صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۹:۲۰  ، 
کد خبر : ۱۰۴۰۴۹

اهداف محوری اشغال عراق


دکتر عباسعلی فرزندی اردکانی
هر چند نیروهای اشغال گر آمریکایی، صدام دیکتاتور خون آشامی را که دست او به خون صدها هزار انسان بی گناه آغشته بود را ساقط نمودند اما آنها با ادعای مبارزه با تروریسم خود ساخته بیش از 5 سال است که با اشغال عراق و تداوم و تثبیت حضور خود در این کشور، منطقه را کاملا ناامن کرده اند. این حضور نامشروع با قتل عام گسترده چند صد هزار نفری ملت عراق و آواره شدن چند میلیونی مردم این کشور همراه بوده است. براساس آمار رسمی مقامات عراقی در مدت حضور اشغالگران در این کشور بیش از 6000 عملیات تروریستی در این کشور انجام شده است که در مواردی صدها نفر شهید و چند برابر آن مجروح برجای گذاشته است. جای تعجب این است که هرچه از آغاز اشغال عراق فاصله می گیریم حجم اقدامات تروریستی و گستره خسارات ناشی از آن، به صورت تصاعدی افزایش می یابد. خسارت بارتر از آن، حجم حملات زمینی و هوایی نیروهای اشغالگر به شهروندان عراقی است که به بهانه مبارزه با گروه های تروریستی اعمال می گردد.
تنها در نتیجه بمباران حجیم و گسترده شهرک صدر عراق طی یکماه گذشته، صدها نفر کشته و هزاران نفر دیگر مجروح شده اند.
عمق واقعیت تلخ پیوند تروریسم باسلطه گری و اشغالگری در عراق زمانی برملا می شود که دلایل انحلال ارتش عراق و آزادسازی نیروهای بعثی آن همراه با حجم وسیعی از سلاح ها و مواد منفجره بررسی شود و پس از آن اقدام CIA برای بازسازی سازمان اطلاعاتی و امنیتی با فراخوانی نیروهای بعثی صدام و افراد کهنه کار پلیس مخفی و سرویس های نظامی دیکتاتور عراق مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد. همه صاحب نظران عراق اذعان دارند که اقدامات تروریستی و عملیات خرابکارانه و ناامنی های گسترده موجود در عراق نتیجه پیوند مثلث شوم تروریست های بعثی، سلفی های تکفیری و اشغالگران است. دو گروه اول و دوم در سایه شوم قدرت اشغالگری نیات زشت و ضد انسانی خود را در عراق عملیاتی می کنند.
گزارش های متعددی حتی از ناحیه مسئولان رسمی عراق وجود دارد که گروه های تروریستی سازماندهی و هدایت اشغالگران عملیات خود را اجرایی می کنند. ادعای دروغین مبارزه با تروریسم توسط دولتمردان آمریکا در حقیقت زمینه ساز اهداف پیچیده ای است که واشنگتن در راستای سلطه بلامنازع خود در منطقه دنبال می کند.
برخی از اهداف مورد نظر آمریکا بدین قرار است: تکمیل حلقه محاصره جمهوری اسلامی ایران، افزایش قدرت اطلاعاتی و تشدید عملیات روانی علیه جریانات مخالف آمریکا، حفظ و تقویت جریانات عراقی مخالف انقلاب اسلامی و به قدرت رساندن آنها در عراق نوین، دامن زدن به اختلافات وحمایت از جریانات واگرا با جمهوری اسلامی در عراق، ایجاد پایگاه نظامی در منطقه برای تسلط بر جریان انرژی، دولت سازی مبتنی بر ایده آمریکایی و الگو قرار دادن آن برای کشورهای عربی، پی گیری طرح ها و نقشه هایی چون طرح خاورمیانه بزرگ و جدید و فشار بر کشورهای عربی برای ایجاد اختلافات موردنظر در این راستا، تامین امنیت اسراییل، مقابله با کشورهای غیر همسو با آمریکا، فراهم سازی زمینه برای طراحی و هدایت تحولات پنهان و آشکار برای متزلزل ساختن ساختارهای حاکم بر منطقه.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات