کسانی بود که حمله به لیبرتی را محکوم کرد.
پایگاه بصیرت/گروه بین الملل/ دکتر سید محمد جواد هاشمی نژاد، دبیر کل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، در گفتگو با خبرنگار گروه بین الملل بصیرت، به موضوع حضور گروهک منافقین طی سالیان طولانی در کشور عراق پرداخت و تصریح کرد: همکاری تنگاتنگی که منافقین با صدام در سرکوب مردم عراق داشتند، همواره سبب آزار و اذیت ملت عراق می شد و شکستن غرور ملی مردم عراق را به دنبال داشت و بعد از اشغال کشورعراق توسط آمریکاییها و همکاری منافقین با آن ها این غرور ملی ملت عراق بیشتر شکسته شد.
وی افزود: کشور جمهوری اسلامی ایران صدمات بسیار زیادی از جمله به شهادت رسیدن 12 هزار و 400 نفر از هموطنان عزیزمان به سبب حضور و فعالیت منافقین دیده است و دو برابر این مقدار، صدماتی است که کشور عراق از حضور منافقین متحمل شده است و به طور قطع حضور منافقین نمیتوانست دوام زیادی داشته باشد و اگر تا این زمان هم ادامه حیات داشتند، تنها به دلیل حمایتهای مستقیم و غیر مستقیم آمریکاییها بوده است.
هاشمی نژاد افزود: صبرملت عراق از وجود گروهکهایی نظیر گروهک منافقین به سر آمده و این مسئله را بارها اعلام کردند با وجود ایرادی که منافقین نسبت به منافع ملت عراق داشتند و دارند به طور طبیعی ملت عراق هم نسبت به حضور منافقین در کشور خود ناراضی خواهند بود. چندین حمله به صورت اخطار به آن ها انجام شده بود، اما لجاجت منافقین در خروجشان از کشور عراق باعث شده تا به حال ماندگار باشند. از طرفی آمریکاییها نیز سیاست اشتباهی را در مورد منافقین به کار گرفتند و این سیاست اشتباه باعث شد حضور منافقین در کشور عراق ادامه پیدا کند.
در حالی که اخطارهایی به منافقین داده شد و حتی نماینده سازمان ملل نیز نسبت به وضعیت خطرناک حضور منافقین در کشور عراق هشدار داده بود، اما بی توجهی منافقین سبب شد تا در پی اقدام اخیر گروههای مردمی کشور عراق که طبق اظهارات خودشان فرزندان شهدای انتفاضه سال 91 هستند، 23 نفر از منافقین کشته شوند و چند نفری هم زخمی شدند. عمده کشته شدگان منافقین کسانی هستند که عضویت طولانی در سازمان منافقین داشتند، فرماندهان رده بالای منافقین از جمله حسین ابریشمچی که از شکنجهگران سازمان منافقین بود نیز در این حمله کشته شدند.
حسین ابریشمچی کسی است که در دهه شصت دو پاسدار و یک بسیجی 17 ساله را ربود و در خانه تیمی طی چند روز به وحشیانهترین شکل شکنجه کرد؛ حتی پوست سر آن ها را زنده زنده کند و آن ها را بعد از تحمل شکنجههای فراوان به شهادت رساند.
کسانی که در حمله به مقر منافقین (پایگاه لیبرتی)، کشته شدند افرادی هستند که سابقه شرکت در عملیاتهای مختلف ترور و شکنجه در کشورهای ایران و عراق را داشتند حتی این افراد سابقه شکنجه منافقینی که خواستار جدایی از سازمان منافقین بودند را داشتند.
دبیر کل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در ادامه گفت: در سوریه، عراق و کشورهای منطقه شاهد این هستیم که روز به روز عرصه بر تروریستها و حامیان آن ها تنگ تر میشود و منطق و سیاست جمهوری اسلامی ایران در حال غلبه بر منطق و سیاست دنیاست.
امروز دنیا متوجه شده است هیچ منطقی بالاتر از منطق جمهوری اسلامی ایران نیست و آن مبارزه واقعی با تروریست و ظلم در جهان است. حمایت از تروریست اولین مشکل را برای حامیان تروریستها ایجاد میکند؛ امروز تروریست مشکلات فراوانی برای حامیان خود ایجاد کرده است و دنیا شاهد است که کشورهای اروپایی هم از شر تروریستها در امان نیستند.
با این حال هاشمی نژاد معتقد است غربیها و آمریکاییها تلاش دارند که حضور منافقین در کشورعراق ادامه پیدا کند و این موضوع به دو دلیل است: اولین دلیل این است که غرب و آمریکا اهداف تروریستی خود را توسط این گروهک که سابقه 50 ساله در جنایت و آدمکشی دارند، انجام میدهند. این گروهک بیست سال سابقه همکاری با صدام را دارد و آمریکاییها به این سابقه برای حضور در عراق و انجام اعمال تروریستی احتیاج داشتند.
دومین دلیل این است که آمریکاییها میتوانستند از طریق منافقین مشکلاتی را برای کشور جمهوری اسلامی ایران به وجود بیاورند؛ نظیر آنچه که خبرنگار معروفشان اعلام کرد مبنی بر این که ترورهای دانشمندان هستهای ایران نتیجه همکاری نزدیک موساد و منافقین بود.
به گفته هاشمی نژاد، از طرفی آمریکاییها به خطرناک بودن حضور این گروهکها در جوامع خود آگاه هستند. منافقین مانند ویروسی هستند که وجودشان ممکن است باعث گسترش بیماری تروریست شود. آمریکاییها به این خطر کاملا واقف هستند، لذا تلاش دارند که آن ها را در کشور عراق همچنان نگاه دارند. بیش از ده سال از حضور آمریکاییها در عراق میگذرد و اصلیترین حامی منافقین بعد از صدام همان آمریکاییها بودند که تا امروز دست از حمایت آن ها برنداشتند و جانکری وزیر امور خارجه آمریکا جزء اولین کسانی بود که این حمله را محکوم کرد.
دبیر کل بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) در پایان گفت: با توجه به این که مرکز تصمیم گیری منافقین در صحنه جهانی آمریکاییها هستند و نیز متولی آن ها در کشور عراق آمریکاست و با توجه به این که نسبت به نیروهای آن ها تقسیم بندی دارند، به این معنا که بخشی از منافقین که از نظر همکاریهای امنیتی به کار آن ها میآید را در کشورهای خود نگهداری میکنند و بخش نظامی و بدنه منافقین را که فعلا و ظاهرا آمریکا خلع سلاح کرده است را در کشور عراق نگاه داشتند، به نظر نمیرسد آمریکاییها و اروپاییها این چند هزار نفری که در عراق هستند را بپذیرند به نظر میرسد که بدنه منافقین را در عراق نگاه می دارند تا هر زمانی که اراده کردند از طریق آن ها به کشور عراق فشار بیاورند و به آن ها صدمه بزنند./
مصاحبه از: سید محمد مشکوة الممالک