تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۱  ، 
شناسه خبر : ۳۸۰۴۴۵
یکی از رهبران جنبش حماس در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به مجتمع پزشکی ناصر اعلام کرد که این جنایت تنها می‌تواند از سوی یک رژیم یاغی و تروریستی سر بزند.

«باسم نعیم»، یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام که هدف قرار دادن مجتمع پزشکی ناصر در خان‌یونس تنها می‌تواند به وسیله یک رژیم تروریستی یاغی با همدستی مداوم آمریکا و ناتوانی نهادهای بین‌المللی، انجام شود.

وی افزود: «هدف قرار دادن مداوم روزنامه‌نگاران فلسطینی و جلوگیری از ورود رسانه‌های خارجی به غزه، به یک هدف ثابت دشمن برای پنهان کردن جنایاتش از چشم جهانیان تبدیل شده است».

 جبهه مردمی برای آزادی فلسطین نیز در واکنش به حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مجتمع پزشکی ناصر در خان‌یونس اعلام کرد: قتل عام مجتمع پزشکی ناصر بار دیگر وحشیگری و سادیسم مطلق اشغالگران را آشکار کرد.

در جنایت امروز حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مجتمع پزشکی ناصر 15 نفر به شهادت رسیدند که 4 نفر از آن‌ها از اصحاب رسانه می‌باشند.

دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در نوار غزه نیز به نوبه خود اعلام کرد که با شهادت 4 خبرنگار در حمله رژیم صهیونیستی به مجتمع پزشکی ناصر در خان‌یونس واقع در جنوب نوار غزه شمار شهدای اصحاب رسانه به 244 نفر افزایش یافت.

این دفتر رسانه‌ای هدف قرار دادن، کشتن و ترور سیستماتیک روزنامه‌نگاران فلسطینی به دست اشغالگران اسرائیلی را محکوم کرد. دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین افزود: از اتحادیه بین‌المللی روزنامه‌نگاران و اتحادیه روزنامه‌نگاران عرب می‌خواهیم که جنایات علیه روزنامه‌نگاران را محکوم کنند.

دولت فلسطین اشغالگران رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا را مسئول جنایات وحشیانه صهیونیست‌‌ها در نوار غزه اعلام کرد.