صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۳۷  ، 
کد خبر : ۱۰۱۷۴۷

انشعاب در حزب مشارکت


 برخى از حاضران در کنگـره هفتم حزب مشارکت از احتمال انشعاب در ایـن حزب خبر دادند.
به گفته این منابع در این کنـگـره برخى از سـران مشارکت نسبت به بـرخى از تصمیم ها با یکدیگر به مخالفت و ابراز انتقاد پرداخته و در این زمینه صوفى وزیر مشارکتى تعاون نیز در این زمینه انتقادات تندوتیزى را مطرح کرده است.
گزارش دیگرى نیز حاکى است برخى از نیروهاى شهرستانى مشارکت نیز در این کنگره به ایراد انتقادات بسیار تندى علیه تصمیم سازان این حزب پرداختند به گونه اى که آنها در لابه لاى انتـقـادات خـود تصریح کـردند با توجه به احتـمـال از دست دادن قوه اجـرایى کشور تـوسط جبهه دوم خـرداد امنیت شغلى آنان نـیـز در معرض خطر قرار گرفته است چرا که همراهى آنان با برخى از تصمیمات رادیکال شوراى مرکزى هزینه هاى فراوانى را در استان ها به این افراد تحمیل کرده ولى منافع به سبد تصمیم سازان این حزب واریز شده است.
در همین حال گفته مى شود با توجه به انتقادات شدید درونى برخى از اعضاى این حزب در صدد فراهم آوردن زمینه هاى انشعاب در مشارکت مى باشند .

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات