صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۰۷  ، 
کد خبر : ۱۰۲۹۶۹

کژراهه‌هایی با لعاب معنویت(بخش هفتم)


در شماره پیش بیان شد که با پیگیری مسئولان قضایی و انتظامی و پس از تکمیل اطلاعات سرانجام پ.ف در مورخ 7/3/86 با حکم قضایی دستگیر شد. وی اگر چه مدتی متواری بود لکن خیلی زود به دام ماموران افتاد. در میان اعترافات مریدان پ.ف نکات بسیار جالب توجهی وجود داشت که در کتابی با عنوان «مکتوم» گردآوری شده بود.
یکی از مریدان ادعا می کرد: «او با انگشت دانه های ریز میوه را در حیاط خانه می پاشید. هرکدام از دانه ها در برخورد با زمین به میوه ای کامل تبدیل می شد. این خارق العاده بود سرعت زمان و سرعت رشد صدها برابر شده بود.» فرد دیگری مدعی شد:«او نقاشی یک لاک پشت روی کاغذ را زنده کرده و روح بخشید. سپس روح لاک پشت را با نفس خود از بدن حیوان خارج کرده و در یک آن، بدن آن را به حد فساد و پوسیدگی رساند.» دیگری ادعا کرد: «در حال غرق شدن در دریا بودم که با تمام وجودم او را طلب کردم در حقیقت خدا را از طریق او طلبیدم. او آمد و دوباره مرا زنده کرد.»
اقداماتی چون آوردن مرغ بریان از آسمان، بیرون کشیدن تسبیح گمشده از دل سنگ، تبدیل تار مو به مار، نوشته شدن واژه شیطان بر روی دیوار به صورت اتفاقی، پیش بینی زلزله بم و دهها مورد دیگر از این باب از جمله مواردی است که مریدان این مدعی درغگو به آن اشاره کرده اند.
آنچه که در تحقیقات بعدی از مریدان این فرد شیاد به دست آمد آنکه در تحلیل و بازشناسی این فضا عواملی وجود داشت که موجب تشدید جو روانی به وجود آمده می شد که به ترتیب عبارتند از:
1- پ.ف با زندگی پنهانی خود موجب شکل گیری زندگی افسانه ای و گاهی غیربشری شده بود.
2- برخی مریدان به دلیل این که خود را نسبت به دیگران نزدیک تر به وی نشان دهند، افسانه هایی در مورد او ساختند و خود را شاهد آن ماجراها معرفی کردند.
3- مریدان و شاگردان حلقه اول رام اله که از فسادهای مالی او مطلع بودند به دلیل ذی نفع بودن خود به شرایط موجود دامن می زدند.
در این میان ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که استفاده از شیوه های مختلف تردستی و یا حتی استفاده از روش های جادوگری جهت فریب مردم، امری بدیع و تازه نیست بلکه قرن هاست که در سراسر دنیا افرادی با استفاده از این حربه خود را منجی نامیده اند. بی شک توجه به پیام اصلی دین و گفتار بزرگان دین، بهترین راه تشخیص ادعاهای دروغی است که از سوی منفعت طلبان دنیادوست بیان شده تا شاید با استفاده از احساسات پاک مردم متدین خود را به نان و نوایی برسانند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات