(روزنامه اعتماد – 1396/04/20 – شماره 3851 – صفحه 1)
امروز ديگر لازم است كه آقاي روحاني كشور را از كليگويي و حرفهاي شعاري زدن بيرون بياورد و راه را براي ستادهاي ارايه راهحل عيني باز كند. اگر نتوانستهايم تا به الان جامعهاي عادل به وجود آوريم؛ اگر نتوانستيم مساوات و برابري را در مقايسه با خيلي از كشورهاي ديگر پررنگ كنيم، ايراد كار از كجا بوده است؟بايدها و نبايدها چيست؟ امروز واجب است كه دولت تدبير و اميد مشكلات و مسائل را با مردم در ميان بگذارد. به مردم بازگو كند كه چه ميزان از توليد ناخالص ملي كشور زيرنظر دولت به عنوان قوه مجريه و پاسخگو به مجلس شوراي اسلامي است و چه ميزان از آن اساسا خارج از كنترل قواي مجريه و مقننه است. همچنين استفاده از نخبگان يكي از مهمترين ماموريتهاي آقاي روحاني است. امروز نزديك به ٤ دهه از استقرار جمهوري اسلامي ايران ميگذرد اما كمتر شنيدهايم كه مسوولان كشور بيان كنند كه در ارتباط با يك معضل يا ناهنجاري، اساتيد دانشگاه، متخصصين، فرهيختگان و حوزويان مشكلات را بررسي كنند.
در مقابل مسوولان تصور ميكنند همه ضعفها را ميدانند و راهحلشان را نيز ميشناسند. ولي در نگاه اول ميبينيم كه ما به طور مرتب درجا زدهايم. علت اين است كه نگاههاي شعارزدهاي به مسائل داريم و با واقعيتها خيلي همراهي نميكنيم. اميد است آقاي روحاني بتواند در دور دوم كشور را از شعارزدگي، كليگويي و انشانويسي جدا كند و به دنياي واقعيتها پا بگذارد. به جاي صحبت از پيشرفت و عدالت ريشهها را بشناسيم و موانع بر سر راهشان را بررسي كنيم. چه عواملي باعث شده تا اين حد فساد در جامعه گسترش پيدا كند؟ با وجود اينكه همه ميخواهيم عدالت، مساوات و برابري به وجود بيايد ولي روزبهروز شكاف طبقاتي در جامعه بيشتر شده است.
اميد است كه بيشتر به علم و دانش بها داده شود و نگاه به اساتيد و پژوهشگران نگاهي ايدئولوژيكزده نباشد. اين بزرگترين خدمتي است كه آقاي روحاني ميتواند براي كشور انجام دهد.
http://etemadnewspaper.ir/?News_Id=80009
ش.د9601162