صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۰:۴۱  ، 
شناسه خبر : ۳۹۷۳۲

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعتراف کرد : جنگ گذشته علیه حزب الله نه فقط پیامدی برای اسرائیل نداشت ، بلکه سرآغازی برای قدرت گرفتن حزب الله در لبنان شد.

 واحد مرکزی خبر ، ایهود باراک گفت : اسراییل در حالی جنگ را آغاز کرد که از آمادگی لازم برخوردار نبود و نتوانست به اهداف آرمانی خود در آن دست یابد.

وی با انتقاد از رهبری سیاسی رژیم صهیونیستی در شش سال گذشته افزود : شارون نخست وزیر پیشین اسراییل و دیگر رهبران سیاسی و نظامی با عقل و تدبیر با حزب الله روبرو نشدند.

باراک با استناد به نظریه "بن گوریون" نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی درباره جنگ های این رژیم گفت : بن گوریون عقیده داشت باید جنگ را به خانه حریف کشاند و در سرزمین اش جنگید و البته باید کوشید جنگ را به تاخیر انداخت و اگر جنگ کردیم باید آن جنگ مقطعی و کوتاه باشد و قاطعانه باید در آن پیروز شویم.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی افزود : راه حل مشکلات اسراییل با تشکیل دولت فوق العاده از همه طرف هاست.

وی بدون اینکه نامی از "لیونی" وزیر خارجه فعلی رژیم صهیونیستی ببرد گفت : لازم است کسی که نامزد احراز پست نخست وزیری اسرائیل می شود در مسائل امنیتی و نظامی خبره باشد.