صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶  ، 
شناسه خبر : ۳۷۳۲۴۹
رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه از وضعیت حمل‌ونقل موجود راضی نیستیم، گفت: اگر سرعت‌گیرها در دستگاه‌های دولتی نبود الان واگن‌های مترو را داشتیم.
مهدی چمران امروز در نشست خبری که با حضور آخوندی رئیس کمیسیون برنامه بودجه برگزار شد، گفت: جلسات مفصلی در خصوص بودجه برگزار شد و حتی تا پاسی از شب هم جلسه در این باره گذاشتیم. وی با بیان اینکه یک هفته دیر بودجه به شورا ارسال شد، گفت: اما با فشردگی کار پیش رفت و بودجه را تصویب کردیم. رئیس شورای شهر تهران بیان کرد: بودجه سال آینده شهرداری ٢٣١ هزار و ٧٠٠ میلیارد تومان است و معاونت فرهنگی اجتماعی ١٠ درصد بودجه و معاون حمل‌ونقل ترافیک ۵٠ درصد بودجه را به خود اختصاص داد.به گفته چمران، ١۵ درصد بودجه به بخش خدمات شهری و محیط‌زیست، ۵ درصد به بخش ایمنی و مدیریت بحران و ٣ درصد به شهرسازی و معماری اختصاص یافت.
 
وی با بیان اینکه در بخش توسعه حمل‌ونقل باید به‌گونه‌ای کاری کنیم که ۶۵ درصد سفرهای درون‌شهری از طریق حمل‌ونقل عمومی باشد، گفت: در تهران جریان و وزش باد کم است و به همین علت آلودگی در شهر ایجاد و وسائل نقلیه باعث تشدید آلودگی می‌شود.وی ادامه داد: از ابتدای دوران ششم یک تحریک و تلاش فوق‌العاده به صورت‌های مختلف انجام دادیم تا در این زمینه گشایشی ایجاد شود‌ و تلاش کردیم که حمل‌ونقل عمومی را گسترش دهیم.رئیس شورا با تأکید بر اینکه از وضعیت حمل‌ونقل موجود راضی نیستیم، گفت: اگر سرعت‌گیرها در دستگاه‌های دولتی نبود الان واگن‌های مترو را داشتیم اما متأسفانه تاخیرهایی رخ داد که باعث شد امروز حمل‌ونقل عمومی گسترش پیدا نکند.
 
در ادامه محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: تلاش کردیم احکام برنامه را برای تدوین بودجه در نظر بگیریم. در ارزش افزوده بیش از آنچه شهرداری پیشنهاد داده، افزایش داشتیم.وی با بیان اینکه پیشنهاد شهرداری در حوزه املاک ۴۰ هزار میلیارد تومان بود که شورا این رقم را ۱۲ هزار میلیارد تومان کاهش داد و به ۲۸ هزار میلیارد تومان رسید، تصریح کرد: ما توازن بین هزینه های پروژه ها را رعایت کردیم. در مورد مناطق ۲۲ گانه نیز کل بودجه مصوب بیش از ۴۱ هزار و ۲۰۸ میلیارد تومان است و برخی مناطق جنوبی افزایش بسیار خوبی را در بودجه داشته اند.آخوندی همچنین خاطرنشان کرد: بودجه مصوب مناطق ۲۲ گانه نسبت به سال ۱۴۰۳ به میزان ۴۱ درصد رشد داشته است. برای مثال پنج درصد از کل بودجه مناطق به منطقه ۱۸ اختصاص یافته است.وی با بیان اینکه ۲ هزار و ۷۸۵ میلیارد تومان به تکمیل بزرگراه های پایتخت اختصاص یافته است، یادآور شد: در تقاطع های غیرهمسطح ۲ هزار و ۶۳۰ میلیارد تومان تخصیص یافته و ۶ هزار و ۶۲۰ میلیارد تومان برای توزیع آسفالت تخصیص دادیم. ۷۰۰ میلیارد تومان نیز برای ساخت و نگهداشت پل های عابر پیاده در نظر گرفته ایم.آخوندی در ادامه گفت: در حوزه حمل و نقل و در بخش مترو ۲۰ هزار و ۸۱۴ میلیارد تومان اعتبار تصویب کردیم. برای بازپرداخت اوراق مشارکت نیز ۶ هزار میلیارد تومان تخصیص یافته است. ۱۷ هزار و ۴۸۰ میلیارد تومان نیز در بخش اتوبوسرانی در نظر گرفته شده است.