صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۸۶ - ۰۸:۵۸  ، 
کد خبر : ۱۰۹۸۴

شمقدری و افشاء توطئه!


«جواد شمقدری»، مشاور هنری رییس‌جمهور در جوابیه‌ای به مطبوعات و رسانه‌هایی که اخیرا مطالبی را به نقل از وی منتشر کرده‌اند، از رییس‌ دفتر و معاون حقوقی رییس‌جمهور، پی‌گیری عوامل آن چه را انتشار بخش‌هایی از نامه‌ی خیلی محرمانه رییس‌جمهور خوانده، درخواست کرده است.

در توضیحات شمقدری آمده است:

پایگاه‌های داخلی دشمنان انقلاب اسلامی، عملیات پیچیده‌ای را در عرصه‌های سیاسی و تبلیغاتی با هدف مختل‌کردن حرکت شتابان و غرورآفرین دولت نهم آغاز کرده‌اند و در چارچوب جنگ روانی و کودتای نرم، به جعل خبر و نشر آن در مجاری ارتباط جمعی کشور، تحریف سخنان مقامات و مسوولان و القای شبهه و تردید در اذهان و افکار عمومی روی آورده‌اند.

خردمندانه نیست که اقدامات در دست انجام پایگاه‌های دشمن، فاقد سناریو و طراحی‌های از پیش تعیین شده فرض شود. ترویج بدبینی، دلسردی و سوءتفاهم در جامعه، تخریب مسوولان،‌ حاشیه‌سازی‌های هدفمند برای گرفتن فرصت کار و تلاش از خدمتگزاران، حتما بر اساس یک طراحی حساب شده دنبال می‌شود.

نمونه‌ای از این اقدامات هدفمند، هفته‌ی گذشته با تحریف و قلب واقعیت مربوط به سخنان این جانب در برنامه‌ «.....» بازتاب یافت و جریان‌سازان حرفه‌ای، مطالب دروغ و بی‌اساسی را به این جانب نسبت دادند که متاسفانه همین مطلب کذب مبنای تحلیل‌ها و یادداشت‌های رسانه‌یی نیز قرار گرفت.

پس از مشاهده اولین نشانه‌های این توطئه که متاسفانه در سایت‌های خبری نزدیک به وزیر ارشاد اسلامی هم انعکاس یافته بود، نوار کامل مصاحبه را به دفتر ایشان ارسال کردم و با رییس دفتر وزیر نیز گفت‌وگو و وی را در جریان واقعیت امر قرار دادم و رییس دفتر وزیر پس از دیدن نوار گفت که اصلا مطلبی نیست، اما بعد معلوم شد که وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی ابعاد این توطئه را به درستی شناسایی نکرده و متاسفانه درست در زمانی که ایشان از تعریض به بحث کودتای خزنده مطبوعاتی عوامل داخلی دشمن تبری می‌جستند،‌ بدون آن که متوجه ابعاد موضوع باشند، خود به یک هدف مشخص در اجرای عملیات روانی و جنگ تبلیغاتی آنها تبدیل شده بودند.

آقای صفار هرندی همان طور که خودشان گفته‌اند افتخارشان این است که مرید احمدی‌نژاد هستند و همین باور بود که باعث شد به پشتوانه‌ی رای هیات اسلامی هنرمندان،‌ انجمن فیلم‌سازان مستقل ایران و انجمن قلم با طیب خاطر و اطمینان، وی را به رییس‌جمهور محترم برای مقام وزارت ارشاد معرفی نماییم.

حضور در مصاحبه‌های زنده‌ی تلفنی و برگزاری جلسات تخصصی و بحث‌های متوالی در امور سینمایی با این هدف است که انتظار داریم آقای صفار هرندی به رسالت تاریخی و فرصت طلایی ایجاد شده توسط دولت نهم توجه ویژه بنمایند و در این تحول اساسی متناسب با اهداف انقلاب اسلامی ورود نمایند.

در حوزه‌ی سینما، نگرانی‌های جدی وجود دارد. عرصه‌ی سینما سال‌هاست که گرفتار بحران‌های متعددی است. مافیای داخلی و خارجی حیات پاک سینمای ایران را برنمی‌تابد و با تمام توان از برگرداندن سینمای ایران به دامان پاک انقلاب اسلامی جلوگیری می‌نماید. دست‌های پنهان مدیریت سینمای گذشته که پس از سال‌ها حضور، امروز ناچارند نامرئی شوند، از این افشاگری‌ها به خشم آمده‌اند و برای فرار از پاسخگویی، با تحریم سخنان مشاور هنری رییس‌جمهور به حاشیه‌سازی، آن هم تا مرز توهین به رییس‌جمهور محترم و وزیر محترم ارشاد اقدام می‌کنند.

در هیاهو و تیترهای درشت برخی روزنامه‌ها که هدف‌شان تخریب یاران دولت اسلامی است، حق آن بود که سکوت و صبر پیشه کنیم که کظم غیض و فرو نشاندن خشم، توصیه بزرگان است.

بنده به عنوان مشاور هنری رییس‌جمهور و نه سخنگوی ایشان،‌ هر گونه اسائه‌ی ادب و توهین به مسوولان کشور را اقدامی زشت، مردود و محکوم می‌دانم و مصرانه از رییس محترم دفتر رییس‌جمهور،‌ جناب آقای دکتر شیخ‌الاسلامی و معاون محترم حقوقی و امور مجلس رییس‌جمهور، جناب حجت‌الاسلام دکتر موسوی درخواست می‌کنم تا اقدامات قانونی را برای پیگرد قضایی عوامل و عناصری که در انتشار بخش‌هایی از نامه‌ی خیلی محرمانه رییس‌جمهور که از اسناد طبقه‌بندی شده دولتی است، نقش داشتند به انجام برسانند. هم‌چنین اقدامات اداری لازم برای برخورد قانونی با جریان‌سازان حرفه‌ای که به تحریف سخنان این‌جانب، دروغ‌پردازی، فریب مسوولان و ایجاد تشویش در اذهان مردم پرداختند، صورت دهند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات