صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۰:۳۷  ، 
کد خبر : ۱۰۹۶۲۰

اخبار وتحولات فلسطین


تاکید 2 مرکز یهودی در انگلیس بر ضرورت توقف شهرک‌سازی‌ها

بصیرت: دو مرکز یهودی در انگلیس بر ضرورت توقف شهرک‌سازی‌ها توسط رژیم صهیونیستی تاکید کردند.

به گزارش بصیرت به نقل از فارس به نقل از خبرگزاری جهان ترکیه، "موسسه تحقیقات یهودی " و "گروه صدای مستقل برای یهودیان " در انگلیس برای برقراری صلح بین رژیم صهیونیستی و فلسطین، بر ضرورت توفق شهرک‌سازی و راه حل تشکیل دو دولت مستقل تاکید کردند.

بنا به این گزارش، "تونی لرمان "، یکی از اعضای این موسسه یهودی و سخنگوی گروه صدای مستقل برای یهودیان تاکید کرد: همه یهودیان در خصوص مسئله فلسطین و اسرائیل لزوما مانند یکدیگر فکر نمی‌کنند و ما می‌خواهیم نشان دهیم که در جامعه یهودی هم صداهای متفاوتی وجود دارد و بهتر است به جای کتمان دیدگاه های متفاوت آنها را مطرح کرد که در این صورت به سود جامعه یهودی هم خواهد بود.

وی افزود که به دلیل اینکه آنها متفاوت از دیگران فکر می‌کنند، از سوی صهیونیستهای افراطی راستگرا به نفرت از نژاد خود متهم شده‌اند.

انتقاد شدید باراک از نروژ به دلیل تحریم یک شرکت صهیونیستی

بصیرت: وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز جمعه به تصمیم دولت نروژ در تحریم یکی از شرکت‌های این رژیم شدیدا اعتراض کرد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، تصمیم دولت نروژ در جلوگیری از سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی نروژ در شرکت اسلحه سازی "البیت " خشم اسرائیلی‌ها را بر انگیخته است.

"کریستین هالورسن " وزیر امور مالی و دارایی نروژ طی کنفرانسی مطبوعاتی در "اسلو " گفته بود که جلوگیری از سرمایه‌گذاری در شرکت اسلحه سازی البیت اسرائیل به این دلیل بوده که این شرکت در ساخت دیوار حائل در کرانه باختری مشارکت داشته است.

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در بیانه‌ای اعلام کرد: وزیر دفاع با وزیر امور خارجه نروژ گفت‌وگو کرده و ناخرسندی خود از تصمیم نروژ برای جلوگیری از سرمایه‌گذاری در شرکت البیت را اعلام کرده است.

همچنین در پی این اقدام دولت نروژ، وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی "جاکن بیورن لیان " سفیر نروژ در تل‌آویو را فرا خواند و به این تصمیم دولت نروژ اعتراض کرد.

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه

بصیرت:جنگنده های رژیم صهیونیستی امروز منطقه ای واقع در شرق خزاعه تابع خان یونس در جنوب نوار غزه را بمباران کردند.

به گزارش بصیرت به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، منابع بیمارستانی در خان یونس با تایید این بمباران، اعلام کردند این حمله هوایی تلفاتی در بر نداشت، اما سبب بروز حالتی از ترس و وحشت در میان شهروندان منطقه ای شد که هدف حمله صهیونیستها قرار گرفت.

روز گذشته نیز تعدادی از ادوات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی تا عمق دویست متری شرق شهر غزه تجاوز کردند و اقدام به نابودی بخشی از اراضی کشاورزی در منطقه کردند.

نظامیان صهیونیست همچنین به سوی شهروندان فلسطینی تیراندازی کردند که این اقدام سبب بروز حالتی از وحشت و نگرانی در میان مردم شد.

مانع تراشی صهیونیستها در برابر ورود نمازگزاران فلسطینی به مسجدالاقصی

بصیرت:نیروهای پلیس و امنیتی رژیم اشغالگر قدس، ورود نمازگزاران فلسطینی به مسجد الاقصی برای شرکت در نماز جمعه را با محدودیتهایی روبرو کردند.

به گزارش بصیرت به نقل از خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار،اشغالگران قدس، در دومین هفته ماه مبارک رمضان، در برابر ورود نمازگزاران فلسطینی به صحن مسجدالاقصی مانع تراشی کردند.

بر این اساس، نظامیان و پلیس رژیم صهیونیستی از ورود فلسطینی های زیر 50 سال به صحن مسجد الاقصی جلوگیری کردند و از ساکنان کرانه باختری که قصد ورود به مسجدالاقصی را داشتند، درخواست مجوز می کردند.

همزمان با ورود دهها هزار فلسطینی به مسجد الاقصی برای شرکت در نماز جمعه، هزاران نیروی پلیس رژیم اشغالگر قدس در بیت المقدس و اطراف این مکان مقدس مستقر شدند.

چاوز : اسرائیل یک رژیم قاتل و نوکر امریکا است

بصیرت:هوگو چاوز رییس جمهور ونزوئلا روز جمعه در دومین روز از سفر خود به سوریه ،رژیم صهیونیستی را قاتل خواند و از اسرائیلها خواست از دولت صهیونیستی حمایت نکنند. چاوز در یک سفر دوره ای یازده روزه به لیبی ، الجزایر ، سوریه ، ایران ، بلاروس، روسیه و اسپانیا به سر می برد. وی هدفش را از این سفر تلاش برای ساختن یک جهان چند قطبی و کاهش نفوذ امریکا در منطقه امریکای لاتین اعلام کرده است. چاوز در جریان اقامت در سوریه به ویژه به انتقاد از جنایات اسرائیل برضد فلسطینیان پرداخت و تاکید کرد که اسرائیل یک رژیم قاتل و نوکر امپریالیسم امریکا است. وی با محکوم کردن جنایات اسرائیل برضد ملت فلسطین از اسرائیلیها خواست از رژیم قاتل صهیونیستی حمایت نکنند. چاوز تهاجم نظامی اسرائیل به غزه در ماههای دسامبر و ژانویه را به شدت محکوم کرد و از این رژیم خواست بلندیهای اشغالی جولان را به سوریه بازگرداند. وی همچنین از اسرائیل خواست از دست درازی به امریکای لاتین دست بردارد. چاوز تاکید کرد که امریکا سعی دارد کلمبیا را به اسرائیل امریکای لاتین تبدیل کند. کلمبیا با استفاده امریکا از پایگاههای نظامی این کشور موافقت کرده است. چاوز اواخر روز جمعه در ادامه سفر دوره ای خود از سوریه وارد ایران شد.

واکنش حماس به شهادت 2 مجاهد این جنبش

بصیرت:جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به منطقه مرزی نوار غزه را محکوم کرد و بر مقابله با سیاست سلطه‌جویانه این رژیم تأکید کرده جنبش حماس ضمن محکومیت حمله اسرائیل به مناطق مرزی نوار غزه اعلام کرد بر اثر این حمله دو مبارز این جنبش جان خود را از دست داده‌اند. پس از جنگ بیست و دو روزه میان نیروهای حماس و نظامیان اسرائیلی این نخستین بار است که ارتش اسرائیل به‌طور مستقیم نیروهای حماس را هدف قرار می‌دهد

قریع : فلسطینیان بدون بیت المقدس آینده ای ندارند

بصیرت:عضو کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین تاکید کرد : بدون بیت المقدس آینده ای برای فلسطینیان وجود ندارد.احمد قریع عضو کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین در گفت وگو با روزنامه فلسطینی القدس در خصوص مذاکرات انجام شده بین جنبش های فتح و حماس اظهار داشت : موضوعات مهمی باقی مانده که یکی از آنها موضوع تشکیل دولت آینده است . ما خواهان دولتی هستیم که تحت محاصره نباشد و بتواند کمک های لازم برای بازسازی غزه را دریافت کند. دولتی که بتواند ضمن پایبندی به تعهدات سازمان آزادی بخش فلسطین مسئولیت هایش را به انجام برساند. وی اظهار داشت : منظور ما از این دولت دولت برگرفته از حماس فتح جهاد و یا دیگر گروه ها نیست بلکه از دولتی سخن می گوییم که بر اساس توافقنامه ها و تعهدات ایجاد شده باشد و به این تعهدات پایبند بماند. قریع تاکید کرد : چنانچه دولت به این تعهدات پایبند باشد 90 درصد مشکلات حل خواهد شد و ما آن زمان می توانیم به انتخابات روی بیاوریم . وی مساله دیگر را موضوع نظام انتخابات و اختلاف نظرها در خصوص آن دانست و موضوع مسایل امنیتی را نیز دیگر موضوع مهم مورد بحث در مذاکرات فتح و حماس برشمرد. این عضو کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین در خصوص موضوع شهرک سازی های رژیم صهیونیستی به ویژه در بیت المقدس اشغالی اظهار داشت : شهرک سازی ها مانعی مقابل صلح و هرگونه راه کار عادلانه و منصفانه برای تحقق صلح است . بحران اعراب و اسراییل و بحران فلسطین و اسراییل بر سر زمین و آزادی انسان است . چنانچه زمین های اشغالی بازگردانده نشود و حقوق بشر رعایت نگردد چگونه امکان تحقق صلح واقعی وجود دارد. وی ادامه داد : تا زمانی که اشغال و توسعه شهرک سازی ها در اراضی فلسطینی ادامه یابد هر گونه سخن گفتن از صلح بی معنی است . قریع در خصوص پیشنهاد توقف شهرک سازی ها به مدت سه ماه گفت : من مطمئن هستم که دولت آمریکا چنین منطقی را نخواهد پذیرفت و بهترین راه کار عدم ساخت و ساز در اراضی اشغال شده فلسطین است . وی در ادامه با اشاره به اقدامات رژیم صهیونیستی علیه بیت المقدس و مسجد الاقصی گفت : جهانیان اعراب مسلمانان و رهبران فلسطینی باید با هوشیاری و احساس مسئولیت هر چه بیشتر چشم خود را رو به خطراتی که بیت المقدس و مسجد الاقصی را فراگرفته است باز کنند. این یک خطر حقیقی است و یک کلام گذرا محسوب نمی شود. بیت المقدس و تمام مقدسات آن مورد تهدید واقع شده و باید نسبت به این امر هوشیار بود.

اس: سازمان عفو بین المللی بر جنایات جنگی رژیم صهیونیستی سرپوش می گذارد

بصیرت:جنبش مقاومت اسلامی حماس تاکید کرد که سازمان عفو بین المللی طی گزارشی در مورد تجاوزات اخیر اسراییل علیه ساکنان بی گناه و بی دفاع نوار غزه اتهامات ناروایی به این جنبش نسبت داد که هدف از این اقدام بر هم زدن معادلات جهت سرپوش گذاشتن بر جنایات جنگی اسراییل علیه ساکنان بی گناه این منطقه است. این جنبش طی بیانیه ای که نسخه ای از آن به مرکز اطلاع رسانی فلسطین دورنگار شد، اعلام کرد که اتهامات سازمان عفو بین المللی علیه این حماس ناعادلانه و شرم آور است، چرا که مسئولان این سازمان بدون اینکه با یکی از رهبران حماس دیدار کرده یا به اظهارات او گوش فرا داده باشند این اتهامات را مطرح می کنند. در بخش دیگر این بیانیه آمده است که این سازمان طی گزارشی حجم ویرانی های برجای مانده از تجاوزات اسراییل را نادیده انگاشت و به منظور گمراه کردن افکار عمومی میزان واقعی خسارت ها و تلفاتی جانی نوار غزه را اعلام نکرد و قربانی و جلاد را در یک کفه ترازو قرار داد و حق ملت فلسطین در مقاومت در مقابل اشغالگران صهیونیست را نادیده انگاشت.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات