صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۸۶ - ۱۰:۰۱  ، 
کد خبر : ۱۱۰۰۸

متهم وکیل نمى‌شود! /صالح اسکندری


1 - مطلع شدیم که اسامى برخى از افراد در اعترافات تلویزیونى سه تن از متهمین اصلى پرونده براندازى نرم که هفته گذشته در برنامه “به اسم دموکراسی” از سیماى جمهورى اسلامى پخش شد سانسور شده است . همچنین روزنامه کیهان روز گذشته با درج خبرى آرشیوى در یادداشت روز خود جاى اسم یکى از افرادى را که در کنفرانس ایرانى - آمریکایى موسوم به “دموکراسى در ایران” شرکت کرده بود، خالى گذاشت.

قرائن و شواهد حاکى از آن است که حلقه‌هاى دیگر زنجیره پروژه براندازى نرم با هوشیارى نهادهاى امنیتى شناسایى شده‌اند اما ذکر اسامى آنها به فرصت بعدى موکول شده است . فرصتى که مى‌تواند براى این اشخاص تعیین کننده باشد که تصمیم بگیرند یا با ملت ایران هستند و یا با دشمنان این ملت .

2 - اما در خبر آرشیوى کیهان یکى از اسامى منتشر شده بیش از دیگران به چشم آمد و آن نام شیرین عبادى بود. وى از آنجا که امروز به عنوان وکیل مدافع پرونده هاله اسفندیارى در مرکز توجهات رسانه‌اى است ضمن شرکت در کنفرانس “دموکراسى در ایران” در سال 83 در مرکز وود رو ویلسون Wood Row Wilson نیز همزمان با نشست پنتاگون درباره بررسى راه‌هاى مهار “شیعه انقلابی” سخنرانى کرده است . شیرین عبادى چند سال پیش هم جایزه سیاسى صلح نوبل را گرفت و واکنش افکار عمومى در کشور را برانگیخت. اما پرسش راقم این سطور اینجاست که چگونه شیرین عبادى که خود در مقام اتهام در پروژه براندازى نرم است، امروز وکیل مدافع هاله اسفندیارى متهم اصلى این پروژه مى‌شود. سرویس‌هاى جاسوسى و امنیتى غرب به واسطه جایزه صلح نوبل به نحوى سعى در چهره‌سازى در کشورهاى هدف دارند تا بتوانند از طریق این چهره‌ها بلندگویى در داخل داشته باشند . سابقه شیرین عبادى وى را در زمره متهمین پروژه براندازى نرم در کشور قرار مى‌دهد و شاید بى‌دلیل نباشد که او به هر نحو ممکن سعى دارد اسفندیارى را از بند قانون برهاند. طى مدت دستگیرى این سه متهم، شیرین عبادى بارها عملکرد دستگاه قضائى کشور را زیر سوال برده است و حتى اعلام کرده که رویه پرونده این سه متهم غیرقانونى است .

3 - امپراتورى شوروى سابق به عنوان یکى از دو ابر قدرت جهانی، مقهور نبرد نرم دولت آمریکا شد. اوکراین، گرجستان، قرقیزستان ودیگر کشورهایى که دستخوش انقلاب نارنجى شدند یکى پس از دیگرى به دامان غرب افتادند. اما پروژه براندازى نرم در ایران با هوشمندى ملت ایران در مرحله کلید، قفل کرد. دستگیرى عوامل اصلى کودتاى نرم و پخش تلویزیونى اعترافات آنها عملا جمهورى اسلامى را از موضع انفعال در مقابل نبرد نرم به موضع تهاجمى در سطح بین‌المللى انتقال داد. بازتاب رسانه‌اى گسترده برنامه “به اسم دموکراسی” موید این موضوع است . در حقیقت نقشه انقلاب‌هاى رنگى نه تنها براى ایران بلکه براى سایر کشورها نیز سوخت شد و پخش تلویزیونى این اعترافات موجب آگاهى فزاینده‌اى در میان ملت‌ها و دولت‌هاى کشورهاى هدف شده است . اما رگه‌هایى که در داخل کشور به دفاع از متهمان اصلى این پرونده پرداخته و مى‌پردازند، باید بدانند که اتهامات خود آنها اگر سنگین‌تر از اسفندیاری، تاجبخش و جهانبگلو نباشد کمتر از آنها نیست. اگر این افراد در این فرصت که پیش آمده است از خصومت و شرارت خود علیه ملت ایران دست برندارند شاید کمتر از چند سال دیگر در مقابل دوربین‌هایى بنشینند که امروز اسفندیاری، تاجبخش و جهانبگلو جلوتر از آنها به خیانت‌هاى خود علیه ملت ایران اعتراف کردند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات