صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۸۶ - ۱۴:۵۹  ، 
کد خبر : ۱۰۶۴۰

آرزوى حزب مشارکت


 سایت خبرى حزب مشارکت آرزوى خود درباره روزنامه هم‌میهن را منتشر کرد!

در شرایطى که وکیل روزنامه توقیف شده هم‌میهن روز گذشته براى اطلاع از مفاد تخلفات روزنامه به دادسراى کارکنان دولت مراجعه کرده بود . سایت خبرى طراوت ارگان خبرى حزب مشارکت دست به انتشار عمدى یک خبر نادرست زد و مدعى شد از روزنامه هم‌میهن رفع توقیف شد!

سایت خبرى مشارکت در ادامه خبر مجهول خود به نقل از کرباسچى مدعى شد وى با حضور در تحریریه روزنامه این خبر را اعلام کرده است.

سایت حزب مشارکت که از خبر تولیدى خود به شدت خوشحال به نظر مى‌رسید ضمن تبریک به اعضاى تحریریه روزنامه هم‌میهن وعده داد این روزنامه تا 10 روز آینده بازگشایى خواهد شد!

اما پیگیرى‌ها نشان داد که این خبر تنها آرزوى حزب مشارکت بوده و صحت ندارد.

انتقاد مزروعى از فعالیت‌هاى انتخاباتى سید محمد خاتمى

خاتمى بدون دعوت گروه‌هاى اصلاح‌طلب وارد فعالیت‌هاى انتخاباتى مجلس هشتم شده است.

رجبعلى مزروعى از اعضاى حزب مشارکت که جزء جناح افراطى مدعیان اصلاح‌طلبى است در واکنش به تحرکات انتخاباتى سید محمد خاتمى گفت: خاتمى خودش تصمیم به فعالیت‌هاى انتخاباتى گرفته و گروه‌هاى اصلاح طلب از خاتمى نخواسته‌اند که وارد فعالیت‌هاى سیاسى مرتبط با انتخابات مجلس هشتم شود. در بخشى از سخنان مزروعى که نارضایتى از تحرکات خاتمى به وضوح در آن دیده مى‌شود همچنین آمده است از آنجا که به جز گروه‌هاى دوم خردادى جایى براى ایفاى نقش او وجود ندارد لذا فعالیت‌هاى خود را در این بخش متمرکز کرده است.

یادآور مى‌شود اظهارات مزروعى در خصوص انتقاد از فعالیت‌هاى انتخاباتى خاتمى در حالى صورت مى‌گیرد که حلقه مشاوران خاتمى تصمیم گرفته عناصر تندرویى مانند رضا خاتمى ،آرمین، مزروعى ، بورقانى و احمد شیرزاد و ... را از فهرست انتخاباتى اصلاح‌طلبان حذف کنند.

کروبى : عضو ائتلاف اصلاح‌طلبان نیستم

دبیر کل حزب اعتماد ملى درباره نحوه تعامل این حزب با گروه‌هاى 22 گانه جبهه اصلاحات گفت: ما در آن گروه‌هاى 22 گانه حضور نداریم اما بناى‌مان بر تفاهم و تعامل با همه گروه‌ها و شخصیت‌هاست.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدى کروبى در حاشیه مراسم افتتاح دفتر حزب اعتماد ملى در استان تهران در پاسخ به سوال خبرنگاران افزود: بنا داریم که حالت استقلالى و تشکیلات حزبى خود را حفظ کنیم، ضمن آنکه با همه گروه‌ها و شخصیت‌ها تعامل داریم اما جبهه‌اى کار نمى‌کنیم. وى با تاکید بر این که "قصدمان از این کار، جا انداختن حزب‌مان است" ادامه داد:مى‌خواهیم حرکت‌هایى که انجام مى‌دهیم در اختیار خودمان باشد.

گروه هفت‌نفره وجود ندارند

بهزاد نبوى در گفتگو با ایسنا گفت: نه گروه هفت‌ نفره‌اى وجود دارد و نه من اصرارى بر تشکیل چنین گروهى داشته‌ام.

وى افزود: ممکن است گروه هفت نفره با هم نشست‌هایى داشته باشند اما این گروه با اصرار من وتائید خاتمى تشکیل شده‌ باشد، صحت ندارد تا جرنیا ومرعشى هم تشکیل گروه هفت نفره‌ را تکذیب کردند و گفتند جنگ روانى است!

اکنون 15 میلیون برده درجهان وجود دارد

به گزارش خبرگزارى شین هوا،‌جوآ اولورنسو معاون رئیس مجلس ملى آنگولا اعلام کرد: سالانه 2 میلیون نفر به عنوان برده به فروش مى‌رسند و هم اکنون 15 میلیون برده در جهان وجود دارد. وى گفت: در کشورهاى آفریقایی، آسیایى و اروپاى شرقى و آمریکاى لاتین مملو از شبکه‌هاى جنایى است که با ربودن افراد بى‌گناه و انتقال آنان به کشورهاى صنعتى در اروپا به تجارت برده مشغول هستند.

 

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات